De cate ori ati fost controlati pana acum????
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- micutsebastian
- utilizator constant
- Bogdan_Alex
- veteran
niciodata in 8 ani. (pe mine personal)ajvps, si o data politia de frontiera la giurgiu. Acolo te controleaza doar de PG si chiar daca n-ai, nu e problema mare...ii poti duce cu vorba, buletin sa ai. Si doar daca esti in zona lor de patrulare.
Pe tata anul trecut, prima oara, la Murighiol (ajvps), si a fost tratat ca un braconier (intrat cu salupa peste scule , etc. )....tzarani prosti
Un amic d-al meu (partener de pescuit) a incasat o amenda de la Politia de Frontiera in Sulina (pe timpul cand patrulau ziua, acum nu mai fac asta)
In concluzie, nu prea se merita investitia in permise...se mai mira lumea de ce se braconeaza....PT CA SE POATE!!!
Pe tata anul trecut, prima oara, la Murighiol (ajvps), si a fost tratat ca un braconier (intrat cu salupa peste scule , etc. )....tzarani prosti
Un amic d-al meu (partener de pescuit) a incasat o amenda de la Politia de Frontiera in Sulina (pe timpul cand patrulau ziua, acum nu mai fac asta)

- StefanDinu
- veteran
- StefanDinu
- veteran
[quote="StefanDinu"]O singura data pe Cheile Nerei. Era agentul silvic. In rest nimeni si nimic.
da,in Cheile Nerei si eu de fiecare data cind am fost am fost intrebati de silvicutori,dar macar acolo,doar e rezervatie,are un regim special fata de locurile obisnuite si plus ca sint,cred cele mai frumoase chei din tara,in opinia mea,pacat sa nu se aiba grija de asemenea locuri.
da,in Cheile Nerei si eu de fiecare data cind am fost am fost intrebati de silvicutori,dar macar acolo,doar e rezervatie,are un regim special fata de locurile obisnuite si plus ca sint,cred cele mai frumoase chei din tara,in opinia mea,pacat sa nu se aiba grija de asemenea locuri.
O singura data am fost controlat, pe barajul de la Bicaz. Si atunci a venit chemat de unul care dadea cu rama la fix, l-am vazut cand vorbea cu ala si niste amici care erau in zona mi-au confirmat. Eram in regula cu permisul.
Pe Somes niciodata dar imi fac in fiecare an permisul.
Pe Lapus, desi au fost de cateva ori si eram si eu la pescuit, nu m-au controlat niciodata. I-au luat la control pe cei care dadeau la stationar, poate si pentru ca de multe ori intru in apa si merg pe rau in sus si au trecut pe langa mine fara sa ma vada.
Permisul pe ses pe 2007 mi l-am facut la AGVPS Zalau, astia spun ca judetele vecine accepta reciprocitatea dar cei de la Zalau nu.
Pe Somes niciodata dar imi fac in fiecare an permisul.
Pe Lapus, desi au fost de cateva ori si eram si eu la pescuit, nu m-au controlat niciodata. I-au luat la control pe cei care dadeau la stationar, poate si pentru ca de multe ori intru in apa si merg pe rau in sus si au trecut pe langa mine fara sa ma vada.
Permisul pe ses pe 2007 mi l-am facut la AGVPS Zalau, astia spun ca judetele vecine accepta reciprocitatea dar cei de la Zalau nu.
Pe Cheile Nerei pescuitul este interzis complet din cate stiu eu, deci teoretic nici nu trebuia sa va intrebe de permis, trebuia sa va amendeze ... este rezervatie naturala si este interzis pescuitul, ca se mai pescuieste, asta e din vina "ranger-ilor" de acolo pe care ii doare in cot de ce se intampla ...
numa bine ...
numa bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...