Pescuitul noaptea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pai omul a scris clar ca depinde de bunavointa politiei de frontiera
in mod normal faptul ca te lasa sa ramai pe mal noaptea nu inseamna ca ai voie sa stai cu betele in apa
acum vreo 2 ani cand mergeam eu la oltenita, politia de frontiera era f. bienvoitoare noaptea
adica nu venea nimeni prin stufarisurile alea
acum cred insa ca trec cu barca noaptea....
in mod normal faptul ca te lasa sa ramai pe mal noaptea nu inseamna ca ai voie sa stai cu betele in apa
acum vreo 2 ani cand mergeam eu la oltenita, politia de frontiera era f. bienvoitoare noaptea
adica nu venea nimeni prin stufarisurile alea
acum cred insa ca trec cu barca noaptea....
Eu ma refeream la cadrul legal. Nu e vorba de nici o bunavointa. Ai voie sa stai noaptea, cu avizul politiei de frontiera. NU ai voie sa pescuiesti noaptea, cel putin pina acum, cu avizul si acordul nimanuidanr scrie:pai omul a scris clar ca depinde de bunavointa politiei de frontiera

Eu pescuiesc in MH,dar si in Caras e tot la fel.Sunt o gramada de pescari la Dubova,Svinita si inspre Moldova Noua care pescuiesc noaptea.
Cateodata,granicerii fac pe nebunii si ziua pt ca dupa legea lor trebuia sa te duci la pichet sa anunti ca esti pe granita.Am patit-o si i-am dat draq.O aiureala ce vor ei,dar iti strica ziua si pierzi 1 ora de pescuit cu cearta si discutiile contradictorii.Depinde de pichet si de cine e de serviciu.Dar in mod legal,dupa apusul soarelui nu ai voie sa pescuiesti.
Cateodata,granicerii fac pe nebunii si ziua pt ca dupa legea lor trebuia sa te duci la pichet sa anunti ca esti pe granita.Am patit-o si i-am dat draq.O aiureala ce vor ei,dar iti strica ziua si pierzi 1 ora de pescuit cu cearta si discutiile contradictorii.Depinde de pichet si de cine e de serviciu.Dar in mod legal,dupa apusul soarelui nu ai voie sa pescuiesti.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
- mihaimircea
- veteran
Daca trece proiectul legislativ ....
In dezbaterea proiectului anterior, la sfarsit, presedeintele Camerei, d-l. A. Nastase a facut urmatoarea remarca, caracteristica impotrivirii grupului parlamentar (declarat) al PSD-ului pentru acest proiect:
Pentru cine are rabdare, poate viziona inregistrarea video a dezbaterii proiectului respins la:
http://www.cdep.ro/pls/steno/video_mms?ids=5877&idm=8
si votului la:
http://www.cdep.ro/pls/steno/video_mms? ... 9&idm=4,02
In cea din urma se spune clar ca PSD nu va sustine astfel de initiative.
Mihai
PS: din cate stiu prevederile propuse acum sunt identice cu cele din iunie 2005 (cele respinse).
In dezbaterea proiectului anterior, la sfarsit, presedeintele Camerei, d-l. A. Nastase a facut urmatoarea remarca, caracteristica impotrivirii grupului parlamentar (declarat) al PSD-ului pentru acest proiect:
Citatul este copiat din stengograma sedintei Camerei Deputatilor din 6 iunie 2005.Votul final îl vom da mâine, împreună cu celelalte propuneri, şi sper ca următoarea propunere legislativă va fi pentru vânătoarea pe timp de noapte şi, eventual, la faruri.
Pentru cine are rabdare, poate viziona inregistrarea video a dezbaterii proiectului respins la:
http://www.cdep.ro/pls/steno/video_mms?ids=5877&idm=8
si votului la:
http://www.cdep.ro/pls/steno/video_mms? ... 9&idm=4,02
In cea din urma se spune clar ca PSD nu va sustine astfel de initiative.
Mihai
PS: din cate stiu prevederile propuse acum sunt identice cu cele din iunie 2005 (cele respinse).
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
- senior
Am pescuit,cu succes,noaptea pe Dunare,acum 2 ani,cand a aparut legea cu organizarea si infiintarea C.N.P,atunci era inca neclar cine are dreptul sa controleze pescuitul pe Dunare si politia de frontiera nu s-a amestecat cam 3 luni.Dar a avut grija "bombonel"sa dea o ordonanta de urgenta prin luna Septembrie si a repus politia in drepturi.De atunci n-am prea avut mare succes cu somnul la Portile de Fier2. :cry: :cry:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!