Alegerea unui echipament de spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
cred ca a vrut sa spuna monofilament cu diametru 0.20 mm.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Salutare tuturor! Am cam 2 ani si jumatate de cand pescuiesc. Am testat mai multe stiluri si m-am hotarat pentru spinning. Pentru ca imi place si in plus mi-a adus cele mai mari satisfactii.
Am dat cu oscilante, roatative, twistere si cicade intre 4-15g.
Pana in prezent am dat cu lansete rigide grosolane, dar acum vreau sa-mi cumpar una mai sensibila. Consider ca mi se potrivesc urmatoarele:
Maver Stralis Light Plus Spigot 2,40m / 5-12gr
Jaxon Perseus Jig Spinning 240cm/10gr
Catana Spinning BX L 2.40m/3-15g SHIMANO
Lightning LRS-80 UL 2.40m/3-15g BERKLEY
Inca nu sunt hotarat spre care sa ma indrept. De aceea apelez la sfaturile celor mai experimentati ca mine in acest domeniu. As vrea o lanseta care sa reziste si la o stiuca de 3 kg., dar sa fie destul de sensibila si pentru un pastrav, clean sau biban.
Cu respect, fir intins!
Am dat cu oscilante, roatative, twistere si cicade intre 4-15g.
Pana in prezent am dat cu lansete rigide grosolane, dar acum vreau sa-mi cumpar una mai sensibila. Consider ca mi se potrivesc urmatoarele:
Maver Stralis Light Plus Spigot 2,40m / 5-12gr
Jaxon Perseus Jig Spinning 240cm/10gr
Catana Spinning BX L 2.40m/3-15g SHIMANO
Lightning LRS-80 UL 2.40m/3-15g BERKLEY
Inca nu sunt hotarat spre care sa ma indrept. De aceea apelez la sfaturile celor mai experimentati ca mine in acest domeniu. As vrea o lanseta care sa reziste si la o stiuca de 3 kg., dar sa fie destul de sensibila si pentru un pastrav, clean sau biban.
Cu respect, fir intins!
In ultimul timp simt o mare provocare din partea cleanului, peste care nu prea m-a bagat in seama, dar e normal la cozile de matura pe care le foloseam. Am mai gasit si aceasta posibila optiune - Catana Spinning BX UL 2.40m/2-10g SHIMANO. Poate s-a mai discutat acest lucru, de asta nu primesc nici un raspuns.
Cu respect, fir intins.
Cu respect, fir intins.