crucerucostin scrie:Salut...vad ca inca nimeni nu a pus podina de tego la aceasta barca

...In schimb, cei care ati iesit pe apa cu ea, ati reusit sa puneti ambele vasle in suportii de "repaus"? Eu unul nu pot sa pun nicicum vasla din stanga in acea ureche din cauza suportului de undita din prova...

M-am lovit de aceasta problema ieri in mijlocul lacului ..

Am iesit cu ea pana acum numai pe mare. Am avut ceva probleme, cam la toate iesirile, dar pana la urma le-am rezolvat. Am "reusit" sa rup plasticul ce imbina vaslele, tragand cu prea mult spor de vasle, pe valuri. In schimb, n-am avut probleme in a fixa vaslele in suportii de repaus, se face destul de usor. Am inlocuit vaslele din aluminiu cu unele facute la comanda, aceeasi dimensiune, acelasi model, la o tamplarie. Au iesit niste vasle extrem de tzapene, si foarte bune, dintr-o bucata fiecare. Nu stiu de ce au ales sa le faca din salcam si pin, ma rog, bine ca n-au pus brad. Vaslele astea au rezistat si sper sa reziste cat mai mult.
Urmatoarea problema, si cea mai grava de pana acum

: s-au dezlipit camerele separate din podea. Cred ca s-a desfacut tesatura, ce le facea sa fie 5 camere separate. Practic, cand am umflat podeaua, a bubuit prima camera, cea din mijloc, rezultatul o umflatura in mijlocul barcii. Optimist, am zis ca e bine, mi-am tras si o chila acum, alunec mai usor.
Alta iesire pe mare, alte pompe in podea, si dupa o bubuitura, s-a umflat si mai tare. Cedase si a doua camera. Si tot asa, pana am ramas cu o mare umflatura in podeaua barcii. Podea, e mult zis, acum s-a transformat intr-un crenwursti gonflabil. Cam dificil sa-ti asezi scaunele gonflabile pe galma aia.
Apoi, tot de la forta de vaslire, mi-a cedat si un ochi de plastic, care tinea una din vasle. A iesit practic cu totul din lacasul lui. Eh, o rezolv si pe-asta. Desi, sincer, imi fac curaj sa ma duc la Selgros sa le pun barca in brate si sa imi dea alta!