Este un Rapala ?!?!?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
urmeaza sa probez in cada . cand m-am apucat de pescuit mi-am luat o varga de fibra prima scula, iar urmatorul obiect de pescuit pe care l-am cumparat a fost o lingura de 20g ca no name ca vazusem si eu ca se da la linguri pe la televizor. nu am folosit-o multi ani pana cand am invatat sa si pescuiesc
) .....ce vreau sa zic e ca asta vara lingura aia a prins un salau de 2 kg si o stiuca de 1,5 kg 

Obiectiv: 8,1 kg !
Sa nu crezi ca esti singurul care foloseste no-name-uri.mini_mic scrie:urmeaza sa probez in cada . cand m-am apucat de pescuit mi-am luat o varga de fibra prima scula, iar urmatorul obiect de pescuit pe care l-am cumparat a fost o lingura de 20g ca no name ...
Eu am luat o lingura cu 2.5RON, de 27g. Prea grea ar spune unii.

Ce mi-a atras atentia asupra ei a fost o protectie de plastic pentru tripla, pe care nu am vazut-o nici la cele de firma + materialul din care era facuta.
A fost loz cistigator la avat pina a ajuns sa se odihneasca in "copacul de prezentare a lingurilor pentru avat" de pe Prut. (Ultima data am numarat vreo 6 modele

Cit despre vobler iti pot spune ca "bate". Numa' ca "bate" degeaba.
Daca ai rezultate la el te rog sa ne spui. N-as vrea sa-l donez in necunostinta de cauza.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
- johnnybravo
- Moderator
Teodor scrie:Sa nu crezi ca esti singurul care foloseste no-name-uri.
Eu am luat o lingura cu 2.5RON, de 27g. Prea grea ar spune unii.![]()
Ce mi-a atras atentia asupra ei a fost o protectie de plastic pentru tripla, pe care nu am vazut-o nici la cele de firma + materialul din care era facuta.
A fost loz cistigator la avat pina a ajuns sa se odihneasca in "copacul de prezentare a lingurilor pentru avat" de pe Prut. (Ultima data am numarat vreo 6 modele).
lingura mea avea si ea protectie pentru tripla

Obiectiv: 8,1 kg !
-
- utilizator nou
cine zice ca un rapala original nou este peste 25roncipic scrie:stii cum e treaba am mai postat si pe alte topic-uri,vanzatorul se mai uita si la client,daca vede ca pui prea multe intrebari zice ca esti incepator si atunci iti baga pe gat o facatura sau o scula care a mai fost folosita,tu fiind incepator nu-ti dai seama,acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu o mulineta daiwa regal XI dar m-am dus a doua zii si am schimbat-o!
tu ai cumparat voblerul cu 10 ron ceea ce puteai sa-ti dai seama ca nu e original,un rapala original e de la 25 ron in sus depinde de model,bine ca nu ai dat 25 de ron!
uite aici cu 16ron http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 5912#95912
(am inteles in magazin te referi)
- ravenheart
- veteran
dar de unde poti sa stii daca un vobler contrafacut bate bine sau nu? sau mergi la risc, pretul fiind oricum destul de mic?johnnybravo scrie:daca la fire nu ma bag oricum ele fiind mai slabe si originale, la voblere m-as baga, daca bat bine nu conteaza unde-i facut si e chiar mai ieftin decat un home made.
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.