Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Mar 2012, 10:47

Pentru ca pescuitul nu a fost, nu este si nu va fi considerat sport sau ramura sportiva dpdv legal
Pescuitul nu este recunoscut ca sport de ANST
:lol:

Federatia popesciana este singurul vinovat pentru faptul ca pescarilor nu le-au fost distribuite permisele
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Mar 2012, 10:51

Băi profesore,
Păi nu ANPA le tipărește? Ia întreabă-i de ce nu le tipăresc? :lol: :lol: :lol: :lol:
Tavi,
Ia uite taty ce scrie în statutul FRF:
Art. 1 – Denumire şi statut juridic

(1) Federaţia Română de Fotbal (FRF) este persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, autonomă, neguvernamentală, apolitică şi fără scop lucrativ.

(2) Federaţia Română de Fotbal are Autorizaţie de funcţionare (nr.1143/10.05.2002) şi Certificat de identitate sportivă (nr.0000670/10.05.2002) eliberate, în condiţiile legii, de Ministerul Tineretului şi Sportului.

(3) FRF este singura autoritate a fotbalului asociaţie recunoscută de organismele internaţionale - FIFA şi UEFA – şi autorizată conform legii să organizeze activitatea fotbalistica din România.
Ce chestie! Oare FRF s-a înființat în 2002 și atunci s-a autorizat? :lol: :lol: :lol: :lol:

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 27 Mar 2012, 10:57

Gata, uita, v-am facut topic dedicat:

http://www.rapitori.ro/forum/pro-si-con ... 19317.html
Sa aveti spor!
RX6 & Daiwa SS owner!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Mar 2012, 11:02

Pentru ca pescuitul nu a fost, nu este si nu va fi considerat sport sau ramura sportiva dpdv legal
Pescuitul nu este recunoscut ca sport de ANST

Cel mai mare DUSMAN al pescuitului recreativ este Sefan Popescu si federatia lui fantoma , din cauza lor, la ora actuala ,pescarii nu pot beneficia de drepturile si permisele de pescuit
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Mar 2012, 11:05

fanelul scrie:Daca asta am lamurit-o hai sa vedem ce e cu permisele de pescuit recreativ?!
CE e de lamurit?
Permisele pe 2011 sunt valabile pana la emiterea de catre ANPA a celor pe 2012.
Dupa ce se vor emite, permisele pe 2012 vor fi eliberate ca si anul trecut de catre:
1.ANPA
2. Asociatiile care detin autorizatie de pescuit emisa de ANPA.
Daca se aproba proiectul de ordin, pot primi autorizatie si cluburile cu CIS. Dupa ce primesc autorizatia, vor putea distribui permise si acestea.
Asociatiile sunt obligate sa le elibereze catre membri si nemembri fara taxe suplimentare.
Ai auzit nea Fane? Deci fara cei 10 lei donatie sau taxa eliberare permis cum ai facut pana acum!
Daca 10 este cotizatie, treaba ta dar nu poti s-o impui!
Cam asta e.
mai e ceva de lamurit?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 27 Mar 2012, 11:59

Speram sa aveti vesti proaspete, ultima informatie era ca ....nu stiu cand incepe eliberarea!
RX6 & Daiwa SS owner!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Mar 2012, 12:14

Ce eliberare sa inceapa cand toate ordinele sunt contestate in instanta ?
Poti merge la pescuit lejer si pe baza chitantei de la trezorerie + permisul 2011 pana la aparitia noilor permise . E mai greu cu obtinerea avizului de frontiera(PG) , dar am inteles ca la Oltenita il iei si pe baza chitantei de la trezorerie .
Cat despre permisele de pescuit , eu unul sunt sceptic in privinta distribuirii lor mai devreme de luna Mai .

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 27 Mar 2012, 16:31

Mister Fisherman scrie:Ce eliberare sa inceapa cand toate ordinele sunt contestate in instanta ?
Poti merge la pescuit lejer si pe baza chitantei de la trezorerie + permisul 2011 pana la aparitia noilor permise . E mai greu cu obtinerea avizului de frontiera(PG) , dar am inteles ca la Oltenita il iei si pe baza chitantei de la trezorerie .
Cat despre permisele de pescuit , eu unul sunt sceptic in privinta distribuirii lor mai devreme de luna Mai .
Scrie pe siteul ANPA ca pana aper permisele noi sunt valabile cele vechi. Nici nu trebuie chitanta. Decat pentru cei care nu au avut permis in 2011.
Oare e adevarat ce se zice in targ? Ca a castigat licitatia pentru tiparire o firma-fantoma care nu are tehnologia sa faca cartonase plastificate cu locuri pentru 5-6 vize anuale si poza pescarului in colt?

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 28 Mar 2012, 18:59

Hai ca dupa 1 aprilie vin permisele! Nu ca as crede ce zic ei dar au redus termenul de la "2 saptamani" la "dupa intai aprilie". Cu toate ca si 1 august e tot "dupa intai aprilie". Hmm...
RX6 & Daiwa SS owner!

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 28 Mar 2012, 20:50

Cum-necum dar se pare ca ANPA isi face partial treaba pentru care incaseaza niste banuti. Sau cel putin pe Olt, astazi, din ceea ce reiese de aici.

LE: De fapt ieri, scuze.
Hug me, I'm mentally unstable!
Imagine
Imagine

Scrie răspuns