ZVON!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
va spun eu afacere cu stil.
federatia le-a spus asociatiilor afiliate nu va zbateti ptr documentatie sa obtineti permise ne ocupam noi ptr voi ca doar va reprezentam.
oamenii stau linistiti astia au comandat ptr toti 70.000 permise dar atentie le vor fi date nu cu 30 lei ci cu 35.
simplu 70.000x 35=245.000ron
maine imi fac federatie si le vand cu 32 nu cu 35
fane fugiiiiiiiiii pana mai poti
federatia le-a spus asociatiilor afiliate nu va zbateti ptr documentatie sa obtineti permise ne ocupam noi ptr voi ca doar va reprezentam.
oamenii stau linistiti astia au comandat ptr toti 70.000 permise dar atentie le vor fi date nu cu 30 lei ci cu 35.
simplu 70.000x 35=245.000ron
maine imi fac federatie si le vand cu 32 nu cu 35
fane fugiiiiiiiiii pana mai poti
DA ! este adevarat, in maxim 2 saptamani ANPA va tiparii permisele de pescit (am fost la ANPA Bucuresti in 24.02.2010 sa inregistrez o asociatie si au confirmat acesta), permise care vor fi eliberate conform ORDIN nr.20 din 27 ianuarie 2010 ,ART. 2 Practicarea pescuitului recreativ/sportiv in habitatele piscicole naturale se face in baza permiselor emise de ANPA si eliberate prin asociatiile de pescari sportivi, persoane juridice nonprofit legal constituite.
ATENTIE !!! la asociatiile de pescari "FARA MEMBRII" adica as APULUM Allba care vinde PERMISE DE PESCUIT de la ANPA cu o taxa de 10 ron pentru eliberare (pe care o trece in chitanta ca donatie, deci nu esti membru al acestei asociatii).se pare ca nea fane popescu , presedintele federatiei FNPSR si al as APULUM a mai deschis alte "CIOSCURI" in 7 judete din tara pentru a vinde (dona) permise !!!! doar asta ati vrut, permise fara asociaatii, numai donatii la nea fane !!!!!!
ATENTIE !!!ORDIN nr. 20 din 27 ian 2010,ANEXA 3 REGULAMENT ART. 9 Asociatiile si federatiile de pescari sportivi.....isi recunosc dreptul de reciprocitate pentru "MEMBRII LOR", in vederea practicarii pescuitului recreativ/ssportiv,......

ATENTIE !!! la asociatiile de pescari "FARA MEMBRII" adica as APULUM Allba care vinde PERMISE DE PESCUIT de la ANPA cu o taxa de 10 ron pentru eliberare (pe care o trece in chitanta ca donatie, deci nu esti membru al acestei asociatii).se pare ca nea fane popescu , presedintele federatiei FNPSR si al as APULUM a mai deschis alte "CIOSCURI" in 7 judete din tara pentru a vinde (dona) permise !!!! doar asta ati vrut, permise fara asociaatii, numai donatii la nea fane !!!!!!
ATENTIE !!!ORDIN nr. 20 din 27 ian 2010,ANEXA 3 REGULAMENT ART. 9 Asociatiile si federatiile de pescari sportivi.....isi recunosc dreptul de reciprocitate pentru "MEMBRII LOR", in vederea practicarii pescuitului recreativ/ssportiv,......

La un bou nu poti decat sa-i zici hais! HG 1016/2008, art. 10 pct. 3. Vreau sa vad si eu membri care se duc la asociatie cu cererea la care sa ataseze dovada platii taxei de eliberare permis si sa le plateasca la trantori cotizatie. Dezertorii din aps alba vor constata ca a face o asociatie ca sa-ti asiguri un salariu dupa ce au fost dati afara de pe unde au lucrat, vor avea surpriza vietii lor cand vor vedea ca ONG-urile sunt locuri unde trebuie sa pui, nu sa iei. Chiar ma gandesc sa nu percep cheltuieli pentru eliberarea permiselor. Cum o fi?
PS Artistilor, reciprocitatea ti-o recunosti pe ce-i al tau si pe ce are altul similar, nu pe domeniul public. Faceti-va balti si aveti reciprocitate cu altii care au balti. Asta daca nu v-ati facut stapani pe bunul public.

PS Artistilor, reciprocitatea ti-o recunosti pe ce-i al tau si pe ce are altul similar, nu pe domeniul public. Faceti-va balti si aveti reciprocitate cu altii care au balti. Asta daca nu v-ati facut stapani pe bunul public.

-
- utilizator constant
BAI
FIRASI A DRACULUI
sa trezit nea fane
ia venit graiul, ca nu l-au bagat (INCA) afara din APSAlba, pentru ca nu s-au adunat suficienti fondatori la AG a asociatiei.
nea fane
HG 1016/2008, art.10. 3.se refera la 30,10,0,taxa pentru permisele de pescuit (venit la bugetul de stat) ,dovada achitarii acestora se anexeaza la cererea asociatilor , catre ANPA pt eliberarea permiselor,iar conform pct. 2 virarea sumelor datorate se realizeaza inaintea eliberarii permiselor (ai grija 70.000.de permise,cam greu de platit anticipat
sau poate ii imbarligi DUMETA cumva daor esti AS in jmecherii
sa eludezi LEGEA )
Asta era vorba despre bugetul de stat, dar cu bugetul DUMETA cum facem
cu aia 10 ron donatie
apropo ,nu ai raspuns la intrebarea de pe acest forum, ai donat on leu !!! ? pt baiatul acela de la Bucuresti
ca am inteles ca nu ai angajati ,nema cheltueli
numai venit curat
HAIST
nea fane..... reciprocitatea inseamna ca putem pescuii in toata tara (fara vignete sau inscriere la o as din Tulcea ca sa pot pescui in Delta) la DUMETA nui cazul ca nu ai foist in Delta,numai la PROTOCOL 

nea fane

Asta era vorba despre bugetul de stat, dar cu bugetul DUMETA cum facem

HAIST

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
Vad ca lista boilor se extinde. Ciudat fenomen in lumea pestilor. Eliberarea se face de catre asociatii, nu de ANPA, iar solicitantul este pescarul sportiv, nu asociatia. ANPA emite inscrisul, iar asociatiile il elibereaza. Legea este fara dubii, dar unii judeca cu incetinitorul.
Iata textul HG 1016/2008
1) Taxele prevazute de prezenta hotarare constituie venit la bugetul de stat si se vireaza in contul corespunzator codului de cont nr. 20160103 "Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare", deschis la unitatile Trezoreriei Statului.
(2) Virarea sumelor datorate se realizeaza inaintea [color=olive]eliberarii [/color]permisului, licentei sau autorizatiei de pescuit.
(3) Dovada achitarii taxelor prevazute de prezenta hotarare se anexeaza la cererea de eliberare a permisului, licentei sau autorizatiei de pescuit, dupa caz.
(4) Neplata taxelor prevazute in prezenta hotarare conduce la neacordarea permiselor, licentelor sau autorizatiilor de pescuit, dupa caz.
(5) In cazul neindeplinirii conditiilor de licentiere sau autorizare, taxele percepute se restituie solicitantilor.
Ce spune legea?
"271. pescar sportiv - persoana fizica detinatoare a unui permis de pescuit recreativ/sportiv, [size=24]eliberat de asociatiile de pescari sportivi legal constituite;". [/size]
Si mai departe>
"Art. 23. - (1) Prin pescuit recreativ/sportiv se intelege pescuitul efectuat cu undita sau cu lanseta, in scop de agrement/performanta, pe baza unui permis nominal emis de Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura si eliberat de asociatiile de pescari sportivi.
A, m-am prins. Asociatii astia cu nume de pesti, platesc ei taxele pentru pescari. Asta da asociatie. Sau poate au gresit denumirea si sunt societate de binefacere. Pescari, dati navala.
Imi mentin apelativele, cu recomandarea amatorilor de chilipiruri sa isi ia gandul ca vor face bani cu chioscul lor.
Cine pricepe isi da seama de disperarea acestor vietuitoare.
Iata textul HG 1016/2008
1) Taxele prevazute de prezenta hotarare constituie venit la bugetul de stat si se vireaza in contul corespunzator codului de cont nr. 20160103 "Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare", deschis la unitatile Trezoreriei Statului.
(2) Virarea sumelor datorate se realizeaza inaintea [color=olive]eliberarii [/color]permisului, licentei sau autorizatiei de pescuit.
(3) Dovada achitarii taxelor prevazute de prezenta hotarare se anexeaza la cererea de eliberare a permisului, licentei sau autorizatiei de pescuit, dupa caz.
(4) Neplata taxelor prevazute in prezenta hotarare conduce la neacordarea permiselor, licentelor sau autorizatiilor de pescuit, dupa caz.
(5) In cazul neindeplinirii conditiilor de licentiere sau autorizare, taxele percepute se restituie solicitantilor.
Ce spune legea?
"271. pescar sportiv - persoana fizica detinatoare a unui permis de pescuit recreativ/sportiv, [size=24]eliberat de asociatiile de pescari sportivi legal constituite;". [/size]
Si mai departe>
"Art. 23. - (1) Prin pescuit recreativ/sportiv se intelege pescuitul efectuat cu undita sau cu lanseta, in scop de agrement/performanta, pe baza unui permis nominal emis de Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura si eliberat de asociatiile de pescari sportivi.
A, m-am prins. Asociatii astia cu nume de pesti, platesc ei taxele pentru pescari. Asta da asociatie. Sau poate au gresit denumirea si sunt societate de binefacere. Pescari, dati navala.

Imi mentin apelativele, cu recomandarea amatorilor de chilipiruri sa isi ia gandul ca vor face bani cu chioscul lor.
Cine pricepe isi da seama de disperarea acestor vietuitoare.
Oare ce so fi intamplat de a ajuns la astfel de concluzie ?Faceti-va balti si aveti reciprocitate cu altii care au balti. Asta daca nu v-ati facut stapani pe bunul public.
Daca a inebunit propun sa-i platim noi factura de la stabilimentul de glumeti unde o sa fie internat ... exact a doua zi dupa ce pune un scan pe forum

Pai cum coane Fanica, iti trebuira trei ani sa accepti ce-ti spuneam despr ape publice, asociatii si balti ? Cum de ai facut intoarcere de 180 de grade ? Oricum, indiferent cat de bune ti-ar fi ideile acum, tot nu prezinti garantie ... pentru ca nu stim cat te tine pana o dai din nou cotita.
dar nu renunta coane Fanica ... Onoare si Curaj

S'altare și bunăstare !
Mosule,
Nu uita ca daca legea arata asa cum e, este si datorita contributiei mele. Rezolvata in Parlament, nu pe forum. Faptul ca obligativitatea asocierii a devenit amintire, este relevat si de furia cu care unii ma ataca pe diferite forumuri. Am auzit ca la Resita APS Caras nu percepe taxe pentru eliberarea permiselor si ca deja are o balta a asociatiei. Este acelasi pe care il injuati voi nu cu mult timp in urma. Oare ce face AJVPS Caras in atare situatie? Se apuca de vanatoare?
Nu uita ca daca legea arata asa cum e, este si datorita contributiei mele. Rezolvata in Parlament, nu pe forum. Faptul ca obligativitatea asocierii a devenit amintire, este relevat si de furia cu care unii ma ataca pe diferite forumuri. Am auzit ca la Resita APS Caras nu percepe taxe pentru eliberarea permiselor si ca deja are o balta a asociatiei. Este acelasi pe care il injuati voi nu cu mult timp in urma. Oare ce face AJVPS Caras in atare situatie? Se apuca de vanatoare?