Este un Rapala ?!?!?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 21 Apr 2007, 17:23

acuma s-ar putea sa bata bine desi nu cred , dar mai stii
l-ai probat in cada ?
si cand mai iei asa ceva vezi si tu ca pe barbeta scrie rapala asta fiind cel mai simplu mod de recunoastere

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 21 Apr 2007, 17:27

urmeaza sa probez in cada . cand m-am apucat de pescuit mi-am luat o varga de fibra prima scula, iar urmatorul obiect de pescuit pe care l-am cumparat a fost o lingura de 20g ca no name ca vazusem si eu ca se da la linguri pe la televizor. nu am folosit-o multi ani pana cand am invatat sa si pescuiesc :)) .....ce vreau sa zic e ca asta vara lingura aia a prins un salau de 2 kg si o stiuca de 1,5 kg :)
Obiectiv: 8,1 kg !

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 21 Apr 2007, 18:40

mini_mic scrie:urmeaza sa probez in cada . cand m-am apucat de pescuit mi-am luat o varga de fibra prima scula, iar urmatorul obiect de pescuit pe care l-am cumparat a fost o lingura de 20g ca no name ...
Sa nu crezi ca esti singurul care foloseste no-name-uri.
Eu am luat o lingura cu 2.5RON, de 27g. Prea grea ar spune unii. :P
Ce mi-a atras atentia asupra ei a fost o protectie de plastic pentru tripla, pe care nu am vazut-o nici la cele de firma + materialul din care era facuta.
A fost loz cistigator la avat pina a ajuns sa se odihneasca in "copacul de prezentare a lingurilor pentru avat" de pe Prut. (Ultima data am numarat vreo 6 modele :) ).

Cit despre vobler iti pot spune ca "bate". Numa' ca "bate" degeaba.
Daca ai rezultate la el te rog sa ne spui. N-as vrea sa-l donez in necunostinta de cauza.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 21 Apr 2007, 20:01

din pacate exista marfa contrafacuta in magazine, rapale la <12RON, fir trabucco la 5-6RON rola de 150m....daca la fire nu ma bag oricum ele fiind mai slabe si originale, la voblere m-as baga, daca bat bine nu conteaza unde-i facut si e chiar mai ieftin decat un home made.

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 21 Apr 2007, 21:04

Teodor scrie:Sa nu crezi ca esti singurul care foloseste no-name-uri.
Eu am luat o lingura cu 2.5RON, de 27g. Prea grea ar spune unii. :P
Ce mi-a atras atentia asupra ei a fost o protectie de plastic pentru tripla, pe care nu am vazut-o nici la cele de firma + materialul din care era facuta.
A fost loz cistigator la avat pina a ajuns sa se odihneasca in "copacul de prezentare a lingurilor pentru avat" de pe Prut. (Ultima data am numarat vreo 6 modele :) ).

lingura mea avea si ea protectie pentru tripla :) ....pe care ulterior am pierdut-o ...

dan_popescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dan_popescu » 21 Apr 2007, 22:02

cipic scrie:stii cum e treaba am mai postat si pe alte topic-uri,vanzatorul se mai uita si la client,daca vede ca pui prea multe intrebari zice ca esti incepator si atunci iti baga pe gat o facatura sau o scula care a mai fost folosita,tu fiind incepator nu-ti dai seama,acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu o mulineta daiwa regal XI dar m-am dus a doua zii si am schimbat-o!
tu ai cumparat voblerul cu 10 ron ceea ce puteai sa-ti dai seama ca nu e original,un rapala original e de la 25 ron in sus depinde de model,bine ca nu ai dat 25 de ron! :D
cine zice ca un rapala original nou este peste 25ron
uite aici cu 16ron http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 5912#95912
(am inteles in magazin te referi)

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 22 Apr 2007, 12:46

johnnybravo scrie:daca la fire nu ma bag oricum ele fiind mai slabe si originale, la voblere m-as baga, daca bat bine nu conteaza unde-i facut si e chiar mai ieftin decat un home made.
dar de unde poti sa stii daca un vobler contrafacut bate bine sau nu? sau mergi la risc, pretul fiind oricum destul de mic?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 22 Apr 2007, 13:12

pai in magazine ma refer,ca automat daca eu iau un vobler sau orice alta scula din magazin si peste 2-3 luni vreau sa o vand iti dai seama ca nu o mai vand cu cat am cumparato,trebuie sa las mult la pret ca sa am clienti!

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 22 Apr 2007, 20:25

am fost la balta si am incercat voblerul ! imi place cum merge ! imagini in curand deoarece sunt pe un telefon :)

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 22 Apr 2007, 21:12

Referitor la acest vobler , pot sa va spun ca nu este un Rapala original...e contrafacut ...am vazut si eu in piata la tarabe asa ceva ...si nu se compara cu un Rapala original.
Chinezariile au aparut peste tot si imita absolut orice produs de marca.....pacat :( :( :(

Scrie răspuns