pescuit la clean pe rauri

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Apr 2010, 15:42

shimano scrie: Kuintautti....chiar ma-ntrebam cand o sa intri si tu in discutie, caci de obicei, dupa ce postez ceva, automat dai si tu un sut, si nu puteam sa percep cum de nu zici nimic aici...dar intre timp ai aparut, ti-ai etalat din nou dragostea suprema la adesa mea, si astfel nu m-ai dezamagit. Esti la fel de darnic si plin de pasiune...(aia cu tufa si cu jungla poate-o rezolvam odata noi doi...numa sa aduci ceva margarina, ca altfel te doare) :lol: Sanatate :wink: 8)
promisiuni promisiuni... :lol:

chiar stateai si te intrebai ... ? :lol:
visator asa ... stateai cu gindul la mine ?
imi imaginez ca ... nu degeaba... :oops: :lol:

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 30 Apr 2010, 15:54

:lol: :lol:
Love is in the air :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Apr 2010, 18:28

Kzoli, de la Balauseri in jos sunt locuri formidabile pentru clean si somn (am un prieten care e certat rau cu cleanul si da exclusiv la somn, cu vobler, si scoate frecventi bucati la 4-6 kile). De la pod in sus locurile devin mai putin accesibile, dar cu atat mai fructuoase. Tu decizi. (legat de caiacul/barca, daca vrei sa prinzi clean in Tarnava, recomand sa stai ascuns pe mal, si lasa barca-n pace, ca n-ai nevoie....

Eu frecvent pescuiam in aval de termocentrala de la Fantanele pe parte dreapta a raului pana la Dumitreni ,sunt vreo 8-9 km ,pe mal Clean si somn mic e din belsug ...somn poate e si mai mare de 8-9 kg dar prea multe copaci cazuti in apa si nu poti sa scoti .In aval de pod e strand si pe vreme buna se spala si covoare ,am mai prins persana si patura cu rotativa ....pacat ca babele aveau peste 60 ....
Cat despre pescuitul din barca una mica si usoara e super, clenii n-au nici o treaba musca si langa copaie. Barcuta e unul din fibra de sticla de 2,20x1.15, mic ,usor, manevrabil singur o pun la apa si nu mai am treaba cu boschetii ,tufisuri etc. ...am facut rost si de motor dar acolo nu e cazul .
Recent, pana in prohibitie anul aceasta am cautat cleanul pe Niraj ,in amonte de Miercurea Niraj ... sunt cu gramada daca dai cu buldo si musca prinzi si cate 2 odata si bucati de un kil si mai mari ... Nu e picior de pescar prin zonele acelea ,cativa copii la bambus si atat .... Clenii n-au vazut vobler pe acolo ,si vin cu orice dai ,merita incercat daca ai drum prin zona,strecoara o lanseta prin masina ( dotarea standard deja la mine)...Singura problema ,ai grija unde parchezi masina ,ca poate o gasesti in bucatii ,demontat de fratii bruni .......

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Apr 2010, 19:04

mey doo ciiine ruoade o oasa si un miel suje la doi masa...

iesti simpatic foc ! :lol:

atit ca n-am dezlushit cu ce te deranjeaza daca babele care clar le ai in vizor ... nu-ti plac daca au peste 60 de kile... or something... :oops: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 30 Apr 2010, 19:28

shimano scrie:8) E secret. Incerc sa nu mai dau din gura, pt ca m-am fript de cateva ori, dupa ce am facut reclama la amici legat de niste locuri salbatice si cu pesti frumosi, si apoi m-am trezit cu juma de oras in locul respectiv. Asa ca...cel mai bine e ca fiecare sa-si caute un loc numai al lui...un loc unde poti oricand sa mergi linistit, si nu va fi ocupat niciodata.
vise ,taica,vise...nu mai eczzzissta locuri secrete in ro.de muult.locurile secrete s-au dus odata cu pestele de pe vremuri.ne-am nascut prea tarziu pentru pescuit.sa vezi in delta in sezon:singurul loc secret e ala neocupat in care sa-ti pui cortul si sa ai si lemne fara sa tai pomii. :cry:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 30 Apr 2010, 19:34

sa-nteleg ca margarina e un fel de iarba fiarelor si-ti arata locuri "secrete"? ce fel de locuri? :lol: :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Apr 2010, 19:38

... nu-ti plac daca au peste 60 de kile...
Nu de kile vorbeam , de varstaaaaaaaaaa... :shock:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 01 Mai 2010, 01:34

aaa varstaaaaaaaaaa... ?! :lol:

ok ! got it ! :lol:

c.catalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de c.catalin » 01 Mai 2010, 08:18

iovys scrie::lol: :lol:
Love is in the air :lol:
indeed

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 01 Mai 2010, 08:38

c.catalin scrie:
indeed
Ce, vrei sa te bagi si tu? Putem face un sandwich sau un hot-dog, tu fiind carnatu' de la mijloc. 8)

Scrie răspuns