Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permis pescuit 2012!
la constanta ajunge permisul dupa 1 mai, cel putin asa mi s-a spus de catre cei de la anpa
-
- senior
O sa le putem lua si direct de la ANPA sau doar prin asociatii?
-
- veteran
Nu te supara , dar s-a discutat aici o gramada pe tema asta. Trebuie doar sa citesti ce s-a scris si chiar sa citesti ultimul proiect de ordin de pe site-ul anpa (postat si aici de altfel). Cu intrebarea asta risti niste carne in frigider. Tu crezi ca degeaba subiectul "Permise 2012" a ajuns la peste 100 de pagini?filip_pescuitorul scrie:O sa le putem lua si direct de la ANPA sau doar prin asociatii?
Da vei putea sa-ti faci permisul si la ANPA, dar cel mai probabil va fii eliberat dupa ce vor fii eliberate toate celelalte ptr care deja s-au depus banii in contul ANPA, prin asociatii sau nu.

Salutare tuturor,
O intrebare legata de taxa asociatiilor (saptamanale, lunara, milenara) pentru sectorul pe care se pescuieste...Este ilegal sa se taie chitanta la locul faptei? E obligatoriu de mers la sediul asociatiei pentru plata acestei taxe?
Cica ar fi lege care nu permite taiere de chitanta pe apa catre persoane fizice...E adevarat?
Multumesc!
O intrebare legata de taxa asociatiilor (saptamanale, lunara, milenara) pentru sectorul pe care se pescuieste...Este ilegal sa se taie chitanta la locul faptei? E obligatoriu de mers la sediul asociatiei pentru plata acestei taxe?
Cica ar fi lege care nu permite taiere de chitanta pe apa catre persoane fizice...E adevarat?
Multumesc!
Indubitabil!
Citeste comunicatele emise de ANPA pe www.anpa.roJB scrie:Salutare tuturor,
Multumesc!
"Asociaţiile de pescari sportivi sunt obligate să practice pe zonele autorizate pentru pescuit recreativ/sportiv tarifele aprobate de ANPA pe săptămână/lună/an şi să organizeze controale zilnice cu privire la verificarea modului de practicare al pescuitului recreativ/sportiv şi pentru a încasa taxe de pescuit la nemembri."
https://www.totpescuit.ro
Cunosc pasajul. Si tocmai ca asociatia le practica (adica le are stabilite, taie chitante pentru ele, etc). Iar de incasat, la fel...le incaseaza. Doar ca cica numai la sediul asociatiei.
Indubitabil!
Pai tu pescuieste pe apa lor si sa te astepte la sediu sa taie chitanta
Un vecin cica si-a facut PG la Oltenita! Pe baza chitantei de plata a anpa 2012, s-a prezentat la ei, a completat cererea si gata!
Ca si can-can, PF Oltenita are in lucru 60.000 de PG-uri !?

Un vecin cica si-a facut PG la Oltenita! Pe baza chitantei de plata a anpa 2012, s-a prezentat la ei, a completat cererea si gata!
Ca si can-can, PF Oltenita are in lucru 60.000 de PG-uri !?
RX6 & Daiwa SS owner!
Cica asta au aia in cap! Ca nu e voie sa taie chitanta la persoane fizice, "pe lac"...De aia intreb pe aici daca e adevarat sau e gargara pentru fraieri sa-i aduca la sediu sa le taie chitanta...pentru cotizatiefanelul scrie:Pai tu pescuieste pe apa lor si sa te astepte la sediu sa taie chitanta![]()
Indubitabil!
Depinde de asociatia care trebuie sa iti taie chitanta, mai exact de cei care lucreaza acolo. Daca vin ei pe balta iti pot zice ca nu au voie sa taie chitanta in "aer liber", sau daca te duci tu direct la sediul lor sa platesti si ceri chitanta iti zic ca nu ai voie sa pescuiesti decat in zona arondata asociatiei tale. Sunt destui neispraviti, care de care mai destept, care incearca sa te mai ciupeasca de niste bani. Eu am patit ceva de genul asta.
E absurda rau de tot chestia cu chitanta la sediul lor. Daca vrea sa ma duc pe vreun lac din creierul muntilor trebuie sa vad ce asociatie raspunde de respectivul lac, sa ii caut eu, sa platesc si abia apoi sa merg la pescuit.
Inteleg sa ii caut eu pe ei daca ar fi sa primesc bani, nu ca sa platesc eu. Cine doreste sa mai incaseze niste bani nu are decat sa umble dupa ei.
Inteleg sa ii caut eu pe ei daca ar fi sa primesc bani, nu ca sa platesc eu. Cine doreste sa mai incaseze niste bani nu are decat sa umble dupa ei.