-pentru incepatori si CRACIUN FERICIT! cu "ciocane" dese...pentru toata lumea pescareasca.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Frumos articolul .....si multumesc pt. urari .storm xxx scrie:http://www.impactingorj.com/fir-intins/ ... strat.html
-pentru incepatori si CRACIUN FERICIT! cu "ciocane" dese...pentru toata lumea pescareasca.
Eu personal dau cu shaduri si gruburi dupa salau, biban, stiuca si procedez in felul urmator: arunc cat pot, astept sa cada shadul pe fund, si imiediat ce am observat ca a cazut pe substrat incep sa ii dau repede cate doua manivele la recuperare. Am o mulineta de 1000 care recupereaza la tura (catalog) 64 cm. Deci in jur de 1 m la recuperare. Eu unul ridic putin din varf intre prima si a doua manivela. Dar am prins bine mersi si doar recuperand, fara sa mai ridic varful. Depinde de adancimea apei, de greutatea jigului, de flexibilitatea spicului, grosimea si calitatile firului, vant, etc. Cu un jig usor pe substrat de mal la apa adanca pe timp de vant, sau frig nu ai ce sa simti nici cu blank ultrasensitiv.barthez0705 scrie:Mai exact...cu gume....as vrea niste filmulete in care imi este aratat cum trebuie "manuita" lanseta ca sa lucreze jigul cum trebuie...si cum faci sa simti cand jigul e pe fund...si altele....si altele....tot....
Cu ce te-a deranjat replay-ul meu? Sau esti bolnav dupa scandal?nightfishing01 scrie:ba tu nu stii sa tii batu in mana si vii sa dai lectii aici taci dracu din gura ca pana in toamna asta erai baboier si nici cei ala textil nu stiai si acu postezi ce si cumsau tu cu 3-4 pesti prinsi la jig crezi ca esti in masura sa dai sfaturi
vezi ca vorbesti mult si prost![]()
ia de mediteaza -'prostu nu e prost destul daca nu e si fudul' si vezi ca sa-r putea sa ajungi baboier din nou daca nu-ti vezi lungu nasului
![]()
![]()