pescuit la clean pe rauri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran
crede-ma umbu destul dar nu e la fel cum a fost pe vremuri,si din pacate nici in fata la clc nu stau ca am destul de lucru! oricum mercy pt ide. o0sa circul mai des poate iau ceva mai punctabile1
sau mai bine ceva beri????????[/quote]
Parca te-am vazut alaltaieri pe la Barajul de piatra nr 3 ... ? Eu eram pe partea Sancraiului ...

Parca te-am vazut alaltaieri pe la Barajul de piatra nr 3 ... ? Eu eram pe partea Sancraiului ...
Daca vrei sa nu te deranjeze clenii in zonele consacrate de stiuci, baga si tu un vobler sanatos de vreo 20 de cm, si garantat nu prinzi nimic (nici stiuca, clar)fejer.csaba scrie:de altfel pot spune ca am vazut cleni luati am luat si eu dar eu din pacate pt. gurmanzi, practic c&r dar rotative be 3 si 4 meps black furry pana lovea o stiuca luai 4-6 cleni in zone consacrate de stiuci, pana dadei in buturuga dupa care ciuciu, oricum clenii inca nu si-au inceput dansul nuptial dar hai sa avem putina grija de ei fratilor,sa ami av3em ce prinde C&R please!!!dau si eu o bere!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- utilizator nou
Parca te-am vazut alaltaieri pe la Barajul de piatra nr 3 ... ? Eu eram pe partea Sancraiului ...[/quote]kzoli scrie:crede-ma umbu destul dar nu e la fel cum a fost pe vremuri,si din pacate nici in fata la clc nu stau ca am destul de lucru! oricum mercy pt ide. o0sa circul mai des poate iau ceva mai punctabile1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sau mai bine ceva beri????????
tot ce-i posibil dar chiar am fost! dar nu am stat mult ca nu imi placea apa, si mai jos nu mai aveam timp sa merg,dar am luat ieri vro dou marlite nepunctabile la spinnerbait,macar atat!
-
- utilizator nou
zici tu ceva dar cele care ar fi chiar bune nu le pot recupera inca din cauza temperaturii apei, ma rezum la spinnerbait si voblere de 15-17 pe moment.....pana se incalzeste apa!shimano scrie:Daca vrei sa nu te deranjeze clenii in zonele consacrate de stiuci, baga si tu un vobler sanatos de vreo 20 de cm, si garantat nu prinzi nimic (nici stiuca, clar)fejer.csaba scrie:de altfel pot spune ca am vazut cleni luati am luat si eu dar eu din pacate pt. gurmanzi, practic c&r dar rotative be 3 si 4 meps black furry pana lovea o stiuca luai 4-6 cleni in zone consacrate de stiuci, pana dadei in buturuga dupa care ciuciu, oricum clenii inca nu si-au inceput dansul nuptial dar hai sa avem putina grija de ei fratilor,sa ami av3em ce prinde C&R please!!!dau si eu o bere!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- utilizator nou
noroc ca le-ai gasit ancorele se pot schimba si cu un aerograf poti sa le transformi cum vrei,poate chiar sa fie mai bune ca inainte?kzoli scrie:zici tu ceva dar cele care ar fi chiar bune nu le pot recupera inca din cauza temperaturii apei
Eu tocmai am recuperat voblere ramase in busteni de prin Noiembrie ,dar nu mai pot fi utilizate sunt mancate de rugina si decolorate in 70 % ,majoritatea cozma dar sunt si salmo si rapala intre ele ...