Este un Rapala ?!?!?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 22 Apr 2007, 22:07

ravenheart scrie:
johnnybravo scrie:daca la fire nu ma bag oricum ele fiind mai slabe si originale, la voblere m-as baga, daca bat bine nu conteaza unde-i facut si e chiar mai ieftin decat un home made.
dar de unde poti sa stii daca un vobler contrafacut bate bine sau nu? sau mergi la risc, pretul fiind oricum destul de mic?
da, la risc :) am un vobler de pe taraba, nimic altceva n-am cu ancore mai intepatoare ca voblerul asta :shock:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 23 Apr 2007, 20:37

asa....am filmat, ce e drept cu telefonu oricum daca sunteti fte anteti se vede evolutia chiar da din coada si are mici schimbari de directie. aici este si linku

http://www.youtube.com/watch?v=b5516JJjypQ
Obiectiv: 8,1 kg !

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 23 Apr 2007, 21:31

bate cam aiurea nu-i asa?cel putin asta e senzatia mea!si cu ce viteza il trageai frate :wink: :wink:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 23 Apr 2007, 21:48

jonah scrie:bate cam aiurea nu-i asa?cel putin asta e senzatia mea!si cu ce viteza il trageai frate :wink: :wink:
chiar il trageam incet :| oricum nu se vede bine pe clip cum bate.....mie mi-a placut sincer...

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 23 Apr 2007, 22:02

eu am unul identic si imi este imposibil sa pescuiesc cu el pe Prut!! poate tu ai avut mai mult noroc :wink: intr-adevar nu se vede prea bine pe clip :D

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 24 Apr 2007, 07:16

mini_mic scrie:
jonah scrie:bate cam aiurea nu-i asa?cel putin asta e senzatia mea!si cu ce viteza il trageai frate :wink: :wink:
chiar il trageam incet :| oricum nu se vede bine pe clip cum bate.....mie mi-a placut sincer...
daca ti-a placut tie, tine-l. cu incredere si putin bulan s-ar putea sa prinzi ceva la el. :)
daca totusi vrei un sfat dezinteresat da fuga la magazinul ala vestit sa-ti dea banii inapoi ca nu e Rapala ever, mai pui 5 lei si-ti iei un Salmo sau un Cozma. daca fac figuri bajetii suni la OPC rapid sa le spui cum vand golanii marfa contrafacuta, sa vezi cum percuteaza. :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 24 Apr 2007, 09:36

foarte bine a spus leba,du-te cu el inapoi si mai bine ia-ti un salmo,de ce salmo,pt ca sunt testate de ei,la fel ca si rapala,storm,rebel etc

sincer nici mie nu mia placut cum evolua,la viteza care il trage-ai prin apa trebuia sa dea din coada mai bine,dar daca tu ai incredere in el e foarte bine,poate chiar prinzi capturi mari!

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 24 Apr 2007, 09:45

cipic scrie:foarte bine a spus leba,du-te cu el inapoi si mai bine ia-ti un salmo,de ce salmo,pt ca sunt testate de ei,la fel ca si rapala,storm,rebel etc

sincer nici mie nu mia placut cum evolua,la viteza care il trage-ai prin apa trebuia sa dea din coada mai bine,dar daca tu ai incredere in el e foarte bine,poate chiar prinzi capturi mari!
daca erai acolo cand il trageam era altceva iti zic eu ...pe filmare nu se vede bine :|....oricum am stiut ca e poate fi fals de cand l-am luat deci nu ma duc cu el inapoi. l-am luat ca mi-au sarit ochii la el ....deci din intuitie asa ca nu vreau sa ma despagubeasca nimeni :)

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 24 Apr 2007, 11:56

atunci daca esti multumit foarte bine,sa ai parte de cat mai multe capturi cu el!

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 24 Apr 2007, 12:30

Din discutia pe privat cu mini_mic am aflat ca respectivul vobler a fost luat dintr-un magazin cu care noi (Arrow Int.) nu mai colaboram de vreun an. Motivul intreruperii colaborarii a fost exact acesta: punerea pe piata de produse contrafacute.
In general nu e chiar asa de greu de a evita falsurile. Cumparati din magazine serioase, reprezentative, si evitati produsele cu pret dubios de mic.

Scrie răspuns