Pescuitul noaptea

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

Sunteti de acord cu pescuitul pe timpul noptii?

DA
78
99%
NU
1
1%

Voturi totale: 79

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 17 Ian 2006, 01:28

[quote="Jonin"]La Dunare se poate pescui noaptea,daca aveti actele in regula si anuntati pichetul de graniceri unde campati.quote]

De cind? Unde scrie asta?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Ian 2006, 12:04

pai omul a scris clar ca depinde de bunavointa politiei de frontiera

in mod normal faptul ca te lasa sa ramai pe mal noaptea nu inseamna ca ai voie sa stai cu betele in apa

acum vreo 2 ani cand mergeam eu la oltenita, politia de frontiera era f. bienvoitoare noaptea
adica nu venea nimeni prin stufarisurile alea
acum cred insa ca trec cu barca noaptea....

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 17 Ian 2006, 12:19

Dintotdeauna a fost asa.Dar asta e la latitudinea politistilor de frontiera.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 17 Ian 2006, 13:06

danr scrie:pai omul a scris clar ca depinde de bunavointa politiei de frontiera

in mod normal faptul ca te lasa sa ramai pe mal noaptea nu inseamna ca ai voie sa stai cu betele in apa
Eu ma refeream la cadrul legal. Nu e vorba de nici o bunavointa. Ai voie sa stai noaptea, cu avizul politiei de frontiera. NU ai voie sa pescuiesti noaptea, cel putin pina acum, cu avizul si acordul nimanui :evil: . Iar intre Bazias si Orsova cel putin (teritoriul a 2 judete - CS si MH), te-a prins, te-a ars. Marturie e si o poza din album cu Calone, care noaptea prindea frig in loc de peste. :lol: Si la 5 min dupa faza cu Calone, au aparut ienicerii (aaa... granicerii), cu un maldar de betze confiscate in mina. Poate pe la voi or fi mai blinzi :x

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 17 Ian 2006, 14:38

Eu pescuiesc in MH,dar si in Caras e tot la fel.Sunt o gramada de pescari la Dubova,Svinita si inspre Moldova Noua care pescuiesc noaptea.
Cateodata,granicerii fac pe nebunii si ziua pt ca dupa legea lor trebuia sa te duci la pichet sa anunti ca esti pe granita.Am patit-o si i-am dat draq.O aiureala ce vor ei,dar iti strica ziua si pierzi 1 ora de pescuit cu cearta si discutiile contradictorii.Depinde de pichet si de cine e de serviciu.Dar in mod legal,dupa apusul soarelui nu ai voie sa pescuiesti.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Ian 2006, 15:16

lasa ca in vara asta o sa pescuim noaptea legal

numai sa nu faca astia de la ajvps figuri, si sa stabileasca niste sectoare de noapte kkcioase

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 17 Ian 2006, 15:38

danr scrie:lasa ca in vara asta o sa pescuim noaptea legal
Allah sa le lumineze calea! :twisted:

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 17 Ian 2006, 17:02

Daca trece proiectul legislativ ....

In dezbaterea proiectului anterior, la sfarsit, presedeintele Camerei, d-l. A. Nastase a facut urmatoarea remarca, caracteristica impotrivirii grupului parlamentar (declarat) al PSD-ului pentru acest proiect:
Votul final îl vom da mâine, împreună cu celelalte propuneri, şi sper ca următoarea propunere legislativă va fi pentru vânătoarea pe timp de noapte şi, eventual, la faruri.
Citatul este copiat din stengograma sedintei Camerei Deputatilor din 6 iunie 2005.

Pentru cine are rabdare, poate viziona inregistrarea video a dezbaterii proiectului respins la:

http://www.cdep.ro/pls/steno/video_mms?ids=5877&idm=8

si votului la:

http://www.cdep.ro/pls/steno/video_mms? ... 9&idm=4,02

In cea din urma se spune clar ca PSD nu va sustine astfel de initiative.

Mihai

PS: din cate stiu prevederile propuse acum sunt identice cu cele din iunie 2005 (cele respinse).
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 17 Ian 2006, 17:05

Am pescuit,cu succes,noaptea pe Dunare,acum 2 ani,cand a aparut legea cu organizarea si infiintarea C.N.P,atunci era inca neclar cine are dreptul sa controleze pescuitul pe Dunare si politia de frontiera nu s-a amestecat cam 3 luni.Dar a avut grija "bombonel"sa dea o ordonanta de urgenta prin luna Septembrie si a repus politia in drepturi.De atunci n-am prea avut mare succes cu somnul la Portile de Fier2. :cry: :cry:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 17 Ian 2006, 17:10

Pina am gasit actul prin care li se ridica dreptul de control, bombo' l-a si dat inapoi :x . Dar a fost o perioada de vis :roll:

Scrie răspuns