ZVON!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Pt :HAIST sau CEA !faneeee
pe accest forum nu era vorba de caini, ci de raspunsuri pe care le astept ,si insist pana in panzele albe sa le primesc de la DUMETA:on leu pt copil,
procese pierdute
un proces castigat
anunt ziar
insolventa (curat faliment) !!!popularea cu lostrita
sediu as APULUM
donatiii
aociatie fara membrii
cum ii cand iti trage
te-au bagat afara de la APSAlba
APSAlba si APULUM au acelasi sediu
delegatii la xeros
.........etc...mie greata sa tot insist si sa fiu triblat mereu
Cum te mai rabda pamatul
FIR INTINS
sau SA TIO TRAGA LA FUND
......ONOARE SI CURAJ 

Cum te mai rabda pamatul

FIR INTINS

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
-
- veteran
as trimite, dar nu cred ca mai poti sa duci inca o sarcina. basca...ca pe urma o sa ceri pensie alimentara.apsalba scrie:Vrei sa te convingi? Trimite pe cineva apropiat din familie.
in rest...daca ai ceva de comentat, comentezi despre mine. lasi familia la o parte. CLAR?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- utilizator constant
Nea Fane, citesc ultimile pagini si, pe bune, nu imi vine sa cred cat de mult te-ai afundat in noroi. De la Presedinte de Federatie, om umblat pe treptele Ministerelor si ale Parlamentului, care a incercat modificari de acte normative (in bine sau in rau, dar asta e alta discutie), care a stat la masa cu ministri si secretari de stat, om ce a sustinut proiecte in obtinerea de finantari; deci om cu judecata si discernamant (orice ar zice lumea) ai ajuns sa te porcai si sa fi porcait, sa jicnesti si sa fi jignit, sa te iei de familiile userilor ca ultimul nescolit...
De cand cu popularea am inteles ca nu ai Onoare si Curaj. Dar putina DEMNITATE, Nea Fane, putina doar? Poate nu esti in cea mai buna perioada, viata are suisuri si coborasuri, dar trebuie sa dovedesti prin fapte ca ai dreptate , nu balacarind pescarii si familiile lor, pescari de la care astepti sa iti doneze cate 10 lei. Doar putina DEMNITATE.
Parerea mea.
De cand cu popularea am inteles ca nu ai Onoare si Curaj. Dar putina DEMNITATE, Nea Fane, putina doar? Poate nu esti in cea mai buna perioada, viata are suisuri si coborasuri, dar trebuie sa dovedesti prin fapte ca ai dreptate , nu balacarind pescarii si familiile lor, pescari de la care astepti sa iti doneze cate 10 lei. Doar putina DEMNITATE.
Parerea mea.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
La demnitate raspunzi cu demnitate. La porcarii, cu porcarii. Cred ca observatiile trebuie orientate in ambele sensuri.
PS Nu-mi place sa raman dator. Faptele mele exista, nu pot fi contestate. Fata de altii care nu stiu decat sa injure. Sau poate ca le place sa se auda vorbind. Poate sti pe cineva care a facut ceva concret in 20 de ani pentru pescuitul sportiv in general dintre cei care se produc pe acest forum.
PS Nu-mi place sa raman dator. Faptele mele exista, nu pot fi contestate. Fata de altii care nu stiu decat sa injure. Sau poate ca le place sa se auda vorbind. Poate sti pe cineva care a facut ceva concret in 20 de ani pentru pescuitul sportiv in general dintre cei care se produc pe acest forum.
-
- veteran
Amice, tie ca sa iti faca nevasta copil destept are o singura solutie: sa gaseasca pe altul si sa iti puna o frumoasa pereche de coarne...pe care by the way se pare ca deja o simti in crestetul capului.apsalba scrie:Ma felicit ca nu am avut noroc la primul contact. Ar fi fost de varsta ta si vad ca ar fi iesit tampit.![]()
![]()
Se pare ca nu a fost un an bun.

-
- utilizator constant