Ce scule sa folosesc la avat?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
hunting_shit
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de hunting_shit » 13 Mai 2010, 22:43

...ma gandeam ca dupa doi ani, merita si Adelin sa primeasca o explicatie :lol: :lol: :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Mai 2010, 11:26

ps : si uite in felul asta a reinviat un topic de mult uitat ...[/quote]

Si de 2 ani au aparut alte mulinete ,alte lansete ...... si avati au crescut :!: ... cei care au mai supravietuit poluarea -braconarea ...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 17 Mai 2010, 12:08

hunting_shit scrie:...ma gandeam ca dupa doi ani, merita si Adelin sa primeasca o explicatie :lol: :lol: :lol:
ma bucur ca ai luat postarea drept o replica la o situatie nostima, adica o gluma si nu ai fost asemeni altor persoane care s-ar fi simtit ofensate aiurea fara a exista nici cea mai mica intentie ...

si daca tot s-a reactualizat topicul si adelin a primit raspunsul atunci sa vedem ce mai zice lumea despre sculele pentru avat ... :lol:

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Mai 2010, 12:33

si daca tot s-a reactualizat topicul si adelin a primit raspunsul atunci sa vedem ce mai zice lumea despre sculele pentru avat ... :lol:

:lol:
Atunci sa aflam care e moda pe 2010 la Aspius :!:
....scule sunt tot mai multe in schimb avati tot mai putini :cry:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Mai 2010, 18:29

Lasa-ma sa te contrazic.De altfel dupa cum spunea Sorin Tot intr-un articol din AVP(care ti-l recomand cu caldura),intr-o partida la avat,reteta succesului este:
- cunoaÅŸterea avatului
- alegerea locului
- cunoaşterea nălucii
- pescuitul propriu-zis
Un lucru iarasi deosebit de important cand cauti acest peste e sa fi singur.Eu asa incerc sa fac de fiecare data.Imi place sa fiu doar eu si el,ca intr-un razboi ,fiecare cu tactica lui.La mine e naluca...in ultima vreme am folosit voblere mari,destul de grele,undeva la 9-12cm.Imi plac atunci cand nu vad miscare la suprafatza,si trebuie sa-l caut jos,simtzind fiecare obstacol in batz,dar care poate ascunde si shocul ce-i gata sa-ti smulga batzul din mana.Desi in ultimele zile au aparut si atacurile la suprafatza apei,cele mai bune rezultate le-am avut in aceasta perioada pe recuperari lente,cu stopari f. scurte,la mica distanta de fundul apei.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Mai 2010, 18:33

Imi place sa fiu doar eu si el,
Raule! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Mai 2010, 18:36

Se fac exceptii cu mare drag :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Mai 2010, 19:06

ilie scrie:Se fac exceptii cu mare drag :lol:
Ma rog ...Asa mai vii de acasa...Ca de aseara ma uit ca boul la poza aia cu muntii ...Poza aia de nu ai avut ce face si mi-ai trimis-o...Sa-mi strici seara! Toata noaptea am pescuit acolo! :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Mai 2010, 19:15

Asta-mi aduce aminte de povestile de azi iarna cu Radu de pe msj. cand ne povesteam amandoi visele cu avati avute cu o seara inainte :lol: Cel mai tare o fost cand am dat tzeapa la unul si am auzit-o pe nevasta-mea:AUU!saraca am lovit-o in somn.Doamne ce boala grea.Scuze de off...topic :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 17 Mai 2010, 20:10

...ma baieti
...va citesc , schitez zambete si ma apuca nostalgia perioadelor din verile trecute
..."nu stiu cum sunteti voi , dar eu cand ma gandesc la"...partidele in care am avut capturi , parca retraiesc acele momente si zica cine ce-o vrea , dar atacul avatului este unic , iar socul resimtit si adrenalina te face sa te simti implinit in ceea ce inseamna pescuitul...adevarat "orgasm" :lol: :P :lol:
...Ilie , zamfi ...sunt convins ca mi-ar place si mie o partida in compania voastra , dar inafara de distanta care ne desparte , sunt si eu de parere ca partidele (de pescuit !) cu participanti cat mai putini (1 , 2) sunt cele mai reusite. Deja cand sunt 3 sau mai multi , devine "picnik" :oops:

...e clar ca inca avatul este ceva mai jos si nu ataca "furtunos" in suprafata , motiv pentru care "tactica" expusa de Ilie este cea mai eficienta , dar vine vara , se incalzeste apa si atacurile in suprafata , cele care ne fac sa tresarim tot de atatea ori , ne vor determina sa cautam avatul mai sus cu recuperari mai rapide.
...pana acum am folosit naluci de 7 cm ...cele ale caror patern imita obletele , dar din acest sezon voi incerca si marimi mai mari 9-10 cm si greutati de 15-25gr.

Fir intins !...tuturor. :wink:

P.S. ...A.M.R. = 16

Scrie răspuns