ZVON!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 03 Mar 2010, 15:47

soriniusc scrie: Uite de ex. eu am platit ieri cotizatia pe anul asta si am platit doar 22 ron, in care e inclus si permisul. Asta din cauza ca anul trecut am platit mai mult, in avans sa zic asa, 70 ron cotizatia + 30 ron permisul + 30 ron accesul pe o balta ajvps ( care de fapt nu prea era).
Anul asta cum cotizatia + permis e 82 ron eu am platit 22 ron :)
Cei care anul trecut au platit 100 ron, anul asta platesc doar 50 ron...
Chiar sunt curios cate asociatii din tara au mai facut treaba asta... :roll:
Numa' bine.
se pare ca nu te-am mintit.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 03 Mar 2010, 16:05

pescuitorul scrie:
se pare ca nu te-am mintit.
Nici nu m-am indoit, dupa cum te cunosc...;-)
Numa' bine.

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 03 Mar 2010, 17:27

nea fane, ala cu as fara sediu si fara membrii,vanzatorul de fericire :twisted: baietii astita nu vor sa priceapa :datz: ca DUMETA esti cel mai mare fan al celor de la AJVPS,si AGVPS pt ca astia nu au avut in viata lor un asa memru cotizant ca APSAlba 20.000.ron (din procesele pierdute cu ei) :!: adica 20.000 :70.ron (cotizatie/an la AJVPS) =285,72. ani :evil: :help: cred ca nici TAICA NOE nu are anii astia :D iti trebuie 4 generatii :D sau sa te fi nascut in 2010-285= 1725 mai ca-l prindeam pe MIHAI VITEAZUL intrand triunfal in Alba-Iulia :D :D :D asa ca intarestei in continuare ,nea fane :lol1:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 03 Mar 2010, 19:36

ia un hot imputit care mai are si tupeul sa ne jigneasca pe noi , astea sant vremurile in romania cand naspeturile sant in frunte,.. dar va veni o vreme cand fiecare-si va ocupa locul meritat...

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 03 Mar 2010, 20:47

NEA FANE A ZIS

La magazine fiule, la magazine. Asociatia asta nu este chisc de vandut permise. Cauta la toate magazinele din judet si sigur nimeresti.

Acum am inteles de ce nu paote Nea Fane sa ne spuna sediul as APULUM :twisted: fiindca amandoua as APULUM si APSAlba :D sunt inregistrate la aceiasi adresa OCTAVIAN GOGA nr 7 Alba-iulia :shock: si pana nu-i baga afara pe cei de la APSAlba ,mucles :!: :?: ca doar le-o bagat preaviz :twisted: si pt ca tot sunt indiscret :!: unde va avea loc adunarea generala a asociatiei APSAlba sa ma duc si eu sa-mi spun oful :censored: :help:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 03 Mar 2010, 21:51

ApsAlba, Eu n-am prea inteles bine ; donatia este obligatorie?
Ia vezi ce zice legea pe care zici ca o cunosti asa bine. Nu cumva ce incasezi in plus e o taxa de distributie, obligatorie pentru a primii permisul?
Donatia daca vrei o faci, daca nu nu. Conditionarea eliberarii permisului de o donatie cred ca este ilegala.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 03 Mar 2010, 22:15

Adrian SB scrie:ApsAlba, Eu n-am prea inteles bine ; donatia este obligatorie?
Ia vezi ce zice legea pe care zici ca o cunosti asa bine. Nu cumva ce incasezi in plus e o taxa de distributie, obligatorie pentru a primii permisul?
Donatia daca vrei o faci, daca nu nu. Conditionarea eliberarii permisului de o donatie cred ca este ilegala.
face nea fane ce face si tot cu curu-n p...a sare. :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 03 Mar 2010, 22:26

Pai si cand merge la pescuit tot... la fund... ca acolo-i place... "pestelui".

Mai nea fane, am vazut ca esti amator de primit donatii (nu am spus profesionist) dar nu am vazut sa fi donat un banut d-ala mic si cacaniu pentru copilul unui pescar aflat in mare dificultate. Am uitat... tu esti cu primitu' nu cu datu'. Cat timp crezi ca mai gasesti imbecili in raza ta de "actiune"? Nu uita ca orice "pasare" pe limba ei piere... mai ales daca-i aspra (pasarea nu limba :lol:).
P.S. Eu folosesc d'aia fina si pafrumata (hartie igienica). A ta cum este?
Bucuresti

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 04 Mar 2010, 21:04

Bine ,fratilor,pai ma lasati sa ma razboiesc singur cu..."fan"... bani fane"..pe AVP...AdiWolf...unde disparu-si bai frate ...ca individul are ...multe tentacule :? :? :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Mar 2010, 22:30

prezent Tica,
ce te doare?? unde arde?? :lol:

Scrie răspuns