Lanseta-Mulineta Spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Lanseta-Mulineta Spinning
dar totusi fa ela zi o pzoa la toate sculele apoi poti sa ni le trimiti.
- Cocolino_01
- junior
Cutiile coletelor le-am aruncat, deci...vampir scrie:cocolino ai adresele pe coletele care le ai primit
Referitor la poze, nu stiu de ce nu pot posta, dami un mail ceva
- Cocolino_01
- junior
- Cocolino_01
- junior
Poftim si poze, acum sper ca ti-am rupt gura sa mai comentezi in necunostinta de cauza...vampir scrie:dar totusi fa ela zi o pzoa la toate sculele apoi poti sa ni le trimiti.
Chiar iti multumesc ca mi-ai rupt gura, asta si vroiam. Sper ca nu a fost greu cu pozele. Eu unu iti voi acorda orice sfat vei avea nevoie pe viitor. Ca pe privat sau pe forum iti voi raspunde daca voi sti. Adrian ai gresit zeule eu nu dorm in pat, te-am prins.
Vampire,esti criminal,sa ma bata zeii..
!Tu dormi in picioare ma?

- sorrynblue
- utilizator constant
Unde s-a ajuns pe topicul asta. Daca le trimiti toate sculele inapoi iti apreciez demnitatea.Cocolino_01 scrie:tito scrie: CE-I CARE MI-ATI TRIMES CATE CEVA VA ROG SA IMI LASATI ADRESA PE PRIVAT SA VI LE TRIMET INAPOI.

Avea cineva la semnatura ceva de genul " Mai intai ii faci hoti si dupa aceea ii omori". Pai omul a intrebat ce sa isi cumpere dupa care i-ati bagat voblere in buzunar fara sa va ceara si acum il acuzati de furt.
Catch and release is another type of fishing.
Nasolu imi aduc aminte de o perioada scurta cu mult timp in urma cand chiar am atipit in mai multe randuri in picioare, intradevar ne rezemam unii de altii sa nu cadem dar de curand nu am mai practicat asa ceva. In prezent testez altceva. Blue nu am acuzat pe nimeni de furt si nici nu am vrut sa iti provoc taman tie asa suferinta prin testarea lui cocolino, sa ma ierti te rog. Daca iti fac rau discutiile fierbinti nu mai citi te rog , uita-te doar la pozele cu pesti din galerie. Este relaxant.
- sorrynblue
- utilizator constant
Vad ca donatiile iti afecteaza grav sanatatea. Opreste-te te rog.
Catch and release is another type of fishing.
-
- senior
Ionut, lasa-i sa vorbeasca. Acum ca i-ai linistit cu niste poze (eu nu le-am deschis si nici nu ma intereseaza) returneaza-le ce ti-au dat si-ti trimit eu alte naluci, de la mine sau le cumpar din magazin, doar sa-mi spui la ce peste vrei sa dai. Daca un gest umanitar naste atatea polemici urate te intrebi daca mai e umanitar. Insa fii sigur ca nici unul din cei care ti-au trimis cate ceva n-a ramas pagubit ca nu ti le-a dat nici pe alea mai scumpe si nici pe cele pe care le folosea in mod obisnuit. Fiecare ti-a donat ce avea in plus, nimic mai mult. Insa sfatul meu este sa lasi supararea de-o parte si sa le folosesti, ca te asigur ca fiecare cu draga inima ti-a dat ce ti-a dat si tocmai de aceea s-au simtit unii inselati in bunavointa lor. Da dovada de putina intelepciune si judeca intotdeauna lucrurile din mai multe unghiuri. Le vei vedea mult mai clar si vei putea lua decizii mult mai bune. Valabil pt. toata viata ta.
Deci haideti sa consideram cu totii subiectul asta inchis, lucrurile s-au limpezit, iar administratorul sa inchida topicul asta, iar daca baiatul va avea nevoie de alte sfaturi de la noi i le dam oricand cu placere.
Deci haideti sa consideram cu totii subiectul asta inchis, lucrurile s-au limpezit, iar administratorul sa inchida topicul asta, iar daca baiatul va avea nevoie de alte sfaturi de la noi i le dam oricand cu placere.