De cate ori ati fost controlati pana acum????

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan bobei
veteran
veteran

De cate ori ati fost controlati pana acum????

Mesaj de dan bobei » 04 Apr 2007, 16:08

Sunt curios de cate controale ati dat pana in acest moment pe balta, si daca ati fost vreodata controlati in ....geanta? :roll: Eu personal de vreo 3-4 ori, ultima oara acu vreo 3 ani, iar de control in geanta, nici nu se pune problema.... :P

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 04 Apr 2007, 16:23

de permise de vreo 6 ori in 5 ani. iar de prostovoale si alte " unelte " o data in toamna asta de politia de frontiera.
Obiectiv: 8,1 kg !

CipU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CipU » 04 Apr 2007, 16:58

in judetul iasi numai de politia de frontiera -
in botosani de ajvps dar cu multi ani in urma

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 04 Apr 2007, 17:19

de doua ori de cand ma stiu; de politia de frontiera.

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 04 Apr 2007, 17:31

Is- si de 2 ori pe zi, Bt- la fiecare iesire, Mm- la fiecare iesire. Niciodata nu am fost controlat la cantitatea prinsa sau cate carlige am pe linie.

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 04 Apr 2007, 18:11

De 3 ori in 17 ani.............. cand pescuiesc in zona de frontiera ( de obicei la cativa metri de fasie ) de fiecare data de pol de frontiera , dar pe ei nu-i intereseaza ce si cum pescuiesti , doar de PG.......

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 04 Apr 2007, 18:28

eu in Sibiu o singura data am dat peste o tentativa de control,eram la Arpas sub baraj,era prin iunie cred 2003 in timpul prohibitiei,bateam oltul pescuind la lingura dupa stiuca,cu inca un prieten si apare o masina sus pe baraj opreste si coboara doi indivizi unul dintre ei fiind padurarul din zona,incepe sa studieze zona cu binoclul si cind ne vede incepe sa urle,ca e prohibitie ca noi nu stim,ca una alta,teorii bla,bla,i-am spus omului ca pescuim la stiuca,ca e voie e scris in lege,aveam si o copie a monitorului oficial la mine cu legea,la care el a raspuns"lasati voi ce scrie in ziare,ca asa nu facem nici o treaba daca ne lu-am dupa ele"dupa care au plecat si au zis ca pina se intorc sa numai fim pe acolo altfel...
noi am ramas pina sa intunecat,tare as fi vrut sa aflu cine e si cum de isi pemite asemenea aberatii.

meas
veteran
veteran

Re: De cate ori ati fost controlati pana acum????

Mesaj de meas » 04 Apr 2007, 19:18

dan bobei scrie:Sunt curios de cate controale ati dat pana in acest moment pe balta, si daca ati fost vreodata controlati in ....geanta? :roll: Eu personal de vreo 3-4 ori, ultima oara acu vreo 3 ani, iar de control in geanta, nici nu se pune problema.... :P
Eu ti-am raspuns in topicul celalalt :roll:
Iar dupa ce povesteste Cristi E,situatia seamana teribil cu ce spuneam despre abuzurile agentilor si "negocierile" post control.
Chestia cu "prohibitie la pescuit........" este in avantajul lor.Eu am platit si amenda desi eram singurul cu permis vizat din toata trupa.Eu am vrut sa fiu corect si am aratat actele;ceilalti au zis ca nu au nimic la ei si Tuzgureanu a facut procesul verbal doar pe numele celui care avea acte :twisted: :shock: adica eu :cry: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Apr 2007, 19:41

niciodata
Michael va recomanda Regulamentul forumului

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 04 Apr 2007, 19:46

Michael scrie:niciodata
De-a dreptu sugestiv pentru ceea ce (nu) se intampla!!! :roll: