Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de apsalba » 25 Mar 2012, 08:18

jhonny scrie:39 ca apsalba.... a....murit, cu tine presedinte. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pardon, a murit după ce eu nu am mai fost președinte. Se pare că deții informații pe care eu nu le am. Există vreo hotărâre judecătorească de dizolvare?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 25 Mar 2012, 08:29

Am informatii cate vrei. Te chemau la sedinta si tu plecai sa nu fie statutara, ba dadeai telefoane dupa sustinatori, etc., uiti ca eu detin mai multe exemple decate poti tu sa-ti inchipui. Abia te-au indepartat pe tine si pe Lungu, numai prostii ati facut si fiecare pe cont propriu cu banii. Tu esti obisnuit cu sentinte definitive????
Nu ii supara pa aia ai tai de la Alba, ca o sa ai si sentinte "definitive", :lol: :lol: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: in pescuit binenteles.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 25 Mar 2012, 08:59

ticairlandezu scrie:Nici o data nu e prea tarziu...avem FNPSR,avem FRPSC,urmeaza S.C. frps S.R.L. :wink: :lol1: :lol1:
În curând cele 2 vor fuziona (după ce asociațiile membre FNPSR vor obtine CIS-ul). Așa numărul cluburilor afiliate va trece de 40.
PS SC ... SRL a fost AGVPSR până acum. Să sperăm că nu va mai fi. :lol: :lol: :lol:[/quote]

Aha,deci federatia care dadea TEPE :wink: va fuziona cu federatia fara CIS :wink: ...cu scopul declarat deja, de a mari numarul cluburilor :wink: ....adica "cantitatea', sa primeze, in fata "calitatii" :wink: :wallbash: :lol: Interesant si asta!!!
Mai,nea Caisa,da cum vei suporta tu ,mare Oficial Federal Sportiv Roman,basca si Presedinte(pardon, actualmente inca dublu-presedinte :oops: )...sa-ti uzezi coatele prin birourile CIPS-ului, cu niste amarasteni de SRL-isti :shock: :lol: :lol:
Asa-i....asta e inadmisibil pentru tine :wink: ...ai sa faci TU si pe acolo ordine,NU :wink: ...numa-i sa te primeasca o data :lol1: :lol1: Spune drept, n-ai avut deja "vise marete" gen...Popescu, Presedinte CIPS :wink: :lol1: :lol1:

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 25 Mar 2012, 09:14

Sper ca organili de control iau in considerare chitanta de plata a permisului pt 2012 la controalele intense de pe apele publice?
Nu de alta dar ordinul din dec se refera numai la posesorii de permise din 2011.
RX6 & Daiwa SS owner!

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 25 Mar 2012, 09:18

23.03.12, anpa+sectia 8 politie, piata obor, 7 comercianti de peste=7 amenzi, 10500ron in total!
Mergea si pe 24 un control ca doar azi se mananca peste!
RX6 & Daiwa SS owner!

x-men1971
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de x-men1971 » 25 Mar 2012, 12:00

Sa ma lamureasca si pe mine cineva va rog!
Sunt membru al unei asociatii din Bacau, alta decat AJVPS.
Cu toate astea am fost la pescuit astazi 25.03.2012 in zona Adjudu Vechi - Vrancea si in urma unui control de la AJVPS am fost amenintat cu Politia si obligat sa parasesc zona deoarece nu eram membru AJVPS.
Din cate stiu eu pescuitul, intr-o zona din alt judet si de care raspunde o alta asociatie decat cea la care sunt eu membru, este permis cu diferenta achitarii unei taxe de 10 lei pe an, conform tabelului cu asociatiile care au primit autorizatie de pescuit recreativ/sportiv si tarifele practicate de acestea filiala Moldova, publicat pe site-ul ANPA.
S-a mai schimbat ceva in ultima vreme in acest domeniu? Sau habar nu au cei de la AJVPS pe ce lume traiesc?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2012, 12:11

Corect este cum stii.Dobitocii aia au savirsit un abuz,probabil iesisera la o 'ciupeala'
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

x-men1971
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de x-men1971 » 25 Mar 2012, 12:33

semlecangheorghe scrie:Corect este cum stii.Dobitocii aia au savirsit un abuz,probabil iesisera la o 'ciupeala'
Problema grava e ca si directorul de la AJVPS Focsani sustine aceeasi tampenie ca si subordonatii sai. Stau si ma intreb cum naiba ajung unuii mari directori si ei habar nu au legile specifice domeniului lor.
Culmea este ca erau cativa pescari care nu aveau chitanta cu plata pe anul 2012 si la ei nu a fost nici o problema. Probabil eu eram ca un parazit intrucat apartin unei alte asociatii.
Daca si atunci cand suntem in regula cu permisele avem probleme atunci e vai de capul nostru.

Multumesc pentru raspuns!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2012, 12:38

Sugestia mea,nu stiu cit este de buna sau rea,este sa iti listezi direct de pe site de la A.N.P.A.,toate prevederile ordinului15,si sa subliniezi acolo paragrafele care sint importante,si sa il ai cu tine la pescuit..Si daca continua sa faca presiuni si amenintari sa chemi jandarmii prin 112 si sa ii acuzi pe dobitocii aia ca te hartuiesc..Eu asa as proceda..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 25 Mar 2012, 12:48

Data viitoare ar fi bine sa ai ordonanta 15 (sau care este mai noua) + tabelul cu taxele pentru nemembrii, si sa le spui sa-ti taie chitanta pe ce perioada vrei tu, si sa vina ei cu politia sa incheie proces verbal.
In plus, cum nu erau insotiti de un reprezentant ANPA chiar puteai sa chemi politia pentru agresiune fizica.
Oricum fa o sesizare la ANPA, vezi ca pe site au formulare, si da-i o copie si presedintelui AJVPS din zona, asa ca sa-i faci o bucurie.

Din pacate acesta ar fi riscul daca vor venii in control doar asociatiile +( politia ).

Scrie răspuns