Alegerea unui echipament de spinning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
stiukr
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stiukr » 02 Apr 2008, 22:46

Tali iti multumesc pentru oferta, dar maine-03.04 imi vine lanseta;

BygDaddy, dupa prima iesire tinem legatura si comunic primele impresii;

Michael, la fel gandesc si eu. Acum simt dorinta sa vad cum se comporta o lanseta de acest fel. Cu atentie sporita, sper sa evit neplacerile. La o adica in caz de ceva prefer sa rup firul, decat lanseta. Mi-a placut ideea aratata de cineva pe forum, care avea telescopica mai puternica in rucsac si la nevoie o scotea repede.

Sir.JONES, ca sa-ti satisfac curiozitatea, dau pe Muresul si Oltul superior, pe Tarnave, pe ape de munte si mai rar pe balti. M-ai localizat consatene?

Salut Tristian! Am anticipat efectul inelelor multe, asa cum l-ai descris. Voi vedea in plan practic cum se comporta.

Asta e! Maver Stralis Light Plus Spigot 2,40m / 5-12gr., la prima vedere mi-a inspirat incredere.

Cu respect. Fir intins.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 04 Apr 2008, 08:52

Un pescuit de finete la microvoblere cu fir de 0,16 grame cu un bat cu actiune pana la 12grame. :D

Totusi mi se pare o scula prea dedicata la un zipper sau rapalla rattlin ai o problema.

Cred ca merge la minnow-uri pana la 7 cm.

PENTRU STIUKR esti tare frate! totusi targu murgu e orasel asa ca probabil suntem concitadini (exceptie cei care stau in dambu - denumit Satele Unite). Eu am renuntat la pescuit pe Muresul superior de 1 an din cauza balastierelor. (a ajuns apa sa fie mai buna la iernut decat la reghin :shock: )
the angler is catching xxx, not by the lure

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 04 Apr 2008, 09:12

Sir.Jones, Dambu e Beverly Hills. Muresul superior pentru clean e mai bun de la Reghin in sus, au cam spalat malurile cu balastierele lor in orice caz. E nasol ca se sapa aiurea si problema e primavara cand se dezgheata apele si vin viituri pentru ca strica adaposturi, cuiburi, spala icrele depuse s.a.m.d. Inainte era plin de verdeata malul Muresului, acum e tot mai mult nisip, pietris si betoane.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

stiukr
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stiukr » 04 Apr 2008, 16:12

Sir JONES, "probabil concitadini", cum spui tu. Am postat anterior, chiar asta urmaresc, un pescuit de finete, daca se poate chiar cu un fir bun de 0,14, dar dupa cunostintele mele, firul se masoara in milimetri, nu in grame, dar mai stii s-ar putea sa gresesc. Sa stii ca pe Muresul superior, spre Toplita, raul este bun si sunt cleni maricei. Stii cantecul? "Don't ... be happy". Bye!

Salut Tristian! Din pacate, in multe locuri, situatia este cea pe care ai prezentat-o. Trebuie sa ne adaptam. Asta e!

Prieteni pescari! Ce parere aveti de aceasta situatie?

Pe site la Totalfishing, oferta este prezentata astfel:
Maver Stralis Light Plus Spigot 2,40m / 5-12gr. [MODEL: B335*]
141,00RON
Varianta Light a Spigot Spin din carbon High Module ranforsat.
Blanc cu diametrul redus, imbinare tip spigot si maner scurt din pluta.
10 INELE.. In poza este prezentata o lanseta cu 7 inele.

Am facut comanda si surprize:
-mi-a venit o lanseta cu un actibild de celofan pe care scrie Maver Stralis Light Plus Spigot 2,40m / 5-12gr., dar lanseta are 6 INELE. Da, are 6 INELE:
-am fost anuntat ca va sosi joi 03.04. si a sosit vineri pe 04.04 si nu este de vina Fun Courier:
-nu am primit certificat de garantie.
Eu consider ca undeva la TOTALFISHING s-a produs o eroare care ar trebui indreptata, aceasta firma trebuie sa manifeste seriozitate fata de clientii sai.

Cu respect. Fir intins.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Apr 2008, 17:06

daca ai o problema cu produsul TotalFishing fair este sa te adresezi unde l-ai cumparat si sa se remedieze situatia

cerand pararea prietenilor pescari pe forum nu are cum sa se rezolve, daca nu adresezi nemultumirea ta la magazinul de unde ai cumparat
altfel: ai garantie la produs in baza facturii, daca produsul nu corespunde cu ce ai comandat il poti trimite inapoi, puteai afla asta daca sunai la magazin si spuneai ca ai o problema

referitor la intarzierea de 1 zi care spui ca nu este din vina Fan Courier si sugerezi ca este din vina TotalFishing, faci o afirmatie eronata, comanda ta a plecat cu AWB 14538601 in data de 2.04 si trebuia livrata pe 3.04, asa cum scrie clar pe AWB-ul pe care l-ai primit
de altfel poti verifica acest lucru la link-ul
http://www.fancourier.ro/awb.php , introduci numarul AWB-ului si vezi ca a plecat pe 2 asa cum trebuia

iti sugerez, daca vei cu adevarat sa rezolvi problema, sa contactezi magazinul la magazin@totalfishing.ro sau 0214101160

stiukr
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stiukr » 04 Apr 2008, 17:22

danr scrie:daca ai o problema cu produsul TotalFishing fair este sa te adresezi unde le-ai cumparat si sa se remedieze situatia
altfel cerand pararea prietenilor pescari pe forum nu are cum sa se rezolve, daca nu adresezi nemultumirea ta la magazinul de unde ai cumparat

Salut Dane! Fii sigur ca ma voi adresa.

altfel: ai garantie la produs in baza facturii, daca produsul nu corespunde cu ce ai comandat il poti trimite inapoi, puteai afla asta daca sunai la magazin si spuneai ca ai o problema

Nu Dane! In factura nu scrie nimic de garantie, iar in alta ordine de idei, ele sunt doua documente diferite.

referitor la intarzierea de 1 zi care spui ca nu este din vina Fan Courier si sugerezi ca este din vina TotalFishing, faci o afirmatie eronata, comanda ta a plecat cu AWB 14538601 in data de 2.04 si trebuia livrata pe 3.04, asa cum scrie clar pe AWB-ul pe care l-ai primit de altfel poti verifica acest lucru la link-ul
http://www.fancourier.ro/awb.php , introduci numarul AWB-ului si vezi ca a plecat pe 2 asa cum trebuia

Am verificat Dane. In ziua de 02.04, am introdus AWB si nu a gasit nimic. In ziua de 03.04, spre seara la fel si nu a gasit nimic.

iti sugerez, daca vei cu adevarat sa rezolvi problema, sa contactezi magazinul la magazin@totalfishing.ro sau 0214101160
Da Dane, vreau sa rezolv cu adevarat problema, in sensul urmator: vreau produsul pentru care am optat.

Dane, nu stiu cine esti, dar sa stii ca nu am nimic cu Totalfishing. Dimpotriva tot respectul pentru ei si pentru tine pentru munca pe care o faceti. Pur si simplu eram curios daca au patit acest lucru si alti pescari.

Cu respect. Fir intins.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Apr 2008, 17:31

eu sunt convins ca pana la urma o sa-ti placa batul :)
daca nu, il trimiti luni inapoi si primesti inapoi banii pe care i-ai platit
e greu de gestionat treaba asta cu diferentele, se mai intampla 2 % din cazuri: producatorul spune una, iei poza de la ei, ei fac pe urma modificari la produse si le trimit fara sa informeze, e greu sa te prinzi
doar daca nu cumva la fiecare lanseta expediata te apuci sa numeri inelele sa vezi daca situatia reala este conform descrierii :)

stiukr
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stiukr » 04 Apr 2008, 17:34

Am sunat Dane la numarul pe care mi l-ai dat. Am vorbit cu o doamna care mi-a spus urmatoarele:
-poza este a producatorului si asa au preluat-o ei;
-10 inele au scris ei, dar cica automat fara sa gandeasca, dupa ceea ce le-a dat producatorul. Prin asta nu au dus potentialii clienti in eroare?
Doamna cu care am vorbit, bineinteles ca nu are nici o vina, dar spune Dane este corect?

Cu respect. Fir intins.

stiukr
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stiukr » 04 Apr 2008, 17:37

Da Dane, chiar si asa imi place la prima vedere batul. Sa ma gandesc. Poate il voi pastra. Capitol inchis.

Cu respect. Fir intins.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 05 Apr 2008, 00:10

Nu va mai contrati pe numarul inelelor unui Stralis Light Plus Spigot. Am avut de-a lungul timpului 2 asemenea lansete. NU are 10 inele in mod sigur. Cel cu 10 inele e Maver Stralis Spigot Spin, cu care Light Plus e confundat mai mereu. Diferenta de la 6 la 7 inele e data de lungimea lansetei. De regula in orice catalog apare fotografia unei singure lansete din gama, nu toate lansetele de lungimi diferite. Batul de 2,40m are 6 inele, cel de 2,70 are 7.
Pescuieste batul linistit. Nimeni nu te-a tras in piept.

Scrie răspuns