Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
.... ai uitat sa spui de somnii aia care isi mai aratau din cand in cand coada la suprafata, si de marmota care invelea linistita ciocolata, la umbra, intre floriCazatorul scrie:Am fost saptamana trecuta pe Timis.Apa era perfecta pt. spinning,nici crescuta,nici scazuta,ideala.Avatii rapeau la suprafata,salcamii infloriti.........

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- Mugurstefan
- veteran
Cand deodata a sunat ceasul si te-ai trezit la raelitate!Cazatorul scrie:Am fost saptamana trecuta pe Timis.Apa era perfecta pt. spinning,nici crescuta,nici scazuta,ideala.Avatii rapeau la suprafata,salcamii infloriti.........

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
cazatorule,ne-ai facut sa tresarim din amorteala,Ion Creanga al spinningului ce esti,mai povesteste-ne cate ceva 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Cazatorul scrie:Pe care vrei sa o povestesc,pe cea cu oaia si ciobanul sau pe cea cu manuta.

Bei, esti cel putin sadic bei.
Daca vii la BR si ai de gand sa le mai povestesti odata eu ma ridic si plec.
La tine e grava abstinenta asta de se manifesta asa.

Mai bine zii cu salcamii infloriti...
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- mihaimircea
- veteran
- Mugurstefan
- veteran