Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Permis pescuit 2012!
Extrem de interesant faptul ca,avizul de constituire i-a fost retras Federatiei,cu doar o zi,dupa ce a trecut termenul legal in care putea fi anulat acel aviz ,pe cale administrativa..
Niste sforicele au trase pe acolo,si cred ca domnia ta nu esti strain de ele...
Recapitulind,-campionat ioc(ma rog,doar pe hirtie)
-proces contra A.G.V.P.S.,pierdut pina acuma,cu speranta firava ramasa pe recurs...
-afilierea C.I.P.S.,de la stadiul de "simpla formalitate",la tel imposibil de atins....
Nu mai bine iti vezi de balastiere,ca acolo te pricepi...Lasa pescuitul, ca nu este de tine...Daca si in raportul ala pe care zici ca l-ai intocmit,si pe care presedintele A.N.P.A.,la aruncat sus pe dulap,ai scris prostii de genul ca scobarii sint periculosi ca maninca icrele altor specii,nu te mira ca s-a asezat praful de un deget pe studiul tau..
Ca sa stii si tu,toti pestii isi maninca icrele unii altora...Este un mecanism fin de reglare a numarului de indivizi intr-un ecosistem..Culmea e ca functioneaza de mii de ani.In anul de gratie 2012,s-a gasit un destept ca tine,care crede ca ecosistemele se pot controla asa,dupa cum ii vine la fiecare pe chelie....Nici tu nu esti mai breaz pe aia pe care ii condamni....
Niste sforicele au trase pe acolo,si cred ca domnia ta nu esti strain de ele...
Recapitulind,-campionat ioc(ma rog,doar pe hirtie)
-proces contra A.G.V.P.S.,pierdut pina acuma,cu speranta firava ramasa pe recurs...
-afilierea C.I.P.S.,de la stadiul de "simpla formalitate",la tel imposibil de atins....
Nu mai bine iti vezi de balastiere,ca acolo te pricepi...Lasa pescuitul, ca nu este de tine...Daca si in raportul ala pe care zici ca l-ai intocmit,si pe care presedintele A.N.P.A.,la aruncat sus pe dulap,ai scris prostii de genul ca scobarii sint periculosi ca maninca icrele altor specii,nu te mira ca s-a asezat praful de un deget pe studiul tau..
Ca sa stii si tu,toti pestii isi maninca icrele unii altora...Este un mecanism fin de reglare a numarului de indivizi intr-un ecosistem..Culmea e ca functioneaza de mii de ani.In anul de gratie 2012,s-a gasit un destept ca tine,care crede ca ecosistemele se pot controla asa,dupa cum ii vine la fiecare pe chelie....Nici tu nu esti mai breaz pe aia pe care ii condamni....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
O ramura sportiva se recunoaste oficial prin ordin de ministru, nu printr-un tabel excel. In care, apropo, nu vad Federatia ta.apsalba scrie:Exact ce spuneam înainte. Maculatorii au apărut. O simplă vizită pe http://www.anst.gov.ro/registul-sportiv poate lămuri această situație și se poate observa că pescuitul sportiv este recunoscut ca sport.
Federația s-a constituit ca structură sportivă, cu avizul ANTS. Eliberarea Certificatului de identitate sportivă poate fi întârziat, dar imposibil de refuzat. Precum spuneam, reacția la schimbare și la desființarea unui monopol este foarte puternică, dar nu în măsură a ne descuraja. Până la urmă, legea va fi aplicată.
Ca să te convingi că federația este constituită ca structură sportivă, poți să te documentezi de aici:
http://frpsc.ro/statut-frps/
Prin decizie definitivă și irevocabilă a Tribunalului Alba.

Daca vreau sa ma documentez despre structurile sportive, ma uit aici:
http://www.anst.gov.ro/federatii
Nu pe siteul tau.

Pana apare FRPSC in acea lista ne spui doar basme. Pardon, basmele sunt la timpul trecut. Tu faci literatura SF.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Din cite am inteles tiparirea permiselor este blocata .
Luati chitanta la voi si mergeti fara grija, cata vreme faceti dovada ca ati platit taxa nu zice nimeni nimic.
Sa mai ziceti ca era proasta ideea cu chitanta pe malul apei, ca si la anul o sa fie aceeasi problema cu actibildul care sa va lipii pe card.
Sa mai ziceti ca era proasta ideea cu chitanta pe malul apei, ca si la anul o sa fie aceeasi problema cu actibildul care sa va lipii pe card.
rcorbu spune:
Luati chitanta la voi si mergeti fara grija, cata vreme faceti dovada ca ati platit taxa nu zice nimeni nimic......
Pai , noi pescarii din Caras Severin stim lucrul acesta din ianuarie ,rar gasind un loc pe malul apei chiar din prima luna a anului. Cum de e posibil sa nu mergi la pescuit , doar din faptul ca nu sunt tiparite permisele ??? Defapt si anul trecut a fost asa si celalalt an.....etc. Netiparirea permiselor nu incurca in nici un fel pescarul , poate doar nu stiu ce asociatii .........care oricum n-au nici o legatura cu acesta , unele din ele mai mult il incurca...
Luati chitanta la voi si mergeti fara grija, cata vreme faceti dovada ca ati platit taxa nu zice nimeni nimic......
Pai , noi pescarii din Caras Severin stim lucrul acesta din ianuarie ,rar gasind un loc pe malul apei chiar din prima luna a anului. Cum de e posibil sa nu mergi la pescuit , doar din faptul ca nu sunt tiparite permisele ??? Defapt si anul trecut a fost asa si celalalt an.....etc. Netiparirea permiselor nu incurca in nici un fel pescarul , poate doar nu stiu ce asociatii .........care oricum n-au nici o legatura cu acesta , unele din ele mai mult il incurca...
Ultimele informatii pe care le am in legatura cu permisele de pescuit este ca se tiparesc undeva in Germania .
Daca e adevarat aia de la ANPA sunt niste babuini.
Importam permise...
Importam permise...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
am citit de ma dor ochii si nu m-am ales cu nimic.de ce mai se numeste topicul "permis pescuit 2012" cand aici se discutanumai aberatii?eu vreau sa-mi fac permisul pe 2012 si in brasov nu mai este anpa.mi s-a zis sa merg la ajps.trebuie sa mai platesc si acolo ceva sau sunt obligati sa-mi dea permisul?(am platit taxa la trezo).certuri cu cine pe unde vor exista mereu,treaba este sa posteze cineva ceva concret cum se poate face fara a se mai plati taxe la asociatii(daca se poate,daca nu ...)din ce am citit pe site la anpa merge si fara taxa dar cum facem cei care nu au sucursala in judet?si de ex daca vreau sa merg pe olt si am numai permis anpa si nu platesc la ajps se poate?din 120 de pagini nu am inteles nimic(recunosc am mai si sarit peste ).
poate cineva va trece peste orgolii si va posta ceva mai de ajutor.
poate cineva va trece peste orgolii si va posta ceva mai de ajutor.

Permise ANPA in Brasov
de florentiniuga » 19 Mar 2010, 08:07
PERMISELE “ANPA” PENTRU ANUL 2010
LA O.J.P.S. – BRASOV 2009
TAXELE PENTRU PERMIS:
- SALARIATI 60 LEI (AJPS 80 LEI)
- PENSIONARI 25 LEI
- ELEVI / STUDENTI 25 LEI
PUNCTE DE DESFACERE:
- STR. LAMAITEI NR. 80 / TEL: 0723594290
- LIBRARIA DE LANGA ALIMENTARA RAPID DIN BARTOLOMEU /
TEL: 0788286875
- STR. DE MIJLOC NR. 119 / TEL: 0745653881
- STR. CODRII COSMINULUI NR.40, BLOC 406
- PENTRU FAGARAS SI VICTORIA URMAND SA SE ANUNTE PUNCTELE
DE DESFACERE
PROCEDURA:
SE ACHITA LA TREZORERIE IN CONTUL “ANPA” TAXA DE PERMIS DUPA CUM URMEAZA:
- SALARIATI 30 LEI
- STUDENT / ELEV 10 LEI
- PENSIONARI 0 LEI
SE ATASEAZA LA ULTIMELE 2 CATEGORI COPIE CARNET STUDENT / ELEV SAU CUPON DE PENSIE.
SE COMPLETEAZA CEREREA TIP + O POZA DE ¾ COLOR.
DUPA CARE SE VOR ELIBERA PERMISELE “ANPA” SI “OJPS”.
de florentiniuga » 19 Mar 2010, 08:07
PERMISELE “ANPA” PENTRU ANUL 2010
LA O.J.P.S. – BRASOV 2009
TAXELE PENTRU PERMIS:
- SALARIATI 60 LEI (AJPS 80 LEI)
- PENSIONARI 25 LEI
- ELEVI / STUDENTI 25 LEI
PUNCTE DE DESFACERE:
- STR. LAMAITEI NR. 80 / TEL: 0723594290
- LIBRARIA DE LANGA ALIMENTARA RAPID DIN BARTOLOMEU /
TEL: 0788286875
- STR. DE MIJLOC NR. 119 / TEL: 0745653881
- STR. CODRII COSMINULUI NR.40, BLOC 406
- PENTRU FAGARAS SI VICTORIA URMAND SA SE ANUNTE PUNCTELE
DE DESFACERE
PROCEDURA:
SE ACHITA LA TREZORERIE IN CONTUL “ANPA” TAXA DE PERMIS DUPA CUM URMEAZA:
- SALARIATI 30 LEI
- STUDENT / ELEV 10 LEI
- PENSIONARI 0 LEI
SE ATASEAZA LA ULTIMELE 2 CATEGORI COPIE CARNET STUDENT / ELEV SAU CUPON DE PENSIE.
SE COMPLETEAZA CEREREA TIP + O POZA DE ¾ COLOR.
DUPA CARE SE VOR ELIBERA PERMISELE “ANPA” SI “OJPS”.

# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
multam.asta da raspuns la obiect(acum ca m-a interesat fix brasovul dar sunt sigur ca la o intrebare la subiect vine si un raspuns la obiect)....daci lasati palavrageala pentru alte topicuri(daca nu gasiti,deschideti)sa inteleaga omu ceva din forum(moderatorii ar trebuii sa fie mai activi)