Barca seahawk ||

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 05 Mai 2009, 07:41

Ma gandesc sa-mi fac un soi de airbag dintr-o saltea gonflabila cauciucata, atasat de motor si baterie, pe care sa o pot umfla (cu gura) rapid in cazul in care se sparge barca. Asta pentr a-mi salva echipamentul. Eu nu am nevoie. Am traversat inot de n ori lacul.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Mai 2009, 08:58

danone scrie:Ma gandesc sa-mi fac un soi de airbag dintr-o saltea gonflabila cauciucata, atasat de motor si baterie, pe care sa o pot umfla (cu gura) rapid in cazul in care se sparge barca. Asta pentr a-mi salva echipamentul. Eu nu am nevoie. Am traversat inot de n ori lacul.
daca faci o pi*da serioasa in barca... mai bine iti iei un elefant in barca sa aiba cine baga presiune :)

mai bine fii atent sa nu ai necazul... daca umfli barca la 5 dimineata cand aerul are +10'C si peste zi se fac 40'C si vezi ca barca devine baston... beton , sau mai stiu eu ce comparati... mai dadrumul la aer..ai grija cu gafa , toporul , coasa, pumnalul lui sandokn si alte efecte din barca sa nu ti-o despici in 2 ca pe un pepene....
zic si eu.

barca mea de siguranta pierde aer ... dupa 12h nu mai e la fel de tare , dar porul ala e supapa mea de siguranta..nici nu vreau sa-l astup; porul ala mi-e mai drag decat barca toata ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 05 Mai 2009, 19:12

danone scrie:Ma gandesc sa-mi fac un soi de airbag dintr-o saltea gonflabila cauciucata, atasat de motor si baterie, pe care sa o pot umfla (cu gura) rapid in cazul in care se sparge barca. Asta pentr a-mi salva echipamentul. Eu nu am nevoie. Am traversat inot de n ori lacul.
Avantajul podinei gonflabile: Daca ti se sparg baloanele laterale ramane "saltea" pneumatica.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

moiseciprian
utilizator nou
utilizator nou

Re: Barca seahawk ||

Mesaj de moiseciprian » 29 Mai 2009, 22:32

Domnule Mihai (mihaif99), v-am citit cap-coada aproape toate posturile, si vreau sa va multumesc sincer pentru sfaturile dvs.!

Am cumparat Sea Hawk II si sunt super multumit de raportul calitate/pret!
Stiu, mereu exista "ceva mai bun", dar eu sunt foarte incantat de barca asta! Aveam banii, dar nu stiam ce sa aleg, un second hand rusesc, uitat prin garajele unora, vreun Kingfisher mai de soi, eram in stadiul de informare pe internet. Ce-mi placea mie era prea scump, si tot asa.. pana am descoperit posturile dvs., si mi-am format imediat o opinie.

Inca o data, barca este super, am iesit deja pe mare cu ea, am pescuit ore intregi in plin soare, am iesit cu ea si pe ploaie, se comporta excelent, materialul este destul de gros si foarte rezistent.

Va multumesc si sper sa ma primiti si pe mine in clubul "sea hawk II" :)

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 01 Iun 2009, 09:52

Moiseciprian : De unde ai cumparat barca si cu cat ? Eu am vazut-o in Metro la 831 lei si in Selgros ceva mai scumpa. Cineva zicea aici pe site ca la Dedeman ar fi pana-n 700 lei. Eu o caut din iarna si as vrea sa o iau la un pret cat mai mic. Mi-am luat deja motor electric si o baterie Exide gel de 60Ah.

byteworks
junior
junior

Mesaj de byteworks » 01 Iun 2009, 10:35

Am luat din Dedeman SV acum vreo 3 saptamani cu sase sute si ceva.

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 01 Iun 2009, 16:06

@danone
ai mesaj privat, sa nu fac reclama

@ posesorii de sea hawk II

In ce tara sunt facute?

Puiu.BZ
veteran
veteran

sea hawk II

Mesaj de Puiu.BZ » 01 Iun 2009, 18:33

In China bre!...

moiseciprian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de moiseciprian » 08 Iun 2009, 10:03

danone scrie:Moiseciprian : De unde ai cumparat barca si cu cat ? Eu am vazut-o in Metro la 831 lei si in Selgros ceva mai scumpa. Cineva zicea aici pe site ca la Dedeman ar fi pana-n 700 lei. Eu o caut din iarna si as vrea sa o iau la un pret cat mai mic. Mi-am luat deja motor electric si o baterie Exide gel de 60Ah.
Barca a fost cumparata acum aproape 1 luna, din Selgros Agigea, CT. Am dat pe ea 831 ron. Am iesit cu ea pe mare pana acum de 4 ori. La prima iesire, mi-am dat seama ca-mi trebuie o pompa de aer serioasa, pentru ca pompa ei se strica imediat, dar se si repara repede (practic, tija pe care o actionezi pentru a pompa aerul iti ramane.. in mana, dar desfiletezi pompa, o proptesti iar in gaura ei, infiletezi la loc, mai dai doua pompe, iar ramai cu tija in mana, si tot asa). Vaslele ei sunt din trei bucati, "lopata" propriu zisa, si cele doua tije de aluminiu. "Lopata" se ataseaza de prima bucata, prima tija, apoi coada vaslei e prinsa intr-un suport de plastic. Eu nu am imbinat corect la o vasla acel suport, si dupa 15-16 "lopatari", mi-a cedat. Asa s-a rupt prima vasla. Am carpit-o cu o teava de plastic, si la a doua iesire a cedat si teava aia. (dar am folosit "linguritele" de la alta barca pe care o am, una de-aia din material gen colac). La a treia iesire, am observat cum s-a crapat suportul de plastic si de la vasla 2, in plus de la "lopata" aia neagra s-a crapat si butonul de plastic care face imbinarea. Bineinteles, la cea de-a patra iesire, am pierdut si ancora (rudimentara, din 2 roti grele zimtate, de 10kg - s-a tocit si sfoara de rufe - e a doua ancora pierduta, prima a fost un tarnacop), si s-au rupt si amandoua vaslele. Ma refer la imbinarea de plastic, nu la tijele de aluminiu sau "lopata" aia neagra care intra in apa.
Am avut noroc ca mi s-a agatat o lanseta de o stanca, si a ramas firul asa tensionat, lanseta am tinut-o intr-un suport al barcii special creat, si a fost cea mai buna ancora.
Astazi ma duc la un atelier de mobila, si-mi fac 2 vasle exact la fel cu originalele barcii, numai ca dintr-o singura bucata si din lemn. Pentru ancora am dat comanda pe un site, o ancora de 10 kg, cu brate rabatabile, in sfarsit, pare ceva mai reusit fate de bidoanele de 5l pline de nisip si pietris si alte incercari nereusite de ancore din trecut. Voi primi si o pompa electrica, cu baterii.. sa vedem ce poate.
Si daca ii montez si doua cleme metalice pe sfoara (foarte groasa) pe care am luat-o pentru noua ancora, sa o pot prinde mai usor de barca.. eu zic ca momentan voi avea o barca super.
In viitor voi cauta niste planuri, schite, ceva, sa-mi fac singur un suport de motor (daca voi avea bani, iau un motor termic la 700 euro, de maxim 2,5cp.. daca nu, in functie de buget, un motor electric Minn Kota Endura 30 si o baterie .. cred ca de masina).
Barca ramane exceptionala,in opinia mea, chiar daca am intampinat greutati cu vaslele... marea a fost agitata, valurile mari, coafura rezista, insa nu si vaslele.. asta e, le-am folosit din greu, am vaslit si contra curentului... iar barca asta practic e perfecta pentru un lac, insa nici pe valuri nu sta rau deloc!

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 09 Iun 2009, 08:35

Moiseciprian
Si eu am vazut-o in Selgros la 832 de lei. Am gasit in Cluj o firma care o aduce la 600 lei. Saptamana asta voi incerca sa-mi fac timp si sa dau o fuga pana acolo sa o vad , iar daca este ca si cea din supermarket sa o cumpar. De vasle nu am nevoie pt. ca am in motor electric minn kota endura de 30lbs actionat de un acumulator cu gel de 60Ah.
Poti sa-ti ei si tu un motor electric si un acumulator cu gel asemanator , la un buget de 1300 lei. In timp ce stationezi sa pescuiesti, acumulatorul poti sa-l folosesti pe post de ancora pt. ca are vreo 21 de kile.
Numai bine si fir intins.

Scrie răspuns