se pare ca nu te-am mintit.soriniusc scrie: Uite de ex. eu am platit ieri cotizatia pe anul asta si am platit doar 22 ron, in care e inclus si permisul. Asta din cauza ca anul trecut am platit mai mult, in avans sa zic asa, 70 ron cotizatia + 30 ron permisul + 30 ron accesul pe o balta ajvps ( care de fapt nu prea era).
Anul asta cum cotizatia + permis e 82 ron eu am platit 22 ron![]()
Cei care anul trecut au platit 100 ron, anul asta platesc doar 50 ron...
Chiar sunt curios cate asociatii din tara au mai facut treaba asta...![]()
Numa' bine.
ZVON!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- utilizator constant
nea fane, ala cu as fara sediu si fara membrii,vanzatorul de fericire
baietii astita nu vor sa priceapa
ca DUMETA esti cel mai mare fan al celor de la AJVPS,si AGVPS pt ca astia nu au avut in viata lor un asa memru cotizant ca APSAlba 20.000.ron (din procesele pierdute cu ei)
adica 20.000 :70.ron (cotizatie/an la AJVPS) =285,72. ani
cred ca nici TAICA NOE nu are anii astia
iti trebuie 4 generatii
sau sa te fi nascut in 2010-285= 1725 mai ca-l prindeam pe MIHAI VITEAZUL intrand triunfal in Alba-Iulia
asa ca intarestei in continuare ,nea fane 

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
NEA FANE A ZIS
La magazine fiule, la magazine. Asociatia asta nu este chisc de vandut permise. Cauta la toate magazinele din judet si sigur nimeresti.
Acum am inteles de ce nu paote Nea Fane sa ne spuna sediul as APULUM
fiindca amandoua as APULUM si APSAlba
sunt inregistrate la aceiasi adresa OCTAVIAN GOGA nr 7 Alba-iulia
si pana nu-i baga afara pe cei de la APSAlba ,mucles
ca doar le-o bagat preaviz
si pt ca tot sunt indiscret
unde va avea loc adunarea generala a asociatiei APSAlba sa ma duc si eu sa-mi spun oful

La magazine fiule, la magazine. Asociatia asta nu este chisc de vandut permise. Cauta la toate magazinele din judet si sigur nimeresti.
Acum am inteles de ce nu paote Nea Fane sa ne spuna sediul as APULUM

ApsAlba, Eu n-am prea inteles bine ; donatia este obligatorie?
Ia vezi ce zice legea pe care zici ca o cunosti asa bine. Nu cumva ce incasezi in plus e o taxa de distributie, obligatorie pentru a primii permisul?
Donatia daca vrei o faci, daca nu nu. Conditionarea eliberarii permisului de o donatie cred ca este ilegala.
Ia vezi ce zice legea pe care zici ca o cunosti asa bine. Nu cumva ce incasezi in plus e o taxa de distributie, obligatorie pentru a primii permisul?
Donatia daca vrei o faci, daca nu nu. Conditionarea eliberarii permisului de o donatie cred ca este ilegala.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
-
- veteran
face nea fane ce face si tot cu curu-n p...a sare.Adrian SB scrie:ApsAlba, Eu n-am prea inteles bine ; donatia este obligatorie?

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Pai si cand merge la pescuit tot... la fund... ca acolo-i place... "pestelui".
Mai nea fane, am vazut ca esti amator de primit donatii (nu am spus profesionist) dar nu am vazut sa fi donat un banut d-ala mic si cacaniu pentru copilul unui pescar aflat in mare dificultate. Am uitat... tu esti cu primitu' nu cu datu'. Cat timp crezi ca mai gasesti imbecili in raza ta de "actiune"? Nu uita ca orice "pasare" pe limba ei piere... mai ales daca-i aspra (pasarea nu limba
).
P.S. Eu folosesc d'aia fina si pafrumata (hartie igienica). A ta cum este?
Mai nea fane, am vazut ca esti amator de primit donatii (nu am spus profesionist) dar nu am vazut sa fi donat un banut d-ala mic si cacaniu pentru copilul unui pescar aflat in mare dificultate. Am uitat... tu esti cu primitu' nu cu datu'. Cat timp crezi ca mai gasesti imbecili in raza ta de "actiune"? Nu uita ca orice "pasare" pe limba ei piere... mai ales daca-i aspra (pasarea nu limba

P.S. Eu folosesc d'aia fina si pafrumata (hartie igienica). A ta cum este?
Bucuresti
-
- veteran