alooo yo-zuriiiii...?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- littlefish
- junior
-
- utilizator nou
reclama mascata
Petru cei care nu stiu vanatoruldepesti este mana dreapta in asociatia lei DADY.vanatoruldepesti scrie:@blackmind
Nu stiu de unde ai tras concluzia ca eu nu sunt serios... Aceea este parerea mea personala despre yo-zuri, accept ca pot sa ma insel, dar doar daca mi se aduc argumente! Dupa cum poti citi, nu sunt singurul care are indoieli asupra calitatii acestor voblere. Inca ceva, dupa care sper ca incetam cu contrazisul aiurea: voblerele DADY se vand in foarte multe tari si pe deasupra mai dau si rezultate. Chestia aceasta iti poate fi confirmata de aproape toti cei care intra pe rapitori.ro, iar faptul ca un produs vandut in multe tari trebuie neaparat sa fie si de calitate, nu este o regula. Shtifturile chinezesti vandute pe tot Globul sunt cea mai buna dovada.
Rationamentul meu este simplu: 3 yo-zuri costa aprox. 1 mil lei, iar 10 voblere MP (facute de un bun pescar valcean) costa tot atat. Cu voblerele MP, si dau exemplul acesta pentru ca sunt mult mai usor de procurat decat cele de la Dady, am prin biban, clean, avat, pastrav si am ratat cateva stiuci babane (mi-ai taiat firul). Arata bine, "joaca" bine si prind. Poate mai sunt si alti pescari care gandesc ca mine. Cine stie...
Cum este stapanul asa este si sluga!
- mihaimircea
- veteran
Re: reclama mascata
Foarte fals! Cine il cunoaste pe vanator personal stie ce vreau sa spun.jiji stefan scrie:
Petru cei care nu stiu vanatoruldepesti este mana dreapta in asociatia lei DADY.
Jiji, oricine ai fi tu, il cunosti macar pe vanator?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
jijiiiiiiiiiiiiiiii,esti pe dinafara ca sa nu spun ca esti tare p...t.jiji stefan scrie: Petru cei care nu stiu vanatoruldepesti este mana dreapta in asociatia lei DADY.
chiar si nicknameul ales te baga in categoria asta,a oamenilor p.... si urati de catre tagma pescarilor sportivi.
habar nu ai de nimic.
@CC59
woblerele MPsunt manufacturate de catre un bun pescar valcean pe nume Mircea Popa.
nu sunt de vanzare pe net,dar se gasec in cateva (trei) magazine din rm.valcea.
nu cred ca nea Mircea se baga sa faca woblere ca sa le vanda pe net,dar o sa-l intreb duminica ,daca ne intalnim la clean .
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- utilizator nou
salut!adiwolf scrie:jijiiiiiiiiiiiiiiii,esti pe dinafara ca sa nu spun ca esti tare p...t.jiji stefan scrie: Petru cei care nu stiu vanatoruldepesti este mana dreapta in asociatia lei DADY.
chiar si nicknameul ales te baga in categoria asta,a oamenilor p.... si urati de catre tagma pescarilor sportivi.
habar nu ai de nimic.
@CC59
woblerele MPsunt manufacturate de catre un bun pescar valcean pe nume Mircea Popa.
nu sunt de vanzare pe net,dar se gasec in cateva (trei) magazine din rm.valcea.
nu cred ca nea Mircea se baga sa faca woblere ca sa le vanda pe net,dar o sa-l intreb duminica ,daca ne intalnim la clean .
Eu nu vb de voblerele facute de MP .Esti prea agitat!
jijiiiiiiiiiiiiiiii,esti pe dinafara ca sa nu spun ca esti tare p...t. DESPRE ASTA O SA DISCUTAM .
SUNT VALCEAN SI NE VEDEM CAT DE CURAND PTR. CA VB NUMAI PROSTII FARA SA NE CONOASTEM.
EU NU AM CHEF SA MA CERT CU NIMENI .
SUBIESCTUL ERA ptr. RECLAMA IEFTINA FACUTA LA VOBLERELE YO-ZURI vs. DADY!