Radule si care-i problema daca devine picnik?

Si daca vrei vorbesc eu cu Ilie sa prinda si pentru noi cate un avat ca sa dam bine in poza comuna...

Ps: auzi la gura lui ...da contre in somn ... saraca nevasta

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Hai mai Adi nu fi modest ...Recunoaste ca doar eu am reusit sa te surpind cu o poza din Valcea de nu stiai pe unde umbla ...vacuteleadiwolf scrie:dar tu crezi ca eu cunosc toata Valcea??ilie scrie: ........ cineva din Valcea,caruia cu mare placere duminica dimineatza la 7 ii dadeam informatzii despre niste locuri.Un fel de" acum la dr.,apoi inainte"...............
Activeaza si pe forum,la asta faceam referire.Cred ca va cunoasteti ,dar altceva vroiam sa subliniez.Hai ca am destins destul de mult atmosfera si poate Kzoli vroia sa ne impartaseasca cateva din secretele lui la avat .Tare a-si vrea sa stiu la ce musca mai bine avatzii pe Mures,in afara de voblere Cozma,pe care eu unul nu o sa le folosesc niciodata.Dar asta-i alta poveste.adiwolf scrie:dar tu crezi ca eu cunosc toata Valcea??ilie scrie: ........ cineva din Valcea,caruia cu mare placere duminica dimineatza la 7 ii dadeam informatzii despre niste locuri.Un fel de" acum la dr.,apoi inainte"...............
Anul aceasta n-am avut ocazia sa vad avat peste kill ,mai mici da dar abia de acum urmeaza inca 15 zile sau 14ilie scrie:Activeaza si pe forum,la asta faceam referire.Cred ca va cunoasteti ,dar altceva vroiam sa subliniez.Hai ca am destins destul de mult atmosfera si poate Kzoli vroia sa ne impartaseasca cateva din secretele lui la avat .Tare a-si vrea sa stiu la ce musca mai bine avatzii pe Mures,in afara de voblere Cozma,pe care eu unul nu o sa le folosesc niciodata.Dar asta-i alta poveste.adiwolf scrie:dar tu crezi ca eu cunosc toata Valcea??ilie scrie: ........ cineva din Valcea,caruia cu mare placere duminica dimineatza la 7 ii dadeam informatzii despre niste locuri.Un fel de" acum la dr.,apoi inainte"...............
![]()
@Zamfi,si eu am inceput anul cu mono,dar dupa ce am pierdut vreo 5-6 voblere in agatzaturi,altul in drill cu un avat,mi-am adus brusc aminte ca eu foloseam de fapt textil la pescuit si am schimbat rapid.Apoi totul a reintrat in normal.Textil,uneori struna,lanseta rapida=avat.Exact pe dos de cum ne sfatuiesc "profesorii".
Asta-s eu,rebelul clasei