Barca seahawk ||
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Azi am vazut-o si eu in metro. Am pipait-o dar mi se pare ca este confectionata din acelasi material cu modelele SEAHAWK 300 pe care scrie acelasi lucru INTEX si din care am una cumparata din 2004 (aflata inca in stare de functionare). In afara de pret si culoare (una este gri iar cealalta verde) nu -mi pot da seama care este diferenta dintre ele. De fapt modelul II are in plus accesorii(husa,vasle,pompa,etc). Poate sa-mi spuna cineva care are sau a folosit ambele modele, care ar fi diferenta? Totusi pretul mi se pare mare tinand cont ca in vest face 160$
Am eu de vanzare Seahawk II , in cutie sigilata, la pretul de 730 Ron cu transport inclus. Fata de 831 ron cat e la Metro ... e o diferenta.byteworks scrie:Am vazut-o azi la Metro SV, 699 fara TVA, 831 lei cu TVAParca as lua-o pe langa flota caiac si catamaran, ambele gonflabile, pentru coborari pe Bistrita. Un pic cam scump totusi, nu?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Mihaif99 am citit topicul de n ori inainte, dar tot nu ma dumiresc. Du-te si tu la metro sau unde or fi barcile (SEAHAWK II si SEAHAWK 300) ,deschide cutiile si pipaie-le pe amandoua ca doar nu or fi fete mari sa aiba ceva impotriva si vezi daca materialele de compozitie nu sunt la fel. Probabil ca daca ar avea o bucata de material pentru rezerva reparatii as putea sa ma dumiresc. Ma deruteaza si faptul ca pe amandoua scrie"INTEX". Am gasit in Ungaria niste barci grozave dar de la 800 euro in sus. Totusi eu vreau ceva acceptabil la 800 lei.
danone scrie:Mihaif99 am citit topicul de n ori inainte, dar tot nu ma dumiresc. Du-te si tu la metro sau unde or fi barcile (SEAHAWK II si SEAHAWK 300) ,deschide cutiile si pipaie-le pe amandoua ca doar nu or fi fete mari sa aiba ceva impotriva si vezi daca materialele de compozitie nu sunt la fel. Probabil ca daca ar avea o bucata de material pentru rezerva reparatii as putea sa ma dumiresc. Ma deruteaza si faptul ca pe amandoua scrie"INTEX". Am gasit in Ungaria niste barci grozave dar de la 800 euro in sus. Totusi eu vreau ceva acceptabil la 800 lei.
Pe vremuri am vazut un Intex verde de pescuit Sehawk 2 ceva, nu mai tin minte. Parea gros si bun. L-am cumparat, si l-am folosit cu motor de 2 cp, i-am facut si podea. Nu mi-a placut niciodata. Presiunea pe care o accepta era ff mica (0.5 psi) si la soare materialul se inmuia, is dubla volumul si barca se facea tot mai moale si grasa.
Dupa aceea am avut o serie de pneumatice adevarate: Achilles, Zodiac, Quicksilver podina si toate cele, presiune 3psi, dar grele. Nu mergea sa le cari 2-3 km in spate. O alternativa era un Gumotex ceva, la scorul de peste 1000$ (aici in Ca) si nu ma prea induram, apropos vezi ca in Ungaria nu sunt asa de scumpe si o Palava bate Intexul net...
Toamna trecuta am gasit Seahawk II lichidare cu 100$ si am luat doua, una pt mine si una pt un prieten. Te asigur ca am bagat 2 psi in ea (1.5 recomandat) si nu isi modifica volumul pentru ca e material ramforsat cu textil. Te mai asigur ca are in jur de 15-16 kg, ceea ce imi permite sa o car in spate. De durabilitate habar nu am.
Si mai misto (daca vrei barca mare nu vrei sa dai multi bani) e Intex Mariner 400, costa aproape dublu, dar are si podea, si chila! si tot material ramforsat. Pe mine nu ma intereseaza pt ca am deja un Quicksilver Airdeck 340 si imi place mult. Mai am si si un Zodiac Yachtline cu podea de lemn cu balamate pe care tocmai l-am scos la vanzare.
Asa ca "take it from me", la sub 200$, Intex Seahawk II e o valoare excelenta
Mihaif99 iti multumesc de sfat.Ma las pe mana ta. O sa-mi iau barca SEAHAWK II dar la prima lansare pe lac (Belis- 90m adancime) cred ca ma duc cu o barje de insotire cu SEAHAWKul meu 300 ala vechi, altfel ,in caz de ceva, va trebui sa vii cu un ROV cu Bob Balard sa ma aduci la suprafata (o sa-mi pun la barca o "cutie neagra"). Eh am glumit dar nu se stie, probabil in viitor barcile de genul asta ar trebui dotate cu un emitator pentru ca ,in viitor triunghiul bermudelor s-ar putea muta la noi.
Multa sanatate si fir intins (doar unul) ca suntem spinneri.
Uite mi-am adus aminte, Intex Seahawk 400 era prima mea barca (meduza) Fir intins si tie. Cat despre inecat, tot ce e peste doi metri e la fel de periculosdanone scrie:Mihaif99 iti multumesc de sfat.Ma las pe mana ta. O sa-mi iau barca SEAHAWK II dar la prima lansare pe lac (Belis- 90m adancime) cred ca ma duc cu o barje de insotire cu SEAHAWKul meu 300 ala vechi, altfel ,in caz de ceva, va trebui sa vii cu un ROV cu Bob Balard sa ma aduci la suprafata (o sa-mi pun la barca o "cutie neagra"). Eh am glumit dar nu se stie, probabil in viitor barcile de genul asta ar trebui dotate cu un emitator pentru ca ,in viitor triunghiul bermudelor s-ar putea muta la noi.

Fir intins Danone si sa ne auzim cu bine, si nu uita vesta.
Uite mi-am adus aminte, Intex Seahawk 400 era prima mea barca (meduza) Fir intins si tie. Cat despre inecat, tot ce e peste doi metri e la fel de periculosdanone scrie:Mihaif99 iti multumesc de sfat.Ma las pe mana ta. O sa-mi iau barca SEAHAWK II dar la prima lansare pe lac (Belis- 90m adancime) cred ca ma duc cu o barje de insotire cu SEAHAWKul meu 300 ala vechi, altfel ,in caz de ceva, va trebui sa vii cu un ROV cu Bob Balard sa ma aduci la suprafata (o sa-mi pun la barca o "cutie neagra"). Eh am glumit dar nu se stie, probabil in viitor barcile de genul asta ar trebui dotate cu un emitator pentru ca ,in viitor triunghiul bermudelor s-ar putea muta la noi.

Fir intins Danone si sa ne auzim cu bine, si nu uita vesta.