Este un Rapala ?!?!?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Este un Rapala ?!?!?
am achizitionat un vobler dar am cateva dubii..... el pare a fi original e fte bine lucrat are bile inauntru iar pe cutie scrie ca e facut din balsa.
Voi ce ziceti ?
http://profile.imageshack.us/user/mini_ ... 175dw9.jpg
Voi ce ziceti ?
Obiectiv: 8,1 kg !
- edi_curiosul
- veteran
Re: Este un Rapala ?!?!?
dupa cat ma duce experienta io zic ca nu prea e rapala modelul astamini_mic scrie:am achizitionat un vobler dar am cateva dubii..... el pare a fi original e fte bine lucrat are bile inauntru iar pe cutie scrie ca e facut din balsa.
Voi ce ziceti ?

+ca trebuie sa fie lipit codul produsului pe cutie

imi pare rau pt pestishorul tau, dar daca bate bine nu mai conteaza ce scrie pe el sau cutie, totul e sa sti cand sa-l dai la apa...
-
- utilizator constant
- ravenheart
- veteran
vasivoicu scrie:pare un shad rap nu un rapala original floater
bine ai zis, "pare" un shad rap, ma indoiesc sa fie rapala
apropo, cat ai dat pe el?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Re: Este un Rapala ?!?!?
da....nu scrie pe barbeta rapala...oricum imi place are reflexiiedi_curiosul scrie:dupa cat ma duce experienta io zic ca nu prea e rapala modelul asta, trebuie sa scrie si pe barbeta "rapala" iar la asta cu siguranta nu scrie
+ca trebuie sa fie lipit codul produsului pe cutie
![]()
imi pare rau pt pestishorul tau, dar daca bate bine nu mai conteaza ce scrie pe el sau cutie, totul e sa sti cand sa-l dai la apa...

Obiectiv: 8,1 kg !
- ravenheart
- veteran
mini_mic scrie:10 RONravenheart scrie:vasivoicu scrie:pare un shad rap nu un rapala original floater
bine ai zis, "pare" un shad rap, ma indoiesc sa fie rapala
apropo, cat ai dat pe el?
la pretul asta nu are cum sa fie rapala... acum important ii sa mearga bine si nu mai conteaza unde si de cine e facut
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Ca sa-ti dai seama rapid, poti compara font-urile (tipurille de caractere) care sint folosite pentru imprimarea ambalajului de la unul original si asta. Din cite am inteles de la baieti sunt diferite.
Modelul pe care l-ai postat, daca imi aduc corect aminte, la noi in Bazar era cam 8RON.
Modelul pe care l-ai postat, daca imi aduc corect aminte, la noi in Bazar era cam 8RON.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare