Este un Rapala ?!?!?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 21 Apr 2007, 13:01

cipic scrie:e plina Piata Obor de astfel de chinezarii,am luat si eu o teapa cu un vobler dar sa stiti ca a prins!Rapala original se gasesc la firmele importatoare si la dealeri care acestia sigur nu sunt tarabagii :D
nu l-am luat de la tarabagii ci de la un magazin :|
Obiectiv: 8,1 kg !

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 21 Apr 2007, 13:28

stii cum e treaba am mai postat si pe alte topic-uri,vanzatorul se mai uita si la client,daca vede ca pui prea multe intrebari zice ca esti incepator si atunci iti baga pe gat o facatura sau o scula care a mai fost folosita,tu fiind incepator nu-ti dai seama,acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu o mulineta daiwa regal XI dar m-am dus a doua zii si am schimbat-o!
tu ai cumparat voblerul cu 10 ron ceea ce puteai sa-ti dai seama ca nu e original,un rapala original e de la 25 ron in sus depinde de model,bine ca nu ai dat 25 de ron! :D

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 21 Apr 2007, 13:31

cipic scrie:stii cum e treaba am mai postat si pe alte topic-uri,vanzatorul se mai uita si la client,daca vede ca pui prea multe intrebari zice ca esti incepator si atunci iti baga pe gat o facatura sau o scula care a mai fost folosita,tu fiind incepator nu-ti dai seama,acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu o mulineta daiwa regal XI dar m-am dus a doua zii si am schimbat-o!
tu ai cumparat voblerul cu 10 ron ceea ce puteai sa-ti dai seama ca nu e original,un rapala original e de la 25 ron in sus depinde de model,bine ca nu ai dat 25 de ron! :D
stiu si eu cat e un rapala ....iar cutiile seamna izbitor. oricum am banuit ca poate fi facatura de atunci si l-am intrebat daca este facatura. mi-a raspuns ca el le ia de la o firma de le distribuie :roll:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 21 Apr 2007, 13:33

cat mai e un metru cub de apa rece ? ca umplu cada sa vad cum se comporta ! :lol: :lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Apr 2007, 13:59

NU e Rapala, iar daca stii cum arata Original Floater(daca nu, vezi google) iti dai seama ca e facatura. dar foloseste-l si daca prinde, nu mai conteaza ce e :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 21 Apr 2007, 15:04

e o facatura penala voblerul pe care l-ai luat!eu am luat unul si nici macar nu evolueaza.stiam de la inceput ca e un fals dar am vrut sa vad daca evolueaza.e invadata Romania de panarame de astea :wink:

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 21 Apr 2007, 15:11

Numai daca te uiti la ancore si este de ajuns. :lol: Daca mai vrei sa-ti iei facaturi incearca sa-ti iei modele minow,care evolueaza pana la un metru,ai sanse sa functioneze,cele deep runner nu cred ca vei avea succes cu ele.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 21 Apr 2007, 17:04

pai vezi asa sunt unii vanzatori,zice ca le ia de afara si ti le scoate de sub tejghea si noi ca fraierii punem botu,macar de ar pune si pestele botu la ele :D

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 21 Apr 2007, 17:11

http://www.totalfishing.ro/rapala-float ... p-928.html
uite aici cum arata un original floating

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 21 Apr 2007, 17:17

rosu r. scrie:http://www.totalfishing.ro/rapala-float ... p-928.html
uite aici cum arata un original floating
am constatat si eu asta dupa ce l-am luat, ca va dati seama ca nu stiam dupa nume care cum sunt. oricum eu mai mult l-am luat ca mi-a placut cum arata si ca face un fel de curcubeu pe lateral cand bate lumina in el, cum fac si obletii :P

Scrie răspuns