.... eventual slefuite si revopsite dar sunt corodate si ochiurile m-am lasat pagubas ,e prea mult de lucru asa ca am scapat de ele ...fejer.csaba scrie:noroc ca le-ai gasit ancorele se pot schimba si cu un aerograf poti sa le transformi cum vrei,poate chiar sa fie mai bune ca inainte? :bere: :bere: :bere: :cooler: :cooler:kzoli scrie:zici tu ceva dar cele care ar fi chiar bune nu le pot recupera inca din cauza temperaturii apei
Eu tocmai am recuperat voblere ramase in busteni de prin Noiembrie ,dar nu mai pot fi utilizate sunt mancate de rugina si decolorate in 70 % ,majoritatea cozma dar sunt si salmo si rapala intre ele ... :cry:
pescuit la clean pe rauri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: ...
Pune un River2Sea Baby crank, si prinzi mult mai bine. Eu, cand am schimbat pe Cozme, imediat s-au oprit toate atacurile, cum am pus inapoi Baby, iarasi am inceput sa prind.kzoli scrie:Aseara am prins 2 cleni de o palma la un cozma de 9 cm si o marlita cam cat vobleru
- kuin tauti
- veteran
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Salut, sun si eu un incepator in ale spinningului, ma puteti ajuta si pe mine cu cateva informatii referitoare la pescuitul cleanului?
1. Folosesc un fir textil de 0.12 mm gri, pot sa leg un vobler mic pt clean direct de fir sau imi trebuie o portiune de monofilament transparent intre textil si vobler? In cazul voblerului trebuie folosit vartej pentru antirasucire a firului?
2. Daca vreu sa dacu o rotativa mepps 00, e ok sa o prind de firul textil cu o agrafa si vartej sau trebuie tot cum am mai zis si la punctul 1, o portiune de monofilament transparent?
De ce pun problema cu monofilamentul? Pentru ca am auzit ca cleanul e f sperios si atent si ma gandesc ca daca leg textilul gri direct de naluca atunci il va descuraja, e adevarat sau bat campii?
Sper ca nu am fost prea sacaicios, cu multe intrebari. Celor care imi vor raspunde le multumesc anticipat. Fire intinse!
1. Folosesc un fir textil de 0.12 mm gri, pot sa leg un vobler mic pt clean direct de fir sau imi trebuie o portiune de monofilament transparent intre textil si vobler? In cazul voblerului trebuie folosit vartej pentru antirasucire a firului?
2. Daca vreu sa dacu o rotativa mepps 00, e ok sa o prind de firul textil cu o agrafa si vartej sau trebuie tot cum am mai zis si la punctul 1, o portiune de monofilament transparent?
De ce pun problema cu monofilamentul? Pentru ca am auzit ca cleanul e f sperios si atent si ma gandesc ca daca leg textilul gri direct de naluca atunci il va descuraja, e adevarat sau bat campii?
Sper ca nu am fost prea sacaicios, cu multe intrebari. Celor care imi vor raspunde le multumesc anticipat. Fire intinse!