Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Re: Permis pescuit 2012!
Tot de curand cineva din ANPA mi-a sugerat amical sa nu fac "prostia" sa platesc permis anual la RNP pentru apele de munte pe toata tara (300 lei catch&release) pentru ca e posibil ca ANPA sa nu prelungeasca acordul cu RNP si s-ar putea pescui pe apele de munte doar cu ANPA. Daca e adevarat m-a scutit de o cheltuiala serioasa....doar sa fie asa.
Eu, mi-am luat gandul de la acest rahat de carton. De data asta voi spune pas. Deja imi este sila.
Daca voi fi controlat vreodata si voi fi amendat, imi voi asuma acest lucru, daca nu...
Daca voi fi controlat vreodata si voi fi amendat, imi voi asuma acest lucru, daca nu...
-
- senior
Sunt f mici riscurile de a fi controlat pe balta sau pe rau, probabil sub 1%. Poate la Dunare sau pe alte rauri in zonele de granita sa mai vina Politia de frontiera. In rest fiecare plateste cei 30 lei doar ca sa aiba constiinta impacata. In nici un caz de frica.steff scrie:Eu, mi-am luat gandul de la acest rahat de carton. De data asta voi spune pas. Deja imi este sila.
Uneori chiar imi doresc un control pe apa, macar interesul de a incasa bani sa se vada. Ca de la anpa, permise nexam!
RX6 & Daiwa SS owner!
La ANPA au sosit primele permise tiparite dar s-a blocat distribuirea lor pina la aparitia noului O.M.
-
- senior
Nu inteleg care e legatura? De ce trebuiau blocate?APSHD scrie:La ANPA au sosit primele permise tiparite dar s-a blocat distribuirea lor pina la aparitia noului O.M.
...doar nu te asteptai sa mearga ceva bine in tarisoara asta ?filip_pescuitorul scrie:Nu inteleg care e legatura? De ce trebuiau blocate?APSHD scrie:La ANPA au sosit primele permise tiparite dar s-a blocat distribuirea lor pina la aparitia noului O.M.

... se puteau gandi sa le emita pe cele valabile in 2013 , macar asa aveau vreme sa apara la timp , ca oricum 1/4 s-a dus din anul acesta .
...of, of , mai , mai ...
Blocate, neblocate, uite ca a inceput prohibitia si nu avem permise. Apropo, de maine NUMAI la stiuca cu artificiale si cu eliberare 

RX6 & Daiwa SS owner!
-
- senior
Unde scrie ca a inceput prohibitia? Se vorbea de o amanare....fanelul scrie:Blocate, neblocate, uite ca a inceput prohibitia si nu avem permise. Apropo, de maine NUMAI la stiuca cu artificiale si cu eliberare
Chestia cu stiuca e geniala! Pai poti pescuit si in ape colinare, si in ape de ses, oricand vine controlul spui ca pescuiesti la stiuca cu blinker! Ce mai conteaza ca in apa respectiva nu e picior (sau coada...) de stiuca? Conteaza doar sa ai o justificare!

De unde rezulta ca tota lumea, sau in general CEI MAI MULTI, nu ar plati nimic si ar pescui....inclusiv in prohibitie. " Casai romanul...cand se-nveseleste....."...