Pescuitul noaptea

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

Sunteti de acord cu pescuitul pe timpul noptii?

DA
78
99%
NU
1
1%

Voturi totale: 79

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 02 Sep 2005, 05:34

Adi,

Ai dreptate in Ardeal la postrovol i se spune "rochie".

Postasem ieri(dar acum vad ca de fapt nu postasem)aceasta precizare dar bag seama ca in loc sa click pe"trimite" am dat click pe altceva....deh,cum zice bihoreanul "vrasta"!!!

Jean Scurtu

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Sep 2005, 20:48

Nu am nimic impotriva pescuitului pe timp de noapte,dar eu,cum pescuiesc exclusiv doar la naluci,nici nu ma avantajeaza... :roll:

gabibrb
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gabibrb » 01 Dec 2005, 09:53

Salutare tuturor.
Am vaga impresie ca pescuitul pe timp de noapte nu se aproba, din simplu motiv ca ii deranjam pe braconierii sus pusi...

Exemplu: pe Canalul Dunare-Marea Neagra, anunti politia tf ca se braconeaza, spui si unde, si.... surpriza, acolo nu era nimeni... :wink:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 01 Dec 2005, 11:04

Ma intreb care este adevaratu motiv, pe langa prostie, pentru care PSD-ul a votat impotriva legalizarii pescuitului pe timp de noapte? :roll:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 04 Dec 2005, 10:31

Baieti nu stiu ce tot dati cu atata psd,pd,cdr,mapn,pf,pnl,apm.... si alti .
dai dracu de idioti carora le cotizam degeaba . oare nu noi i-am ales sa ne reprezinte ?

Ideea e ca daca vrei sa pescuiesti noaptea pescuiesti si gata .
pur si simplu pescuiesti .....
si in zonele unde e " probleme " tot cu un minim de efort ii fentezi , uite asa k romanu .
bye bye

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Dec 2005, 10:49

Interzicerea pescuitului pe timp de noapte ar avea o noima daca politia ar fi in stare sa puna capat braconajelor. Cum insa aia scot de nspe ori mai mult decat pescarii, n-are nici o logica sa interzici pescuitul sportiv pe timp de noapte.
Cu lacrimi Bastus!

BIBI
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BIBI » 05 Dec 2005, 18:10

[quote="Calone"]
Ideea e ca daca vrei sa pescuiesti noaptea pescuiesti si gata .
pur si simplu pescuiesti .....
si in zonele unde e " probleme " tot cu un minim de efort ii fentezi , uite asa k romanu .
bye bye[/quote]

Aprob "pozitiv" Calone !(cum ar zice un clasic... în viaţă)
Aş fi tare curios să vă câţi dintre cei care postăm pe-aici ne-am făcut griji din cauza faptului că era interzis pescuitul noaptea, atunci când încercam şalăul prin lacurile de acumulare, sau în aval de baraje. Poate un pic cei din zona de acţiune a poliţiei de frontieră.
Aşadar, sunt de acord cu pescuitul pe timpul nopţii, în condiţiile actuale. Atâta timp cât "plăsarii" nu-şi fac probleme, nu văd de ce mi-aş face eu. Dacă în viitor se va aplica legea şi pentru unii şi pentru alţii atunci...o vom respecta.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 05 Dec 2005, 19:04

Calone, sa iti spun eu de ce imi vine sa .m. ..g .u.. .n ..r. PSD-ului: a fost o directiva la nivel national, la ideea personala a lui Adita Nastase (citeste toate stenogramele), sa se lase mai moale cu pedepsirea braconajului (ce se practica mai mult noaptea), pentru a se face protectie sociala pe baza fondului piscicol. Daca s-ar putea pescui noaptea, i-am vedea cu totii pe braconieri praduind si ne-am scandaliza extraordinar. PSD ar castiga voturile rudarilor, dar ar pierde voturile unditarilor. Asta o stiu de la un procuror ce solutiona plangerile impotriva braconierilor cu SUP si amenda administrativa (1 milion lei vechi). M-a chemat si mi-a spus (asta dupa ce m-a amenintat): "ce esti mah rau, nu vezi ca nu au ce manca?" Pentru cine nu crede, am peste 300!!! de comunicari ale Parchetului in care obliga AJVPS-ul sa dea setca/prostovolul si barca inapoi.
P.S. Nu am votat niciodata iliescu - psd.

Nicolas
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nicolas » 05 Dec 2005, 20:44

Calone are dreptate, cine vrea sa pescuiasca noaptea, nu-l opreste nimeni, eu nu am vazut paznic sau padurar sa vina noaptea in control... pe de alta parte, ar fi bine sa fie legalizat pescuitul de noapte, sa poti sta fara griji cu betele-n balta, si poate atunci, paznicii si padurarii ar fi obligati - vorba vine, obligati - de sarcinile de serviciu sa mai faca cate un raid, un control pe balta si noaptea, astfel poate se mai domolesc braconierii ...

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 05 Dec 2005, 21:11

Nicolas scrie:Calone are dreptate, cine vrea sa pescuiasca noaptea, nu-l opreste nimeni, eu nu am vazut paznic sau padurar sa vina noaptea in control....
Spre exemplu daca mergi la Dunare cu cortul pentru o saptamana... sa fim seriosi, se pescuieste la greu si ziua si noaptea, asta daca iti permit tantarii.
Referitor la controale, fiind intr-o vara la Dunare, zona Giurgeni, am avut control seara tarziu (sa fi fost vreo 10 noaptea). Erau de la AJVPS, de la Harsova si ne-au controlat la permise... Unui baiat care nu avea permisul vizat, i l-a vizat pe loc.

Scrie răspuns