Pescuitul noaptea

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

Sunteti de acord cu pescuitul pe timpul noptii?

DA
78
99%
NU
1
1%

Voturi totale: 79

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 05 Dec 2005, 21:27

Voi ma intelegeti gresit .
sunt locuri la noi in tara unde cei abilitati te controleaza noaptea la greu .
Dar daca tu simti ca noaptea poti avea sansa sa ti tremure picioarele de adrenalina , te risti si dai . te bagi acolo ntr-o tufa si dai si dai ..
si daca te mai si loveste ceva e frumos .
inchipuitiva o lupta cu un somn de vreo 10 k pe bezna :))
sa vezi acolo adrenalina , nu vezi neam , ca daca dai drumu la bec te nfaca baietii . aventuri domle ce sa mai zic .
credeti ca mie nu mi-ar placea sa se dea drumul legii asteaia cu pescuitul noaptea ? sa dau si io linistit .... ?
poate aduceam mai multi pesti la galerie daca era asa . dar nefiind asa mai dam si noi cand simtim momentul .... in rest noaptea ori petrecem ori facem altceva cand suntem la pescuit , ori daca chiar se simte volta , atunci pescuim , indiferent de consecinte .

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 06 Dec 2005, 13:21

Calone scrie: .... in rest noaptea ori petrecem ori facem altceva
De exemplu, stam in sezlong linga masina, pina ne ingheatza popoul, dupa care tzushti in masina... :lol: :lol: :lol: Calone tata, deseara bag poza in galerie, sa vada lumea ce faci noaptea :twisted: :twisted:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Dec 2005, 13:27

si un salau de cateva kile daca te loveste noaptea, ai si acolo adrenalina. daca-l scoti esti fericit. daca-l scapi la mal(ca altii), il visezi in urmatoarele nopti (daca nu cumva vei fi tot la pescuit nocturn) :( :x
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 06 Dec 2005, 14:07

Am auzit azi dimineata la stiri pe europafm ca ar fi trecut de prima etapa , legiferarea pescuitului sportiv pe timp de noapte , cu conditia folosirii unei surse de lumina.

Ar fi pentru prima data cand se vede ca politicul reactioneaza . Sa fie si din cauza noastra , nu stim dar nu putem decat sa speram ca asa este.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Dec 2005, 14:23

misto asta cu sursa de lumina
is curios cum o reglementeaza pe asta :D
ajunge un scapar de luminare , sau e musai ditai lanterna , faru ?
de cati lucshi e vorba ? :D
parca si vad o discutie intre un paznic si un prezumtiv pescar contravenient

- da lumina, .....lumina .....unde e lumina? :D
- domle aveam bricheta aprinsa si o fluturam in ritm de blues , n-ai vazut? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Nicolas
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nicolas » 06 Dec 2005, 19:37

:D e buna , lumina, unde e lumina ? :D
Adevarul e ca nu se stie nimic concret, totul e evaziv, cred ca si la nivel inalt nu se cunoaste mare lucru, e bine ca se discuta totusi, probabil, adica mai mult ca sigur e vorba de un proiect de lege pe care, din pacate, nu-l putem vedea, studia, citi, sau poate ma insel, eu am cautat, dar nu am gasit nimic oficial in acest sens, daca stiti cumva ce cuprinde acest proiect si unde se poate studia, show me !

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 06 Dec 2005, 19:44

Oricum, faza cu lumina se adreseaza probabil singurului "model" de pescar cunoscut, ala cu masutza, sezlong si fis de o anumita culoare. Asta nu are decit sa isi agatze felinaru' :twisted: . Dar m-as bucura sa iasa legea chiar si asa :lol:

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 06 Dec 2005, 21:41

bivanus scrie:Night fishing rules :25'th vote for :D
Daca s-ar pescui noaptea , mai mult ca sigur ar aparea o groaza de poze frumoase in galerie :wink: poate postate si de mine :roll: mai ales stiuca , bat-o vina , e nocturna rau :D
Iar domnii braconieri ar avea o problema: cu aparatele foto mai moderne ies poze excelente noaptea chiar si la distanta :twisted:
(a incercat cineva A520 de la C_ _ _ _ :twisted: :twisted: NU te prinzi ca e noapte...)
Da bun A520 asta am si eu unu si e din ce in ce mai pe placul meu.
Referitor la pescuitul de noapte am votat sunt pentru si cred ca e elocvent:51 de votanti,51 pentru 0 impotriva.

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 16 Dec 2005, 12:55

Tocmai gasesc o nota in Academia Catavencu:
Senatorii au adoptat o initiativa legislativa de modificare a Legii privind resursele acvatice.....In concluzie, pescuitul sportiv si recreativ va fi permis si noaptea, nu numai ziua.
Si concluzia lor:) :"Adica noaptea va fi permis pescuitul nesportiv, iar ziua braconajul sportiv,care intareste articulatiile".:)

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Ian 2006, 13:51

Pana la urma este sau nu este permis pescuitul noaptea? :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns