Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permis pescuit 2012!
scuze 

# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
nu trebuie sa-ti ceri scuze,nu de tine era vorba....dar abia mai vad dupa ce am citit o gramada de pagini de lupte interioare intre "prieteni seculari"...adica eu ma gandesc ca daca deschizi un topic cu permis bla-bla nu te lupti pentru cine ia taxa si cine plateste....cum mai zicea cineva pe aici"dai si mai mult numai sa sti ca se face ceva"dar problema e ca suntem in romania si nu trebuie sa subliniez cate taxe platim aiurea(de la benzina pana la mancare).aici dred ca trebuiea sa gasim lucruri clare,la obiect despre cum poti pescui in legalitate(cu taxe suplimentare sau fara daca se poate)
http://www.apssibiu.ro/ incearca 

# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #
Chiar daca repet....
Tocmai distanta mare intre plata taxei anpa si primirea permiselor este problema anul asta. Permisele inca nu au venit, probabil saptamana viitoare l central am aflat telofiva fi prima serie. Nici nu vreau sa ma gandesc cand primesc permisele cei care platesc azi. Prin plata intelegand ajungerea chitantei si a copiei dupa CI LA ANPA!!
Am oprit la Murighiol sa imi ridic permisele ARBDD si m-am proptit intr-o poarta incuiata. De la sediul central am aflat, telefonic, ca redeschid centrul de informare Murighiol prin mai DACA VOR GASI UN ANGAJAT!
In concluzie, chitantele la purtator si fir intins!
Tocmai distanta mare intre plata taxei anpa si primirea permiselor este problema anul asta. Permisele inca nu au venit, probabil saptamana viitoare l central am aflat telofiva fi prima serie. Nici nu vreau sa ma gandesc cand primesc permisele cei care platesc azi. Prin plata intelegand ajungerea chitantei si a copiei dupa CI LA ANPA!!
Am oprit la Murighiol sa imi ridic permisele ARBDD si m-am proptit intr-o poarta incuiata. De la sediul central am aflat, telefonic, ca redeschid centrul de informare Murighiol prin mai DACA VOR GASI UN ANGAJAT!
In concluzie, chitantele la purtator si fir intins!
RX6 & Daiwa SS owner!
am fost eu astazi la ajps brasov si mi-au spus ca doar intr-o luna este gata cel de la anpa
.se poate face si fara carnet de membru,platesti pe apa

fanelu spune :
Nici nu vreau sa ma gandesc cand primesc permisele cei care platesc azi. Prin plata intelegand ajungerea chitantei si a copiei dupa CI LA ANPA!!
Pescarii nu se gandesc cand vor primi permisele , treaba asta cu tiparirea nu e problema lor . Lipsa permiselor nu are nici un efect asupra pescarului , el neavand nici o vina. Chiar se simte mai bine , nemaiavand grija unui cartonas pe balta..........Repet , pescarii din Caras Severin , n-au suferit o clipa din cauza lipsei permiselor , cu greu gasind un loc liber pe malul apelor. incepand cu luna ianuarie, Problema permiselor tiparite. parea sa fie ultima lor grije in materie de pescuit.Pe malul apei . In lumea reala aceasta problema , n-am auzit-o , pe forum insa 100 de pagini
Din ianuarie pana in prezent chitanta e suficienta , restul sunt vorbe si pareri.......ce o fi in viitor vom vedea.
Nici nu vreau sa ma gandesc cand primesc permisele cei care platesc azi. Prin plata intelegand ajungerea chitantei si a copiei dupa CI LA ANPA!!
Pescarii nu se gandesc cand vor primi permisele , treaba asta cu tiparirea nu e problema lor . Lipsa permiselor nu are nici un efect asupra pescarului , el neavand nici o vina. Chiar se simte mai bine , nemaiavand grija unui cartonas pe balta..........Repet , pescarii din Caras Severin , n-au suferit o clipa din cauza lipsei permiselor , cu greu gasind un loc liber pe malul apelor. incepand cu luna ianuarie, Problema permiselor tiparite. parea sa fie ultima lor grije in materie de pescuit.Pe malul apei . In lumea reala aceasta problema , n-am auzit-o , pe forum insa 100 de pagini
Din ianuarie pana in prezent chitanta e suficienta , restul sunt vorbe si pareri.......ce o fi in viitor vom vedea.
da gigi ai perfecta dreptate 

Anpa inca asteapta sosirea primei transe de permise 2012. As pune un pariu ca pana la prohibitie nu apar 

RX6 & Daiwa SS owner!
Sa vezi a doua si a treia transa si la anul timbrele sau ce or aplica ei pe ele.. 

-
- senior
Eu am depus pe 9 aprilie actele la ANPA si mi s-a spus ca abia peste 20 d zile probabil o sa am permisul. Si o sa fiu oarecum printre primii ca e ANPA Bucuresti si doamna de acolo pretindea ca se incepe tiparirea cu o prima transa pentru Bucuresti. Mi se pare absurd sa dai intaietate capitalei doar fiindca e capitala. Trebuia in ordinea de depunere zic eu. In fine....Unii pescari le vor primi prin mai, poate la final de mai. Intre timp ma intreb cum vor pescui, cu ce vor dovedi ca au platit? Pt ca pe siteul ANPA va scrie ca se elibereaza.... nu cred ca o copie a chitantei de trezorierie e de ajuns! Poate una legalizata, dar sa dau bani si pe legalizare?rcorbu scrie:Sa vezi a doua si a treia transa si la anul timbrele sau ce or aplica ei pe ele..