De cate ori ati fost controlati pana acum????
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
poate inainte era alt regim de pescuit pe Cheile Nerei ... nu te contrazic ... acum cica este interis complet ... dar se pescuieste linistit atat in chei cat si la Ochiul Beiului, treceau padurari pe langa indivizii cu betele cu rama in ac si nu le ziceau nimic ... in timp ce eu stateam cu betele stranse si bagate in cort (le aveam la mine ca veneam de pe Dunare) ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- utilizator constant
De 20 de ani doar 4 controale am avut pe Olt ,si alea cand mergeam la stationar,de cand merg la spinning .....1 si acela acumtrei ani.Daca 'baietzii inteligentzi" de la AGVPS se vor pune pe treaba,o sa vizez, daca nu eu nu le mai dau banii ca ei sa-si traga jeepane si sa-i pazeasca pe setcari(ca sa nu-i luam la inpins vagoane)si sa imparta cu ei profitul.
Vreme buna ,fir intins !
- ravenheart
- veteran
o singura data in vreo 9 ani, si aia a fost chiar la cateva zile dupa ce mi-am facut permisul... in rest nici urma de ei, am auzit ca anult trecut mai umblau pe apa, dar foarte rar
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Un lucru pozitiv: intru in vorba cu un localnic pe Timis (omul dadea cu shad
) si din vorba in vorba ajung la miile de salaiasi prinsi (si retinuti
) in zona, unii ducind acasa chiar si cite o galeata de dintzosi cit palma. La care omul imi spune: nuuuu, dom'le, aia a fost, dar de cind au luat vreo 2 amenda, le dau drumul si la aia de juma' de kil