Vroiam sa te iau cu mine la o partida de pescuit ,ca sa-ti dai seama practic ce inseamna jigging .barthez0705 scrie:Cisnadie, de ce?
Cum se pescuieste cu jiguri?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- aquaelement
- junior

Re: Cum se pescuieste cu jiguri?
ai aici [url]http://www.-vlasiei-2/[/url]barthez0705 scrie:Mai exact...cu gume....as vrea niste filmulete in care imi este aratat cum trebuie "manuita" lanseta ca sa lucreze jigul cum trebuie...si cum faci sa simti cand jigul e pe fund...si altele....si altele....tot....
-
barthez0705
- utilizator constant

Re: Cum se pescuieste cu jiguri?
pescuit cu jiguri ???Stiuca01 scrie: ai aici [url]http://www.-vlasiei-2/[/url]
pai sunt 2 filmulete pe pagina cu pescuit la crap !
STIUCA 01 te mai intreb o data cui faci reclama ??? te plateste ???
macar pune un filmulet cu pescuit la jig nu la crap
- stefanflorin
- veteran

-
barthez0705
- utilizator constant

@barthez
daca esti din cisnadie, sibiu, vezi ca mai e cineva din aceeasi localitate. Si poate te ajuta el. nu cred ca o sa te refuze, desi unii pescari is mai zgarciti in impartasirea experientei lor. Incearca pe topicul cu sibiu
si cum se mai spunea pe aici practica este totul Incearca sa iesi cat mai des la pescuit, lanseaza pe uscat (iarba) chiar dac vecinii o sa te ia la misto
Dupa o vreme sa le arati pestii pe care-i prinzi (recomandat in poze) si o sa taca 
daca esti din cisnadie, sibiu, vezi ca mai e cineva din aceeasi localitate. Si poate te ajuta el. nu cred ca o sa te refuze, desi unii pescari is mai zgarciti in impartasirea experientei lor. Incearca pe topicul cu sibiu
si cum se mai spunea pe aici practica este totul Incearca sa iesi cat mai des la pescuit, lanseaza pe uscat (iarba) chiar dac vecinii o sa te ia la misto