PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
filip58
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de filip58 » 20 Feb 2011, 17:29

Filip: Inteleg ca esti la curent cu zonele astea.... Te rog frumos, zii-mi si mie care e treaba cu Neajlovul in judetul Ilfov? Am intrebat si aci si in alte locuri si nu am aflat nimik? PE HARTI, NEAJLOVUL NU ATINGE JUDETUL ILFOV!!!![/quote]
Nu stiu cum este,strict geografic,nu cred ca a verificat nimeni!A ramas ca tinand de Ilfov bucata scrisa in anexa ordinului:de la loc.Mircea-voda la DN nu stiu cat....

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 20 Feb 2011, 17:34

Singura localitate Mircea Voda pertinenta ar fi spre Targoviste, la baltile de la Nucet. Cat despre DN5-Jilava.... Daca ar fi fost aci Neajlovul, mai rupeam masina in Adunatii Copaceni pana sa faca centura ocolitoare???
Mai misto e ca unii au depus acte pt asta....
RX6 & Daiwa SS owner!

filip58
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de filip58 » 20 Feb 2011, 17:43

fanelul scrie:Oau, doar am luat masa si s-a umplut topic-ul.....
@Filip58: 40 de puncte???? Si cum se face ca pe noi nu ne-a contactat macar asociatia anul acesta? Doar nu vrei sa zici ca in 2011 au punctat cu 1001 membrii?

Probabil ca nici nu va contacta! :lol: Este normal sa o faceti voi,nu sa va forteze asociatia mana!Mai ales ca a disparut obligativitatea asocierii! :roll:
Pentru numarul de permise vandute in 2010 si numarul de membri la zi a fost intocmit proces-verbal de control de catre inspectorul ANPA.Si au fost situatii(una cel putin,cu siguranta) cand s-au obtinut cele 40 puncte.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 20 Feb 2011, 17:57

Draga Filip, pentru ce sa ii contactez? Sa le dau cotizatia pentru care ei fac ce? Au folosit "votul" meu pentru a depune acte pt zone despre care nu m-au intrebat? Asta e, ma duc la Giurgiu sa fac ANPA si PG (pe care, apropo, anul trecut nu l-am primit chiar daca l-am platit). Cu criza asta tre sa invatam sa fim mai...pertinenti cu banii nostri!
RX6 & Daiwa SS owner!

filip58
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de filip58 » 20 Feb 2011, 18:06

fanelul scrie:Draga Filip, pentru ce sa ii contactez? Sa le dau cotizatia pentru care ei fac ce? Au folosit "votul" meu pentru a depune acte pt zone despre care nu m-au intrebat? Asta e, ma duc la Giurgiu sa fac ANPA si PG (pe care, apropo, anul trecut nu l-am primit chiar daca l-am platit). Cu criza asta tre sa invatam sa fim mai...pertinenti cu banii nostri!
Pai vezi?Si ei de ce sa te contacteze,ca sa le razi in nas?
Succes la Giurgiu! :lol:

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 20 Feb 2011, 18:26

Nu le-as fi ras in nas fiindca sunt oameni demni de respect. Probabil ca nu au nevoie de administrare ape altfel ar fi cerut ajutorul tuturor membrilor.
RX6 & Daiwa SS owner!

filip58
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de filip58 » 20 Feb 2011, 18:38

fanelul scrie:Nu le-as fi ras in nas fiindca sunt oameni demni de respect. Probabil ca nu au nevoie de administrare ape altfel ar fi cerut ajutorul tuturor membrilor.
In mod sigur s-au descurcat fara sa faca valva! :lol:
Cat despre administrarea unei zone de pescuit,sigur au fost interesati,nu se poate altfel!Urmareste rezultatele,daca zici ca-s oameni respectabili,poate va pregatesc vreo surpriza! :roll: Parca te vad maine-poimaine la coada la inscriere! :lol: :lol: :lol:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 20 Feb 2011, 18:51

Ca ultima noutate.
Pentru miine pe linga Presedintii de comisii au fost chemati toti membrii comisiei , cu toate actele depuse de Asociatii la ANPA-Bucuresti.
Oare nu se incearca refacerea proceselor verbale facute de comisie dupa depunerea actelor de catre Asociatii si stabilirea punctajelor de departajare?
Daca se confirma suspiciunile mele va iesi un scandal monstruos.

filip58
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de filip58 » 20 Feb 2011, 18:59

APSHD scrie:Ca ultima noutate.
Pentru miine pe linga Presedintii de comisii au fost chemati toti membrii comisiei , cu toate actele depuse de Asociatii la ANPA-Bucuresti.
Oare nu se incearca refacerea proceselor verbale facute de comisie dupa depunerea actelor de catre Asociatii si stabilirea punctajelor de departajare?
Greu de presupus...Procesele-verbale intocmite la deschiderea plicurilor au fost semnate-stampilate si de reprezentantii asociatiilor!Cu ei cum ar ramane?

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 20 Feb 2011, 19:03

APSHD scrie:Ca ultima noutate.
unii chiar au probleme mari.
stimate daca ai castigat stai pe c..u tau nu mai iesii cu dezinformari.
ai vazut cam ce gandeste lumea toata de fanel care iesea doar cu minciuna si dezinformari.s-a saturat lumea.
potoleste-te.
s-au au ajuns vremurile in care fnpsr-ul are cutitul la os?sau chiar mai mult din cate vad eu.
maine cred ca voi deschide o sampanie in cinstea disparitiei federatiei lu peste prajit.

Scrie răspuns