Lanseta-Mulineta Spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Lanseta-Mulineta Spinning
Cocolino acum sa-ti raspuns si la topicul tau in 150 ron te poti incadra, in caz ca mai ai si amici care vor sa iasa la pescuit sa le poti recomanda ceva, un bat siweida stalker, 3-12 grame, ca cel din poza, cu care am scos si stiuca de 5 kg din rau http://www.girlshare.ro/3489314563.9 dar cred ca este mai indicat un 5-25 grame pe Neajlov, acest bat este in jur de 100 ron iar la mine orice ia-m facut nu am reusit sa-l rup nici in drill, nici in agataturi si o mulineta Tica Cambria EE 2000 care costa 57 ron. Nu va fi cel mai echilibrat atelaj dar va fi unul bun la 150 ron. Blue poate sanatatea vazuta de tine poate fi afectata din asa ceva. Eu nu imi permit sa am psihicul atat de sensibil si nici nu prea dau like la baietii plangaciosi. Un fir ieftin si bun pentru cateva luni de pescuit la ce ai tu nevoie cocolino este asta : | Monofilament | Fir Baracuda Aqua Crocodile Pike
8,00 ron
Fir Baracuda Aqua Crocodile Pike 150m Monofilament specializat pentru spinning, caracterizat prin lipsa totala a memoriei, rezistenta deosebita la rupere atat la nod cat si la tractiune. Succes.
8,00 ron
Fir Baracuda Aqua Crocodile Pike 150m Monofilament specializat pentru spinning, caracterizat prin lipsa totala a memoriei, rezistenta deosebita la rupere atat la nod cat si la tractiune. Succes.
Scuze nu merge primul link https://beta.postimg.org/image/6brkdj1u9/
- Cocolino_01
- junior
Rog un administrator sa stearga acest topic, care probabil va strica imaginea acestui forum.
Vampir, eu m-am tinut de cuvant si am facut poze, sper sa te tii si tu de cuvant si sa imi lasi adresa ta pe privat sa iti returnez lucrurile.
Sanatate
Vampir, eu m-am tinut de cuvant si am facut poze, sper sa te tii si tu de cuvant si sa imi lasi adresa ta pe privat sa iti returnez lucrurile.
Sanatate
- George1985
- veteran
Amice nu mai face gesturi...din pacate sunt destui ca tine.vampir scrie:Chiar iti multumesc ca mi-ai rupt gura, asta si vroiam. Sper ca nu a fost greu cu pozele. Eu unu iti voi acorda orice sfat vei avea nevoie pe viitor. Ca pe privat sau pe forum iti voi raspunde daca voi sti. Adrian ai gresit zeule eu nu dorm in pat, te-am prins.
Nici macar nu ar trebui sa aduci vorba de asa ceva...dar de, un "BECALI" la nivel mai mic.
Tot baiatul iti da replica, sa-ti trimita pachetul inapoi...
Sa ai bafta la peste vampir

cocolino ti am spus ca iti trimit ceva si ai dat adresa imediat. Ti am trimis coletul apoi ti-am dat sms sa te intreb daca a ajuns vazand ca nu dai nici un semn de viata nici telefonic nici pe forum si nu ai binevoit nici la un sms sa raspunzi sa zici un da sau un nu, nu trebuia sa multumesti. Eu unu ce sa cred? cand nu raspunzi nici la un sms?ca esti baiat de mare caracter cum te dai? Oricum ai fi pe mine ma-i convin. Dupa atata timp discutam intre noi pe forum si vii sa zici ca suntem rai. Om fi naiba stie dar si tu c-am dubios la faza asta. Doneaza-le mai departe sau arunca-le. Voi galeria pun pariu ca si la farsa cu papusa chucky va crapa inima aia mare a vostra si induiosata.
George iti c am palpaie lampa aia? nu mai ai prea multa baterie? te uiti la telenovele pe negura? mai baga niste flotari ca ai nevoie si lasa ne pe noi cei " bogati si generosi"
- Cocolino_01
- junior
Nu am avut credit pe mobil sa trimet sms, si pe privat nu pot raspunde deoarece sunt user nou.vampir scrie:cocolino ti am spus ca iti trimit ceva si ai dat adresa imediat. Ti am trimis coletul apoi ti-am dat sms sa te intreb daca a ajuns vazand ca nu dai nici un semn de viata nici telefonic nici pe forum si nu ai binevoit nici la un sms sa raspunzi sa zici un da sau un nu, nu trebuia sa multumesti. Eu unu ce sa cred? cand nu raspunzi nici la un sms?ca esti baiat de mare caracter cum te dai? Oricum ai fi pe mine ma-i convin. Dupa atata timp discutam intre noi pe forum si vii sa zici ca suntem rai. Om fi naiba stie dar si tu c-am dubios la faza asta. Doneaza-le mai departe sau arunca-le. Voi galeria pun pariu ca si la farsa cu papusa chucky va crapa inima aia mare a vostra si induiosata.
Daca o tinem asa o lungim pana in 2017...acesta va fi ultimul meu mesaj lasat aici si nu vreau sa mai avem de aface.
Inca odata rog un administrator sa stearga acest topic deoarece nu face bine acestui forum, si oameni care vor informatii despre spinning nu au ce invata din acest topic deoarece nu are nici o legatura cu pescuitul.
Va multumesc foarte mult.
- johnnybravo
- Moderator
Daca ai doar 15ani ai tot respectul meu, se vede ca ai cei 7ani de acasa.
Inchid subiectul pt ca deja s-a deviat prea mult.
Inchid subiectul pt ca deja s-a deviat prea mult.