De cate ori ati fost controlati pana acum????

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 04 Apr 2007, 22:29

o singura data in ultimi 3 ani.pescuiam la stiuca cu lingura, era in plina prohibitie probabil de aia au venit.....in rest nu i-am mai vazut.

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 04 Apr 2007, 23:51

o sg data in 10 ani...concluzia e ca nu se merita sa iti faci permis...ca oricum banii care-i da-m nu ii folosesc decat pt asi popula propriile frigidere:))

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 05 Apr 2007, 05:16

niciodata in 8 ani. (pe mine personal)ajvps, si o data politia de frontiera la giurgiu. Acolo te controleaza doar de PG si chiar daca n-ai, nu e problema mare...ii poti duce cu vorba, buletin sa ai. Si doar daca esti in zona lor de patrulare.

Pe tata anul trecut, prima oara, la Murighiol (ajvps), si a fost tratat ca un braconier (intrat cu salupa peste scule , etc. )....tzarani prosti

Un amic d-al meu (partener de pescuit) a incasat o amenda de la Politia de Frontiera in Sulina (pe timpul cand patrulau ziua, acum nu mai fac asta)

:shock: In concluzie, nu prea se merita investitia in permise...se mai mira lumea de ce se braconeaza....PT CA SE POATE!!!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 05 Apr 2007, 11:23

O singura data pe Cheile Nerei. Era agentul silvic. In rest nimeni si nimic.
Si unii stau de povesti daca ar trebui sa dam examen ca sa pescuim.
Cand de fapt alta e buba: nimeni nu face controale si nimeni nu ia masuri.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 05 Apr 2007, 11:23

O singura data pe Cheile Nerei. Era agentul silvic. In rest nimeni si nimic.
Si unii stau de povesti daca ar trebui sa dam examen ca sa pescuim.
Cand de fapt alta e buba: nimeni nu face controale si nimeni nu ia masuri.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 05 Apr 2007, 11:41

[quote="StefanDinu"]O singura data pe Cheile Nerei. Era agentul silvic. In rest nimeni si nimic.

da,in Cheile Nerei si eu de fiecare data cind am fost am fost intrebati de silvicutori,dar macar acolo,doar e rezervatie,are un regim special fata de locurile obisnuite si plus ca sint,cred cele mai frumoase chei din tara,in opinia mea,pacat sa nu se aiba grija de asemenea locuri.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 05 Apr 2007, 11:47

O singura data am fost controlat, pe barajul de la Bicaz. Si atunci a venit chemat de unul care dadea cu rama la fix, l-am vazut cand vorbea cu ala si niste amici care erau in zona mi-au confirmat. Eram in regula cu permisul.

Pe Somes niciodata dar imi fac in fiecare an permisul.

Pe Lapus, desi au fost de cateva ori si eram si eu la pescuit, nu m-au controlat niciodata. I-au luat la control pe cei care dadeau la stationar, poate si pentru ca de multe ori intru in apa si merg pe rau in sus si au trecut pe langa mine fara sa ma vada.

Permisul pe ses pe 2007 mi l-am facut la AGVPS Zalau, astia spun ca judetele vecine accepta reciprocitatea dar cei de la Zalau nu.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 05 Apr 2007, 12:12

Pe Cheile Nerei pescuitul este interzis complet din cate stiu eu, deci teoretic nici nu trebuia sa va intrebe de permis, trebuia sa va amendeze ... este rezervatie naturala si este interzis pescuitul, ca se mai pescuieste, asta e din vina "ranger-ilor" de acolo pe care ii doare in cot de ce se intampla ...

numa bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 05 Apr 2007, 12:17

pai nu,ultima oara cind am fost eu se platea o taxa pe zi pt pescuit,am primit si chitanta deci cred ca treaba era legala,am fost si pe Valea Beiului,unde am pescuit pe acumularea de linga pastravarie si acolo tot contra unei taxe.

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 05 Apr 2007, 12:32

In Sibiu cam o data de doua ori pe an. In Delta Dunarii de cand s-au ridicat concesiunile niciodata, desi inainte se faceau controale, mai ales pe lacurile din jurul Milei 23.

Scrie răspuns