Pescuitul noaptea

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

Sunteti de acord cu pescuitul pe timpul noptii?

DA
78
99%
NU
1
1%

Voturi totale: 79

Jonin
veteran
veteran

Pescuitul noaptea

Mesaj de Jonin » 29 Aug 2005, 20:55

Ca sa va arat ce nu vede nimeni in tara asta,va dau exemplu pescarilor care pescuiesc industrial,cu plase.Ei baga plasele seara si le scot dimineata!
Cum ramane cu pescuitul pe timp de noapte?

Legea care prevedea si pescuitul pe timp de noapte nu a trecut la Camera Deputatilor.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 30 Aug 2005, 02:52

Hmm cu pescuitul pe timp de noapte.Eu sunt pentru.

Ganditi pozitiv ne este interzis pt ce?Pt a nu se epuiza resursele piscicolo radical (am primit acest raspuns de la un individ din "filiala")bun ,dar daca sar permite acest pescuit resursele piscicole sau epuiza mult mai lent deoarecenu cred ca pote cineva nega ca nu a vazut sau a auzit de braconieri care noaptea dau cu ''rochia"sau ma rog cine stie ce(indiferent cele mai multe braconaje se intampla noaptea).
Daca ar fi pescari noapte cred ca acesti braconieri ar fi inpiedecati mai mult sau mai putit,dar in cel mai rau caz redusi numeric considerabil.

Si nu se compara 100 de pescari cu 10 braconieri tinand cont ca prin acei pescari se afla cativa cu adevarat sportivi care elibereaza pestele,dar indiferent mediul piscicol sar degrada mai lent pana cand ar intelege lumea ca trebuie sa contribuim si la refacerea lui nu numai la epuizarea si poluarea lui.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 30 Aug 2005, 08:21

Problema e ca nu noi tre' sa fim de acord ci cei care fac/propun legea. Si ei nu sunt de acord. :evil: :x Initiative au tot fost in acest sens, de la stringerea de semnaturi pina la lobby si... canci. Desi cu cite semnaturi s-au strins, puteam schimba si Constitutia. Zilele trecute vorbeam cu un colonel de la Pol. de Frontiera, el zicea ca cica s-ar fi aprobat, dar inca nu s-a nascut actul. Sincer ma indoiesc. :?

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 30 Aug 2005, 13:26

ce sa zic... o alta tampenie scoasa de guvernul nostru
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 31 Aug 2005, 21:25

a auzit de braconieri care noaptea dau cu ''rochia"
Ce e ,,rochia''?

Rezultatele chestionarului sunt uimitoare,24 de voturi pentru si 0 impotriva!

bivanus
junior
junior

Mesaj de bivanus » 31 Aug 2005, 21:36

Night fishing rules :25'th vote for :D
Daca s-ar pescui noaptea , mai mult ca sigur ar aparea o groaza de poze frumoase in galerie :wink: poate postate si de mine :roll: mai ales stiuca , bat-o vina , e nocturna rau :D
Iar domnii braconieri ar avea o problema: cu aparatele foto mai moderne ies poze excelente noaptea chiar si la distanta :twisted:
(a incercat cineva A520 de la C_ _ _ _ :twisted: :twisted: NU te prinzi ca e noapte...)
Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 01 Sep 2005, 08:57

Daca s-ar legaliza pescuitul noaptea cred ca ar aparea mult mai multe recorduri de somn si salau ca doar atunci ataca cel mai bine.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 01 Sep 2005, 20:42

Majoritatea recordurilor nu apar in reviste sau pe internet,nici macar nu sunt fotografiate.In zona mea se prind anual 3-4 somni de 40-45 de kg si nu apar pe nicaieri afisati.Au fost si de 65 de kg.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 01 Sep 2005, 21:09

acum am sosit de la pescuit .am predat stafeta la baietii cu barca si plase.cred ca au desfiintat filalele agvps .

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Sep 2005, 23:29

Jonin scrie:
a auzit de braconieri care noaptea dau cu ''rochia"
Ce e ,,rochia''?

Rezultatele chestionarului sunt uimitoare,24 de voturi pentru si 0 impotriva!
cred ca "rochia" e prostovolul :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns