Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grigore
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de grigore » 02 Ian 2007, 15:50

am urmarit acest topic de la inceput- foarte interesant am tras si niste concluzii: se pare ca apsa alba este singurul care face ceva concret pentru pescuit, dar ca de obicei cand vrea cineva sa faca ceva constructiv apar vreo 2-3 "intzelepti" si se intreaba "da de ce ?"
de ex. am sa citez niste vorbe pline de intzelepciune a lui @miky:( nu stiu cat..., nu stiu...cred ca...,nu cred ...sau poate )- deci miky nu stie..., nu crede ... dar cu toate astea se baga in discutii in calitate de mare pescar asa cum se autoproclama. pai daca nu sti si nu crezi de ce nu-i lasi pe altii sa-si vada de treaba? daca tu nu sti ,de ce iti imaginezi ca nu stie nimeni? vad ca singurul lucru la care se pricepe miky este sa demonstreze lumii ca daca el nu stie si nu face nimic, nimeni nu poate sti dapai sa si faca ceva pentru pescuit.
in schimb miky se completeaza foarte bine ,dupa cum si spune, cu un alt mare intzelept- @adiwolf. am sa citez si din acesta o vorba memorabila (nu ne intereseaza apsa alba ce vrei sa faci cu asociatia dumitale). ori nu mai sti ce-ai scris ori te faci ca nu sti , adica nu te intereseaza dar ii ataci intr-una, de fapt majoritatea postarilor lui adiwolf sunt adresate -apsa alba. ????
deci @miky completat umil de @adiwolf ,pur si simplu nu vor si nu concep ca actiunile si proiectele initziate de apsa alba sa reuseasca. fara nici un motiv obiectiv.in stil pur mioritic - de ce altul si nu eu?
in final i-as pune si eu o intrebare userului @miky, -daca ar disparea obligativitatea asocierii- SINGURUL LUCRU PE CARE IL DORITI CU INVERSUNARE, si toti pescarii am obtine dreptul de a pescuii in mod individual, cine ar trebuii sa se ocupe de popularea si ingrijirea apelor ? si sper sa nu-mi raspundeti cu epitetele pe care le aruncati pe forum intr-o veselie sau cu traditionalul "NU STIU CUM"

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 02 Ian 2007, 16:18

grigore, bati campii :)). Mergi la pescuit

grigore
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de grigore » 02 Ian 2007, 16:22

m-as duce dar nu stiu unde sa-mi vizez permisul. apropo luci, tu unde o sa-l vizezi? :D

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 02 Ian 2007, 16:35

is braconier :wink: :lol:

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 02 Ian 2007, 17:03

grigore lasa ma ca n-are nimic daca iesti albanez!
Mie-mi place-n Delta!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Ian 2007, 17:38

daca ar disparea obligativitatea asocierii- SINGURUL LUCRU PE CARE IL DORITI CU INVERSUNARE, si toti pescarii am obtine dreptul de a pescuii in mod individual, cine ar trebuii sa se ocupe de popularea si ingrijirea apelor ?
cum cine ? cine ia banii.... cine incaseaza milionul ala aia sa si pazeasca si sa populeze
ce populare si ingrijire sa se faca acum, cand apele sunt concesionate pentru pescuitul industrial
cand s-o desfiinta pescuitul industrial sau or sa e respecte regulile la sange, mai vorbim atunci de populare si ingrijire

grigore, un aspect, nu ne plac clonele si prea te-ai aruncat direct intr-o polemica cu tinta imediat dupa inscriere
userii anonimi inscrisi doar pentru polemici fac pasi repede.....
daca nu vrei sa se intample asa ar fi bine sa te prezinti, sa ne spui si noua daca ai vreo legatura cu aps alba, etc

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 02 Ian 2007, 18:58

grigore scrie:m-as duce dar nu stiu unde sa-mi vizez permisul. apropo luci, tu unde o sa-l vizezi? :D
Si in fond cine esti tu Grigore ca sa te legi de Miky , Adiwolf si altii ?
Au fost puse intrebari la obiect si raspunsurile au fost ocolite tot timpul . Lasa-ne pe noi "braconierii" in pace si scoate-ti permisul unde vrei . Eu il vizez in ungaria sau slovacia sau oriunde numai sa nu se mai imbogatesaca altii din banii mei si al altora si sa pescuiesc in bazinele amenajate de ei din banii cotizantilor contra unui bon de zi suplimentar care face cat permisul . Si te iei tocmai de cei care au facut si continua pescuitul de competitie si au ceva habar despre sportul asta . Nu te-ai trezit din betia de dupa revelion ? Sa sti ca in europa cine gandeste ca tine ajunge inapoi in balcani . Si acolo o sa si ramana pentru ca e ca un pisoi la care nu i s-au deschis ochii si face pasii prea mari nestiind ca o sa se impiedice .

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Ian 2007, 19:44

grigore scrie:am urmarit acest topic de la inceput- foarte interesant am tras si niste concluzii: se pare ca apsa alba este singurul care face ceva concret pentru pescuit,...
Ei, vezi ce pareri gresite iti poti face daca stai sa crezi ce scriu unii si nu iti faci timp sa-i asculti si intelegi si pe ceilalti? Dar macar e comod? :twisted:

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 02 Ian 2007, 21:28

apsalba scrie:...Am mai spus; pot vorbi in numele asociatiei. Statutul imi da acest drept.
Asocierea noastra s-a facut prin liber consimtamant.
Sa va spun eu romaneste in fata: va ascundeti in spatele numelui APS Alba. Sa va dea "greutate" emanatiior Dvs. Mai vedeti pe cineva aici sau aiurea logat sub numele asociatiei din care pace parte (sau, ma rog, o conduce)?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 02 Ian 2007, 22:31

domnule grigore,.... sau ZORRO ?
nu-i mai bine sa va zic ZORRO ? mie imi place mai mult cum suna ZORRO
demult era nevoie sa apara un justitiar pe aici ... de ce ati facut-o abia acuma ?
presupun ca faceti parte din categoria "oamenilor de bine", care traiesc sub lozinca: "noi muncim nu gandim !!!"
ma bucura ca v-a pasionat subiectul si mai ales ca mi-ati urmarit postarile cu mare interes, e o onoare pentru mine... si daca ati fost atat de perspicace incat sa retineti si mai ales sa intelegeti din ce-am zis eu doar cuvintele "nu stiu, nu cred, nu...", de ce n-ati sarit in ajutorul lui apsalba la timpul potrivit, atunci cand o dadea din colt in colt, ocolind raspunsurile, sa-l ajutati poate cu parerea dvs personala ...?
ati aparut tarziu, imi pare rau ...eu tocmai paraseam o discutie sterila care nu ducea nicaieri, si nu intentionez sa ma angrenez in alta cu acelasi rezultat ...
de altfel nu cred,...., pardon, ... am uitat ca nu va place expresia ca atare..., deci de altfel stiu :lol: ca nici dvs nu intentionati de fel sa o continuati, ci doar ati vrut sa dati un raspuns virulent la ultima mea postare,...
va multumesc pentru cuvintele frumoase care mi le-ati adresat si in semn de recunostinta, va fac o favoare si va raspund la intrebare,..., ca la scoala :

de repopularea si ingrijirea apelor publice are datoria sa se ocupe in primul rand si neconditionat statul care percepe taxe si impozite de la contribuabili si pentru acest lucru, ... si daca n-o face trebuie fortat s-o faca ...ca n-are scuze... asa cum contribuabilul nu se poate sustrage de la plata taxelor si impozitelor, nici statul n-are voie sa se sustraga de la a-si face datoria ,...
pe langa stat, pot participa la aceste actiuni in masura in care vor si pot unele asociatii (sau toate ar fi cu atat mai bine), dar acestea nu se pot substitui statului sa-i preia aceasta problema pe de-a intregul, ... si nici statul n-ar trebui sa fie de acord cu asta,...

sperand ca v-am multumit pe deplin cu raspunsul, va urez

LA MULTI ANI ZORRO !!!
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns