cum sa aratam cool pe balta , tutorial

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 14 Mar 2010, 19:01

imi pare sincer rau de atitudinea mea fata de subiectul in tema si sincer imi cer scuze fata de candideeffluve am fost grosolan si cer adminilor sa-mi sterga toate postarile anterioare la acest topic.
daca priveam din perspectiva unui "om" poate ca iesea un topic frumos chiar daca era legat doar de imaginatia fiecaruia dintre noi.
candideeffluve imi cer scuze. cu siguranta nu ma simteam foarte bine daca la primele postari aveam ghinionul sa dau peste un natarau ca mine :roll: :oops: :roll:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 14 Mar 2010, 19:09

Am senzatia ca nu sunt primele postari ale lui candideeffluve. Cred ca acum 2 zile tocmai si-a "sinucis in masa" alte doua conturi.

Probabil ca tocmai ai vizionat Caught in time cu Chris Yates, asa ca mister LONDON ANGLER, las-o moarta ca nu tine.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Mar 2010, 19:23

@ nickydarnico
...m-ai facut sa-mi scape ....o lacrima

:oops:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Mar 2010, 19:40

nickydarnico ...no remorse...domnu' A.K.A....vorbeste la bascalie, isi bate joc de noi subtil...o fi cineva cu state vechi pe aici..dar cu un trecut furtunos sau pur si simplu are probleme la mansarda :?: :shock:

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 14 Mar 2010, 19:43

In tot ceea ce se intampla acum in pescuitul recreativ in care organizatiile de baza mai precis asociatiile au facut ca acesta placere sa devina un cosmar poate ca domnul a ales bine acest costum pentru a privi indiferent limpezirea apelor si pe buna dreptate pentruca oricat ne-am zbate tot cum vor altii va fi. :shock:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 14 Mar 2010, 20:38

nickydarnico scrie:imi pare sincer rau de atitudinea mea fata de subiectul in tema si sincer imi cer scuze fata de candideeffluve am fost grosolan si cer adminilor sa-mi sterga toate postarile anterioare la acest topic.
daca priveam din perspectiva unui "om" poate ca iesea un topic frumos chiar daca era legat doar de imaginatia fiecaruia dintre noi.
candideeffluve imi cer scuze. cu siguranta nu ma simteam foarte bine daca la primele postari aveam ghinionul sa dau peste un natarau ca mine :roll: :oops: :roll:
pe tine te-a muscat sharpele cu clontzopei??/
Nicky, my frend, se vede clar ca omu face caterinca...
Las ca ies la pescuit doar in camasa alba cu guler si un papion de acum
Daca nu, ma duc si iau lantzu de la Labush si mi-l pun la gat
Sa moara dumsanii nu alta :lol:

je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 14 Mar 2010, 21:05

in urma cu cativa ani asa povestind cu un amic i-am zis :noi santem bine, uita-te in jur ce-i .... citind acest topic vad ca am tot mai multa dreptate, s-a umplut lumea de nebuni, criza se pare ca i-a agravat :evil: :twisted: :evil:

aspius
junior
junior

Re: :)

Mesaj de aspius » 14 Mar 2010, 21:41

candideeffluve scrie:Va salut.
Eu adopt in functie de dispozitie, de cele mai multe ori tinuta gen LONDON ANGLER. Pantaloni 3 sfert tweed verde sau maron inchis, vestuta tweed, camasa verde in carouri si bascuta. Asta de cele mai multe ori cand ies la STATIONAR sau SPINNING. Sau am o tinuta mai sportiva, de la Shimano.

Ca marca de bautura, prefer o bere daca sfaraie ceva pe gratarel sau duc cu mine in sticluta 150 ml cognac. E placut sa savurezi un cognac, in timp ce astepti langa lansete. In caz ca bat malurile, ca spinner, o sticla de apa minerala la 1,5 e mult mai OK :)

Asta ar fi, tinuta LONDONA ANGLER, pe care o adopt:
Imagine
[/img]Imagine
CUm zic ardelenii, 'Nu-ti's toate tiglele pe casa'... sau esti gay..., adica pe dos...

Daca ma vedeti asa pe balta... dati-mi un sut in fund, apa... si va multumesc...

Doamne fereste... De prosti si zevzeci intelectuali...

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 14 Mar 2010, 21:52

@ candideeffluve

in plus mai trebuie adaugat, dar neaparat, sosete albe

prietenii stiu ce ce
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

eutherpia
junior
junior

:)

Mesaj de eutherpia » 14 Mar 2010, 22:22

NO COMMENT! Mentalitati tipic CARPATINE si EST EUROPENE, pentru unii. Ramaneti sanatosi dragilor si descretiti putin mintiuca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Fiecare duce cat poate, dar mai ales cat intelege.

Scrie răspuns