ZVON!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Mar 2010, 10:43

apsalba scrie:La un bou nu poti decat sa-i zici hais!
Pai daca e asa mai Fane asa iti voi zice de acum incolo: "Hais Faneeee!" :lol:
Inca o remarca: se vede ca nu ai prea fost prieten cu cartea in copilaria ta zbuciumata. Corect dupa regulile sintaxei lb romane este "Boului nu poti....". 'La bou....' zic aia cu clase cat acceleratul, adica 2. :lol:
E ca si cum as zice eu "La Fene e bine sa ii zici hais si sa il inhami la jug sa are ogorul". E corect? Nuuu. "Pe Fane e bine sa il injugi mintenas...", asta e forma buna. Lamurit, nea Popescule?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2010, 10:53

Vrei neaparat sa intri in familia Apis?

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 08 Mar 2010, 11:17

Am auzit ca la Resita APS Caras nu percepe taxe pentru eliberarea permiselor si ca deja are o balta a asociatiei. Este acelasi pe care il injuati voi nu cu mult timp in urma. Oare ce face AJVPS Caras in atare situatie? Se apuca de vanatoare?
N-ai auzit, ai citit pentru ca spus-o apscaras public, aici pe forum :lol:
Eu daca vrea sa-l injur o fac personal nu pe forum :lol: dar cum Misu e un tip de treaba n-am de ce sa-l injur. :lol:
Si tot de grija AJPS-ului nu poti dormi ? Lasa-i ca se descurca ei si fara "indicatiile"tale.
S'altare și bunăstare !

Simon Tiberiu Mihai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Simon Tiberiu Mihai » 08 Mar 2010, 12:27

[quote="apsalba"]Chiar ma gandesc sa nu percep cheltuieli pentru eliberarea permiselor. Cum o fi? :lol: :lol: :lol: :lol:

Salut!

Pai ar fi super bine! Si daca in timpul anului te-am mai vedea in control cu cei indreptatiti sa faca asta, la anul promit sa fac o "donatie".

Daca tot suntem la rubrica "zvon": cica a fost o "pesoana de la Alba" in control anul trecut prin primavara la Blaj sa racoleze membri cotizanti, insotit de un "om al legii" care s-a prezentat pescarilor ca fiind de un grad superior decat insemnele puterii de pe uniforma, cica erau si aghezmuiti putin... Cine sa fi fost?

Eu sunt invatat sa fac "donatii", ii faceam permis lui frate-meu desi mergeam impreuna de 2 ori pe an la pescuit, am donat aia 2% din impozit la AJVPS, am facut cateva mini-populari toate pe buzunarul meu. Mie chiar imi pasa...

Bye!

si

Onoare si curaj! parca asa e urarea pe aici...

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 08 Mar 2010, 16:26

Din pacate s-a dus vremea si a onoarei pe de-o parte,iar a curajului cu desavarsire..In ziua de azi cine sapa groapa altuia ajunge departe si cine se trezeste de dimineata cade in ea...Mai ales ca unii numai citesc rubricile,comenteaza pe strada dar n-au curaj sa scrie nimic,mai mult stau sub acoperire...poate poate scoate cineva castanele din foc si pentru ei saracii...Acum vorbesti cu ei una,aranjezi o treaba,dupa 2 beri se intorc la 180 grade...Cu astia sa tot faci treaba......stan patitul...si nu o data,atunci ce mai vrei de la alesii poporului....

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 08 Mar 2010, 19:08

Pt : HAIST sau CEA ! faneeeee :!: :D iar ai dat cu oistea-n gard :twisted: numa un pic o fost rau, si iar nui bine :twisted: ca daca nu esti vedeta pe forum, mintenas te fac astia (PRIETENII) vedeta la ziar :D :shock: In ziarul local de Alba-Iulia "UNIREA" (care apare in tot jud Alba) din 05.03.2010 -vineri- pe pagina 8 ,pe un sfert de pagina, este un articol al PRIETENILOR tai de la AJVPSAlba (pt care esti cel mai puternic cotizant) in care scriu foate clar, ca din decembrie 2009 APSAlba este inregistrata la Tribunalul Alba ca INSOLVENTA (faliment curat coane :datz: ) nooo!!! la asta ce raspuns mai dai :elkgrin: :lol1: si la intrebarea c-on leu, pt baiatul de la Bucuresti :!: astept raspuns :datz:
Daca esti aseee!!! mare AS in legislatie de umplii forumul cu citate din legi :D ca sa ne luminezi :idea: pe noi PROSTI de pescari, :datz: ,cum se explica, fenomenul ca ai pierdut toate procesele cu:AGVPS, AJVPS, As.Dom Statului,Balastiere Alba,APMAlba,ICCJBuc., etc.... :?: :?: :?: sau lumineazama :idea: da-mi un singur exemplu de proces CASTIGAT :twisted: din care APSAlba a beneficiat de-on leu
Te rog :!: nu tribla intrebarile :!: :!: :!: raspunde la toate, chiar daca ti-o hi greu, :lol1:
FIR INTINS :!: sau :SA TIO TRAGA LA FUND :twisted: sau sa citez pe TAICA .. ONOARE SI CURAJ :elkgrin:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2010, 21:25

Ca sa nu mori de grija altuia, azi s-a judecat cererea lor si au constat ei singuri ca au gresit. Oare asa de prosti sunt? Vad ca te pricepi la net. Sigur o sa gasesti solutia. Daca nu o sa-ti dau eu un link.
Dar mai este o vorba: Cainele moare de drumul lung si prostul de grija altuia. Asa ca inchideti zvonurile. Sunt lucruri mult mai importante pe lumea asta. :lol: :lol: :lol: :lol:

Exemplu: Joi se vor gasi permise de pescuit sportiv in Alba Iulia. Si nu la ajvps, nici la scobarei. Unde oare?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Mar 2010, 21:34

apsalba scrie: Dar mai este o vorba: Cainele moare de drumul lung si prostul de grija altuia. Asa ca inchideti zvonurile. Sunt lucruri mult mai importante pe lumea asta. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai e un proverb: Se uita ca nea Fane la poarta noua!
Inca unul: nu-l inhama pe nea Fane Popescu inaintea carului!
Nea Fane daca nu e si fudul, parca nu e nea Fane destul!
Mai bine cu desteptul la paguba, decat cu nea Fane la castig! :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2010, 21:36

Ma felicit ca nu am avut noroc la primul contact. Ar fi fost de varsta ta si vad ca ar fi iesit tampit. :lol: :lol: :lol: Se pare ca nu a fost un an bun.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Mar 2010, 21:47

apsalba scrie:Ma felicit ca nu am avut noroc la primul contact. Ar fi fost de varsta ta si vad ca ar fi iesit tampit. :lol: :lol: :lol: Se pare ca nu a fost un an bun.
nici la monta nu ai succes?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns