A.N.P.A. si tarifele de acces..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: A.N.P.A. si tarifele de acces..

Mesaj de jhonny » 01 Mai 2013, 17:40

Iar minti dihorule, ala de care vorbesti a fost in somaj, hotarare a ad. gen. CA NU PUTEAI TU SA-L DAI AFARA, ca nu erai patron. Aia de la finante te-au prins pe tine ca nu respecti legea contabilitatii, ca de aici ti se trage. O sa nominalizez intr-o zi doua.
Permise ai dat fara sa ai autorizatie, te-ai dus la trezorerie si ai blocat ghiseul cu achitarea a 30 lei pentru fiecare individ.
Sluga cum te stiu, ai plecat la Cluj la Balaci la anpa si ai luat permis individual pentru fiecare pescar, ca ei nu aveau timp, iar tu cu foamea in gat pentru 10 lei ai fost o sluga credincioasa, pardon, COMISIONAR.
Lasa-l pe inginerul piscicol de la Apsscobarul in pace, ca el nu are treaba cu tine, te-ai folosit de el si cand a luat atitudine(ca luai banii din caserie) nu a mai fost bun. Te-au dat afara ceilalti fondatori, cand au vazut cu cine au de-a face, apoi a urmat falimentul asociatiei pentru 200.000 lei datorie la agvps Alba in urma procesului pe care l-ai inceput si pierdut(vezi site-ul Agvps). Ce nu mai stii cand a venit executorul si nu a avut ce sa-ti ia din subsol, a fost postat aici PV intocmit la fata locului de executor.
Mars ca m-am plictisit, daca vrei scriu zilnic 20 pagini cu tine, cu date concrete, asa ca pleaca de pe acest forum si dute pe al tau cu federatia. Mincinosule si paraciosule(sti bancul nuuuu????) :| :| :|

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mai 2013, 17:48

SI atunci de ce ducea banii acasa seara si rupea filele din registrul de casa? Din cate stiu, cat a fost angajat paduchele ala de padurar si-a luat o masina nemteasca si alte acareturi, furand banii prin frauda ( a se citi vizat legitimatii sub cotizatia stabilita si netaind chitante la pescari). Dar e o vorba; ce vine pe sula, pe acolo se duce.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Mai 2013, 17:49

apsalba scrie:Bineinteles. Si fara sa detin zone de pescuit sportiv.
Ordinul 15/2011
Art. 2. alin . 2
"Asociatiile de pescari sportivi pot elibera permise de pescuit/recreativ sportiv doar dupa obtinerea autorizatiei de pescuit recreativ/sportiv."
Cum de iti da tie ANPA permise daca nu ai autorizatie?
Si o intrebare: eliberezi permise fara sa ceri alte sume in afara de contravaloarea lor? Sau la pachet cu cotizatii, pe vechea reteta apsalba-FNPSR?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Mai 2013, 18:05

apsalba scrie:SI atunci de ce ducea banii acasa seara si rupea filele din registrul de casa? Din cate stiu, cat a fost angajat paduchele ala de padurar si-a luat o masina nemteasca si alte acareturi, furand banii prin frauda ( a se citi vizat legitimatii sub cotizatia stabilita si netaind chitante la pescari). Dar e o vorba; ce vine pe sula, pe acolo se duce.

Deci asa furati, vizati permise si nu taiati chitante??? Pai da ca tot voi mergeati in control si va acopereati furturile.
Si tu ti-ai luat masina la copil, tot cu "imprumut din caserie".
Uite iti promit ca dupa pasti ma informez si iti spun cati bani....nu au gasi aia in caserie. :| :| :|

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Mai 2013, 18:10

Pai Tavi, permisele erau facute pe calculator cu poza scanata si pe verso cu casuta de viza anuala. pai de aici gustul....banilor nemunciti. Oamenii aia nu scormonesc ca ar fi dezastru. :| :| :|

stefan852
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stefan852 » 01 Mai 2013, 18:23

Mai aveti putin si duceti cearta asta pe toate topicurile. Ignorati-l, nu ii mai faceti atata publicitate daca va este antipatic.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Mai 2013, 18:37

Scuze!!!!!!! Dar prea minte si m-am turat. :|

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 01 Mai 2013, 19:17

apsalba scrie:Inteligentule, de ce voi marii pescari de competiție nu ați fost în stare să faceți o federație sportivă de profil? Acum dați cu zoaie ca să vă acoperiți propria incompetență. Bunul tău simț îți joacă feste, dacă nu ai priceput că o federație sportivă de pescuit nu are treabă cu talentul unui pescar sportiv. Aici trebuie glagorie, nu jiguri!
Placa asta cu banii pescarilor pune-o în altă parte. Este cea mai penibilă scuză a prostiei de care dai dovadă, atâta timp cât eu pledez pentru consolidarea cluburilor nu pe jefuirea pescarilor. Ai avut impresia vreodată că ți-am umblat prin buzunare?
Ietete cine are glagorie :lol1: :lol1: :headbash: :headbash: ma faci sa ma pravalesc pe jos de ras bai Popescule .... Ba tu nici nu stii sa scrii romaneste ,in teasta aia ai doar tarate si nimic altceva capul iti foloseste doar de acoperis na nu prea iti place sa iti ploua in gat dar este bine ca esti un infatuat fara pic de bun simt ,onanismul tau este la un nivel apoteotic ,bai tristule tu vezi ce scrii? ce Federatie sportiva din Romania cunosti tu care sa fie condusa de altcineva decat de sportivii ce au avut rezultate pe plan competitional in acel sport? se vede cata considerare ai pentru cei pe care ar trebui sa ii reprezinti ... in conceptia ta toti pescarii de competitie sunt retardati si au un noroc imens ca ai aparut tu sa creezi federatia si sa o conduci cu glagoria ta :lol1: :lol1: ....si din ce vad la tine toti pescarii trebuie sa fie legitimati ca sportivi..asta asa ca sa bagi mana in buzunarul fiecaruia prin tiparire de fituici imprimate pe curpapir....Chiar nu e nimeni in Alba aia sa ii bage mintile in cap la puslamaua asta ?

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 01 Mai 2013, 19:24

Fane

Ti-am urat spor la cocosit virtual.
Ceea ce si faci.
Rabdare, flaushatule.
Poti face cate spume vrei, poti sa-mi arati cat de suburban poti sa fiI, nu mai are importanta. :D
Incearca sa nu-ti faci situatia mai grea decat este.
Inca esti prea putin constient de ce traznaie ai facut, dar ai putina rabdare, o sa fie ca in bancul cu Iozefini.
Si daca ai fi curat ca lacrima, noi stim sa te facem dalmatian.
Rabdare Fane, ca-ti intra la loc.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mai 2013, 19:29

Exact ce spuneam. Nu conteaza cine ate dreptate, noi tot te maculam. Precum spuneam, esti un dobitoc. Sa nu ai norocul sa stai odata cu mine, fata in fata.

Scrie răspuns