ZVON!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Citeste cu atentie art. 25(1) din legea 317/2009. Sa nu crezi ca popularile se pot face din cotizatiile pescarilor. Cand am spus ca 90% din asociatii sunt chioscuri de vandut permise, unii au ras. Au ocazia acum sa verifice acest lucru. Deja a inceput licitatia olandeza (cine ia mai putin ). In Cluj o asociatie elibereaza prin magazine la 50 lei/permis. Altii isi fac reclama pe net. Problema va fi cand asociatiile vor face bilantul activitatilor la care le obliga legea.lucky_51 scrie:In cazul acesta in care permisele se vand prin magazine, cum se va proceda la popularea apelor domeniului public ?
Vor fi chemati patronii de magazine sa populeze apele sau vom astepta sa vina ploile cu inundatiile sa mai scoata ceva peste din domeniul privat sa le populeze ?
PS Daca ai face o socoteala simpla ai constata ca un comision dat la un magazin este infinit mai avantajos decat sa angajezi un troglodit, cum am facut eu, si care cat a fost angajat la asociatie si-a luat masina, calculator, combina frigorifica, etc. Cum dracu' o fi reusit, ca eu nu am reusit?
Eu rid si acum ... pentru ca esti prea optimist.apsalba scrie:.......... Cand am spus ca 90% din asociatii sunt chioscuri de vandut permise, unii au ras. .............

Fii realist omule

Sa intelegem ca proprietarul de drept al permiselor a ajuns la concluzia ca unele asociatii doar au profitat de pe urma vinderii de permise si nu au facut nimic pentru pescuit si vor trebui sa dea socoteala ? Dar daca scriptic si-au facut datoria insa pestele a migrat sau l-a luat apa mare cum vor fi dovediti ?
In acvarii nu se pune problema ca mai mor pestii, ba de una, ba de alta cu toate ca si aici ar trebui sa ne intrebam de ce ?
In acvarii nu se pune problema ca mai mor pestii, ba de una, ba de alta cu toate ca si aici ar trebui sa ne intrebam de ce ?

-
- veteran
apsalba
auzi Fanele dar asociatiile care le-ai facut peste tot ca , capusele , ca sa iti poti infiinta marea federeatie lu peste prajit au fost altceva????
4 ani eco-pescar au luat cotizatii de membru si permise de pescuit.crezi ca stiu unde este Oltul????iti spun sigur ca nu.si din acei bani ai primit si tu partea la federatie .stim ca nu ti-ai luat combina frigorifica dar suntem siguri ca ori ai o bascula in plus ori o mareata balta pe care ai facuto .care apare cu un act de proprietate asupra neamului tau.asa cum ai facut si cu sediu. te-ai plimbat pe banii oamenilor la bucuresti si acum ii arunci in strada.nu cumva si hymalaia din medias va da permise cu taxa de donatie ca si pe ala l-au uschit de acolo ca si pe tine si sunteti pe aceeasi lungime?!
daca vrei sa te credem ca ai facut ceva posteaza cate 2 documente de infractiune cu plasa facute de tine(aps sau federatie ai de unde alege) in fiecare an din 2006 incoace.sa vedem ce ai facut cu adevarat.
daca nu lasa-ne cu texte de lege ca de aia nu faci nimic pe balta ca doar vinzi permise si citesti legi sa te acoperi.apropo stii cum arata un bat de pescuit?ca balastul sunt convins ca il stii pe categorii.
Cand am spus ca 90% din asociatii sunt chioscuri de vandut permise, unii au ras. .......
auzi Fanele dar asociatiile care le-ai facut peste tot ca , capusele , ca sa iti poti infiinta marea federeatie lu peste prajit au fost altceva????
4 ani eco-pescar au luat cotizatii de membru si permise de pescuit.crezi ca stiu unde este Oltul????iti spun sigur ca nu.si din acei bani ai primit si tu partea la federatie .stim ca nu ti-ai luat combina frigorifica dar suntem siguri ca ori ai o bascula in plus ori o mareata balta pe care ai facuto .care apare cu un act de proprietate asupra neamului tau.asa cum ai facut si cu sediu. te-ai plimbat pe banii oamenilor la bucuresti si acum ii arunci in strada.nu cumva si hymalaia din medias va da permise cu taxa de donatie ca si pe ala l-au uschit de acolo ca si pe tine si sunteti pe aceeasi lungime?!
daca vrei sa te credem ca ai facut ceva posteaza cate 2 documente de infractiune cu plasa facute de tine(aps sau federatie ai de unde alege) in fiecare an din 2006 incoace.sa vedem ce ai facut cu adevarat.
daca nu lasa-ne cu texte de lege ca de aia nu faci nimic pe balta ca doar vinzi permise si citesti legi sa te acoperi.apropo stii cum arata un bat de pescuit?ca balastul sunt convins ca il stii pe categorii.
Vezi ca pe http://www.mmediu.ro/paduri/vanatoare.htm gasesti colegii tai ajvps-isti. Ce cauta si pe lista pescarilor? Ceva malai? Ce frica va este ca va pirdeti cascavalul! Iti garantez eu ca veti ramane fara pescari.
Ajvps sibiu nu o sa ramana fara pescari, cel putin nu curand...
Atata vreme cat nu urmareste doar "ciolanul", o sa le mai mearga bine.
Uite de ex. eu am platit ieri cotizatia pe anul asta si am platit doar 22 ron, in care e inclus si permisul. Asta din cauza ca anul trecut am platit mai mult, in avans sa zic asa, 70 ron cotizatia + 30 ron permisul + 30 ron accesul pe o balta ajvps ( care de fapt nu prea era).
Anul asta cum cotizatia + permis e 82 ron eu am platit 22 ron
Cei care anul trecut au platit 100 ron, anul asta platesc doar 50 ron...
Chiar sunt curios cate asociatii din tara au mai facut treaba asta...
Numa' bine.

Atata vreme cat nu urmareste doar "ciolanul", o sa le mai mearga bine.
Uite de ex. eu am platit ieri cotizatia pe anul asta si am platit doar 22 ron, in care e inclus si permisul. Asta din cauza ca anul trecut am platit mai mult, in avans sa zic asa, 70 ron cotizatia + 30 ron permisul + 30 ron accesul pe o balta ajvps ( care de fapt nu prea era).
Anul asta cum cotizatia + permis e 82 ron eu am platit 22 ron

Cei care anul trecut au platit 100 ron, anul asta platesc doar 50 ron...
Chiar sunt curios cate asociatii din tara au mai facut treaba asta...

Numa' bine.
-
- veteran
daca ai avut un off a fost agvps sau ajvps . le-ai cantat prohodul si se pare ca ti-l vei auzii chiar tu.mai esti in viata cu ajutorul aparatelor (a se citi apullum).apsalba scrie:Vezi ca pe http://www.mmediu.ro/paduri/vanatoare.htm gasesti colegii tai ajvps-isti. Ce cauta si pe lista pescarilor? Ceva malai? Ce frica va este ca va pirdeti cascavalul! Iti garantez eu ca veti ramane fara pescari.
te freaca menta ca unii sunt mai capabili si pot sa se ocupe si de vanatoare???se pare ca nu ai fost in stare din miliardele luate de la oameni sa le dai 10 mil inapoi ptr o populare.numai zic de braconieri prinsi.
marea parte din haosul din tara asta pe linie de pescuit ti se datoreaza .
vezi ca nu mai esti la apsalba schimba nikul ca iti iau astia in tribunall si motorul de la combina frigorifica.
- semlecangheorghe
- veteran
Ajvps-ul se repliaza strategic,dupa spusele lui Soriniusc,nea Fane ramine in offsaid.Intre multe rele,ajvps-ul pare raul cel mai mic.Auzi 10 lei DONATIE,mai bine du-te si cerseste la coltul strazii.Nu ti i-as da nici daca Ajvps-ul baga 200ron cotizatie.Cu cit tupeu bagi mina in buzunarele noastre.Se pare ca urarea mea de a-ti sta in git banii pe care SINTEM OBLIGATI sa-i platim suplimenar,din cauza ta si a altora ca si tine,se va adeveri.....pseudopescarule.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.