Pro si contra pescuitului ca ramura sportiva
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pro si contra pescuitului ca ramura sportiva
Topic dedicat discutiilor pentru sau impotriva inregistrarii pescuitului ca ramura sportiva
RX6 & Daiwa SS owner!
Re: Pro si contra pescuitului ca ramura sportiva
E tardiv. Pescuitul este înregistrat ca ramură sportivă!fanelul scrie:Topic dedicat discutiilor pentru sau impotriva inregistrarii pescuitului ca ramura sportiva
-
- veteran
Pentru ca pescuitul nu a fost, nu este si nu va fi considerat sport sau ramura sportiva dpdv legal
Pescuitul nu este recunoscut ca sport de ANST
Cel mai mare DUSMAN al pescuitului recreativ este Sefan Popescu si federatia lui fantoma , din cauza lor, la ora actuala ,pescarii nu pot beneficia de drepturile si permisele de pescuit
Pescuitul nu este recunoscut ca sport de ANST
Cel mai mare DUSMAN al pescuitului recreativ este Sefan Popescu si federatia lui fantoma , din cauza lor, la ora actuala ,pescarii nu pot beneficia de drepturile si permisele de pescuit
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Da, intr-un fisier excel.apsalba scrie: E tardiv. Pescuitul este înregistrat ca ramură sportivă!

Deci nea Fane: ala e registrul in care se inregistreaza structurile sportive. Intr-adevar apar cluburi de pescuit acolo.
Temeiul legal pentru care apar si s-au eliberat CIS-uri? Mister...

Federatia nu are CIS. De ce nu are? Pentru ca pescuitul nu e recunoscut ca ramura sportiva. O coloana dintr-un tabel excel nu e suficienta ca sa recunosti o ramura sportiva.

Iar legile alea din secolul trecut pe care le invoci sunt abrogate.
Deci ghinion.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Tavi, te inseli: daca tabelul excel nu are semnatura si stampila, asa cum e cazul de fata, atunci e suficient... pt unii!Tavi scrie: O coloana dintr-un tabel excel nu e suficienta ca sa recunosti o ramura sportiva.

apsalba scrie:E tardiv. Pescuitul este înregistrat ca ramură sportivă!fanelul scrie:Topic dedicat discutiilor pentru sau impotriva inregistrarii pescuitului ca ramura sportiva
Pe dracu! Uite eu vreau sa pescuiesc nu sa fac sport ! Ce pana mea ...Sau ma rog ,o fi ala de-l reglementezi prin federatia aia , dar ala de agrement nu a fost ,nu este si nu va fi ramura sportiva! Greu de priceput asa-i?

Ps: sau de fapt suntem ca uite cu ce pierd eu timpul ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Si chiar daca va fi si o ramura de "pescuit sportiv", crede cineva ca sportivul nu va lua acasa din pestele prins ?
Adica colegul de balta "recreativul" pleaca cu pestele si "sportivul" e mai prost , el le da drumul ! Ce sa zic !
Adica colegul de balta "recreativul" pleaca cu pestele si "sportivul" e mai prost , el le da drumul ! Ce sa zic !
Sincer nu cred ca asta ar defini diferenta dintre pescuit sportiv sau ,ma rog, recreativ...Adica opresc sau nu pestele prins, in limita legii normal! Cred ca sportiv este pescuitul de competitie ,unde concurentii(pescarii) urmeaza un regulament de concurs, pe discipline, etc. Pescuitul efectuat in afara unui concurs organizat ma gandesc eu ca este unul recreativ.Indiferent daca iau sau nu doi baboi acasa. 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
sport!? sunt incantat mai ales de pescarii de crap cu burtile si scaunele lor,adevarati sportivi. descopar mai multe ramuri ale acestui sport. atletii sunt braconierii din incinte sau zone mai putin plasuite,care trebuie sa dispara la venirea paznicilor. canotajul este asigurat de barcagiii de genul celor care braconeaza pa lacul morii.se antreneaza cu multa abnegatie. de latura sportiva a jepcarilor,ce sa mai vorbesc,intrunesc mai multe discipline. competitiile de pescuit se incadreaza la cu totul altceva,dar ca latura sportiva...? ca eliberezi pestii este o alta problema,nu are nimic in comun cu sportul. putem incadra vanatoarea ca disciplina sportiva,birdwatching-ul sau mai stiu eu ce ? eu nu ma duc la pescuit cu prietenii cu gandul sa facem sport. chiar daca pescuitul rapitorilor este mult mai dinamic,nu are nimic de-a face cu sportul.
- moneytehnik
- veteran
Daca vrea sport ma duc si dau cateva ture de stadion.
Daca vreau destindere si liniste ma duc la pescuit.
Tind sa cred ca daca tot ii spune pescuit sportiv-recreativ atunci spinningul si muscaritul sunt mai aproape de sport iar plutaritul sau crapul sunt mai aproape de recreativ. Sunt sigur ca daca iei o persoana de pe strada si o intrebi daca pescuiltul este sport sau recreatie , iti va raspunde ”recreatie”.
sunt de acord cu Zamfi ca sport ar fi pescuitul de competitie.
Cine spune ca pescuitul cu boata este strict un sport si atat e un sot al vacii.
Oare cum putem considera pescuitul cu plase... Sigur este sportiv , dar nu e un sport. LUA-I-AR...
............................................................
Deci , raspunsul meu la intrebarea daca pescuitul este sport... este nu, abtinandu-ma sa jignesc pe cei care cred altceva.
Daca vreau destindere si liniste ma duc la pescuit.
Tind sa cred ca daca tot ii spune pescuit sportiv-recreativ atunci spinningul si muscaritul sunt mai aproape de sport iar plutaritul sau crapul sunt mai aproape de recreativ. Sunt sigur ca daca iei o persoana de pe strada si o intrebi daca pescuiltul este sport sau recreatie , iti va raspunde ”recreatie”.
sunt de acord cu Zamfi ca sport ar fi pescuitul de competitie.
Cine spune ca pescuitul cu boata este strict un sport si atat e un sot al vacii.
Oare cum putem considera pescuitul cu plase... Sigur este sportiv , dar nu e un sport. LUA-I-AR...
............................................................
Deci , raspunsul meu la intrebarea daca pescuitul este sport... este nu, abtinandu-ma sa jignesc pe cei care cred altceva.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)