Lanseta+mulineta ptr stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
belti
Nici la noi in SM nu prea gasesti belti de stiuca, totusi merita incercat la Chereusa si Odoreu. Noi mai mult umblam la spinning in Bihor. Norocosi bihorenii, au o gramada de belti bune de stiuca si nu numai(crap, amur)-Vasad, Simian etc.
as dorii cateva sfaturi pentru achizitionarea unei lansete pentru stiuca,eu nu stiu ce sa aleg dintre aceste modele,pescuiesc de pe mal cu multifilament
1.GS705
Cabela's xxx Eagle II Spin Rod $79.9
Blank Length - 8'
Action - Extra Fast
Power - Medium-Heavy
Line Weight - 8-20
Lure Weight - 3/8-1(10 - 28 g)
2.GST905
Cabela's xxx Eagle® II Steelhead Spinning $79.9
Blank Length - 9'
Action - Fast
Power - Medium-Heavy
Line Weight - 8-17
Lure Weight - 1/2-1-1/2 (aici nu stiu cate grame sant)
3.
Shimano Clarus $59.99
Blank Length - 8,6
Action - Fast
Power - Medium
Line Weight - 8-17
Lure Weight - 1/4-1 (7 - 28 g)
sau astept alte recomandari de lansete la banii astia
1.GS705
Cabela's xxx Eagle II Spin Rod $79.9
Blank Length - 8'
Action - Extra Fast
Power - Medium-Heavy
Line Weight - 8-20
Lure Weight - 3/8-1(10 - 28 g)
2.GST905
Cabela's xxx Eagle® II Steelhead Spinning $79.9
Blank Length - 9'
Action - Fast
Power - Medium-Heavy
Line Weight - 8-17
Lure Weight - 1/2-1-1/2 (aici nu stiu cate grame sant)
3.
Shimano Clarus $59.99
Blank Length - 8,6
Action - Fast
Power - Medium
Line Weight - 8-17
Lure Weight - 1/4-1 (7 - 28 g)
sau astept alte recomandari de lansete la banii astia
OK.
Mi-am luat un Shimano Beast Master 2.40 MH 15-40 gr, si un Shimano Exage 2500 FB.
Dar acum va mai sacaiesc cu o intrebare, adica cu mai multe.
Firul domle, firul....
Ce fir sa folosesc? Mono-de ce? sau multifilament-de ce? De care(denumire) si ce diametru?Daca ma sfatuiti sa folosesc multi , la stiuca are rost sa folosesc lider de fluorocarbon ? De care?( am citit de chestia asta pe forum
).
Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Cu stima,
Remus
Mi-am luat un Shimano Beast Master 2.40 MH 15-40 gr, si un Shimano Exage 2500 FB.
Dar acum va mai sacaiesc cu o intrebare, adica cu mai multe.
Firul domle, firul....
Ce fir sa folosesc? Mono-de ce? sau multifilament-de ce? De care(denumire) si ce diametru?Daca ma sfatuiti sa folosesc multi , la stiuca are rost sa folosesc lider de fluorocarbon ? De care?( am citit de chestia asta pe forum

Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Cu stima,
Remus
Strune gasesti aici http://www.totalfishing.ro/pescuit-la-r ... 77_53.html
Depinde ce peste vizezi dar recomand cele subtiri de 6 kg - maxim 9 kg, sa aiba cel putin 20 cm si agrafa duoloock.
Fir textil power pro folosesc si eu chiar 20 lb (scot si copacii din apa cu el
)
Depinde ce peste vizezi dar recomand cele subtiri de 6 kg - maxim 9 kg, sa aiba cel putin 20 cm si agrafa duoloock.
Fir textil power pro folosesc si eu chiar 20 lb (scot si copacii din apa cu el

www.pentrupescuit.ro
Cel galben e cam cel mai folosit... Stai linistit ca nu vede stiuca, eventual daca vrei poti sa colorezi cu un marker negru cam 1m din fir...
Eu am renuntat sa mai colorez textilul, si nu are nicio greata stiuca in a ataca...
E ok si de la mag. online, sau poti sa iei de la cei care aduc din state, iesi cam cu 20 de lei mai ieftin/rola de 137m.
Eu am renuntat sa mai colorez textilul, si nu are nicio greata stiuca in a ataca...
E ok si de la mag. online, sau poti sa iei de la cei care aduc din state, iesi cam cu 20 de lei mai ieftin/rola de 137m.