Sprijiniti Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Injectii am facut cand eram mai mic , acum nu mai fac .. mesajul era strict pentru cei ce sunt interesati , daca nu esti interesat nu mai scrie , e logic . Aceste asociatii trebuie macar incurajate daca nu sprijinite , totusi EU sunt de parere ca fac o treaba buna . Si cei care sunt de aceeasi parere vor sprijini asociatia . Si in a cere ajutor , nu inseamna sa te milogesti sau sa cersesti , sunt niste diferente pe care multi nu le vad . Si cine pe cine a jignit , ca asta n-o inteleg ?
-
- junior
Macar se mai ocupa cineva cat-de-cat , daca nu ar fi nici o asociatie ar fi mai bine nu ? Plus ca baietii umbla zile si nopti sa faca controale si sa prinda braconieri , sunt multe filmulete pe youtube unde o sa vedeti braconieri prinsi la Pascani . Dar daca nu e bine asa , faceti voi ceva mai bun , aratati ca stiti mai mult si puneti osu' la treaba , ca tare mai stiti sa criticati pe forum .
Eu zic sa o luati ca pe o critica constructiva ... mie mi se pare ca sunteti incurajati sa faceti ceva cu adevarat bun !micutzu*camataru scrie:................... Aceste asociatii trebuie macar incurajate daca nu sprijinite , totusi EU sunt de parere ca fac o treaba buna ....................

Cred ca tu ai considera o treaba buna si daca s-ar popula cu limbrici (ca sa aiba carasul ce minca). Si mai cred ca popularea ii satisface doar pe cei care apreciaza carasul ... si multi dintre ei sustin ca cel mai bun e carasul ala cit degetul prajit crocant !

Hai ca nu e cazul sa te oftici ca sunt si pescari care nu apreciaza deloc carasul prajit crocant !

din doua una - tu ori esti prost, ori esti prostmicutzu*camataru scrie: ... ... Si in a cere ajutor , nu inseamna sa te milogesti sau sa cersesti , sunt niste diferente pe care multi nu le vad . Si cine pe cine a jignit , ca asta n-o inteleg ?
ce inseamna a cere bani din toata tara pentru "ca sa manance si gura ta" un caras prajit ? ori milogi, ori tepari.
nu sti sa citesti sau nu te duce mintea sa pricepi ca a jignit "marea majoritate" a utilizatorilor de pe forum.pe marea majoritate de pe acest forum va intereseaza mai mult cum puteti bracona in perioada de prohibitie.
foarte bine ca INSOTITI organele de control si ajutati la prinderea braconierilor dar de aici pana la atitudinea de superioritate pe care o afisati e cale lunga.
S'altare și bunăstare !
-
- junior
intocmeste si tu o lista cu ce-i interesati.daca ajungi la concluzia ca sunt putini, renunta;.sau fa-i divertisment asaaa...de plictiseala.pe mine nu mai convins nici ca esti tu convinsmicutzu*camataru scrie:Injectii am facut cand eram mai mic , acum nu mai fac .. mesajul era strict pentru cei ce sunt interesati , daca nu esti interesat nu mai scrie , e logic . Aceste asociatii trebuie macar incurajate daca nu sprijinite , totusi EU sunt de parere ca fac o treaba buna . Si cei care sunt de aceeasi parere vor sprijini asociatia . Si in a cere ajutor , nu inseamna sa te milogesti sau sa cersesti , sunt niste diferente pe care multi nu le vad . Si cine pe cine a jignit , ca asta n-o inteleg ?

-
- junior
-
- utilizator nou
daca nu-ti place o haina nu o mai probezi = corect dar daca te injura vanzatorul ii dai una peste bot.micutzu*camataru scrie:Frate , am mai spus , cine nu este interesat de subiect de ce mai viziteaza si mai si comenteaza ? Mie daca nu-mi place o haina nici n-o mai probez .. Cine e interesat este bine venit , cine nu , la revedere .
S'altare și bunăstare !