...ma baieti
...va citesc , schitez zambete si ma apuca nostalgia perioadelor din verile trecute
..."nu stiu cum sunteti voi , dar eu cand ma gandesc la"...partidele in care am avut capturi , parca retraiesc acele momente si zica cine ce-o vrea , dar atacul avatului este unic , iar socul resimtit si adrenalina te face sa te simti implinit in ceea ce inseamna pescuitul...adevarat "orgasm"
...Ilie , zamfi ...sunt convins ca mi-ar place si mie o partida in compania voastra , dar inafara de distanta care ne desparte , sunt si eu de parere ca partidele (de pescuit !) cu participanti cat mai putini (1 , 2) sunt cele mai reusite. Deja cand sunt 3 sau mai multi , devine "picnik"
...e clar ca inca avatul este ceva mai jos si nu ataca "furtunos" in suprafata , motiv pentru care "tactica" expusa de Ilie este cea mai eficienta , dar vine vara , se incalzeste apa si atacurile in suprafata , cele care ne fac sa tresarim tot de atatea ori , ne vor determina sa cautam avatul mai sus cu recuperari mai rapide.
...pana acum am folosit naluci de 7 cm ...cele ale caror patern imita obletele , dar din acest sezon voi incerca si marimi mai mari 9-10 cm si greutati de 15-25gr.
Fir intins !...tuturor.
P.S. ...A.M.R. = 16