CU AGRAFA SAU FARA..?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Scuzati de off topic:P O singura data mi-a ramas intiparit in minte cand mi-a zis cineva bafta. Era dimineatza pe la 5, primavara, si in drum spre cris ma opresc politistii de frontiera. Le zic ca ma duc sa pescuiesc, incep devreme. Si zice unu din i bafta sau noroc(asta nu mai tin exact minte). Si vreau sa spun ca am avut ce-a mai productiva zi la avat

mi s-a mai zis noroc si alte dati, da nu mia tin minte ce s-a intamplat apoi.

mi s-a mai zis noroc si alte dati, da nu mia tin minte ce s-a intamplat apoi.
Intrebarea cu sau fara "agrafa" nu e simpla. In primul rind depinde de "agrafa" si apoi depinde de "peste".
La naluci mari nu prea se cunoaste.
La naluci mici, modelul ala traditional (din imagine) in mod sigur le schimba miscarea (si ceva in plus).

Spun ca depinde si de peste pentru ca am testat: in stinga se prindea, in dreapta se prindea, eu in mijloc canci pina am dat jos agrafa.
De acelasi "canci" au avut parte si altii pe aceeasi balta cit timp au folosit agrafa, indiferent de marimea ei.
Fiecare trage concluziile pentru sine.
La naluci mari nu prea se cunoaste.
La naluci mici, modelul ala traditional (din imagine) in mod sigur le schimba miscarea (si ceva in plus).

Spun ca depinde si de peste pentru ca am testat: in stinga se prindea, in dreapta se prindea, eu in mijloc canci pina am dat jos agrafa.
De acelasi "canci" au avut parte si altii pe aceeasi balta cit timp au folosit agrafa, indiferent de marimea ei.
Fiecare trage concluziile pentru sine.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Pai, tu daca treci granita gasesti in Ungaria tot ce vrei.Adi_ scrie:si eu am folosit din astea. dar mai mult imi plac duolock.
Eu daca trec granita in Moldova si intreb de scule de pescuit, ma intreaba de citi amperi/ora sa fie acumulatorii de la "lanseta".

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
or fi ele bune,dar la 6$/buc...Adi_ scrie:si eu am folosit din astea. dar mai mult imi plac duolock.

mai bune-s cele din comert.
Michael va recomanda Regulamentul forumului