ZVON!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Mar 2010, 09:00

La magazine fiule, la magazine. Asociatia asta nu este chisc de vandut permise. Cauta la toate magazinele din judet si sigur nimeresti. Nu fiti suparati, capitalismul nu are fata umana. Rezista cel mai puternic.
PS Nu ar strica daca ai repeta clasa intai. Stai cam rau cu gramatica. :lol: :lol:

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 03 Mar 2010, 09:12

AHAaaaa :!: as APULUM este o asociatie fara SEDIU si fara MEMBRII PESCARI :datz: :lol1: :lol1:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 03 Mar 2010, 09:20

coane fanica de ce "APULUM" ?
de ce nu "Onoare si Curaj" ?
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Mar 2010, 09:32

Tipar ranit scrie:AHAaaaa :!: as APULUM este o asociatie fara SEDIU si fara MEMBRII PESCARI :datz: :lol1: :lol1:
Nu muri de grija altuia. Stii foarte bine ca ma pricep la legi. Astept sa ma chemati la pomana cand ingropati Scobarul. :lol: :o :o :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 03 Mar 2010, 09:47

apscaras scrie:doar asa se vad adevaratele asociatii de pescari,eliberind permise fara a obliga oamenii sa devina membrii,asociatiile sa-si faca treaba nu sa stea sa traiasca de pe cotizanti,aceasta idee imi apartine,cat despre necazuri,nu veti avea niciunul,permisele sunt valabile pe toate apele publice,cu carnetele de membru nu poti sa pescuiesti
Am citit tot, inclusiv pe nea fane. Parerea mea este ca pescarii trebuie sa dovedeasca cu carnetul de membru ca este al unei asociatii ... ca numai asociatiilor li se recunoaste reciprocitatea.(vezi REGULAMENTUL anexa la ord.20/2010 art.9.
IAR cind vor fii concesionari poate la anul (sau niciodata sper)va trebui sa se aplice art. 23 alin (4)si (5) si atunci reciprocitatea intre asociatii se negociaza si pescarii de anul acesta "sunt fara carnet de membru si nea fane cine stie unde o fii si nu are nici evidenta donatorilor".
NUUUUUU vreau asociere dar anul acesta a fost necesara(anul trecut am luat permis direct de la ANP.
DAR ,sper sa se termine toate smecheriile FANICILOR si sa pescuim linistiti.
Imi este groaza sa ma gindesc la un contro,inspectie sau cum io zice si sa aud "BUNA ZIUA,PERMISUL DE PESCUIT SI LEGITIMATIA DE MEMBRU"
raspuns"PRMIS AM LEGITIMATIE DE MEMBRU NU MI-A DAT" ....organu---"PAI SA VEDEM DACA NU L-AI OBTINUT FRAUDULOS SAU NU SUNT DIN CELE CARE SAU FURAT LUNA TRECUTA"
PS:nea fanicilor numai de scenarii sunteti buni.NNUUUU VREAU ASOCIEREEEE ANUL2009 A FOST UN AN BUUUN si legislatia la fel.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 03 Mar 2010, 10:03

Aia cu donatiile e o poanta buna...nu te poate nimeni..lua la intrebari..dar daca nu aduci permise???Parerea meaeste sa primim angajament scris la notar ca vom avea si permise...

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 03 Mar 2010, 10:13

In cazul acesta in care permisele se vand prin magazine, cum se va proceda la popularea apelor domeniului public ?
Vor fi chemati patronii de magazine sa populeze apele sau vom astepta sa vina ploile cu inundatiile sa mai scoata ceva peste din domeniul privat sa le populeze ?

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 03 Mar 2010, 10:14

ce nasol ar fi sa nu primeasca permise :D
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 03 Mar 2010, 10:15

Tipar ranit scrie:............dar sa fiti convinsi ca unde apare o asociatie care vinde numai permise cu o taxa (donatie) de 10 lei fara a adera la acea asociatie (ASOCIATIE FARA MEMBRII) e mana lu nea "fane" :!: :!: :!: asa ca mare bagare de seama :!: :!: :!: PERMISARASI " apatriti" va zgarciti la 10 lei :?: dar sa nu aveti necazuri la un control cand mergeti sa va simtiti bine pe o balta :!: :idea: ...
adiwolf scrie:albanezul asta a fost si ramane in continuare dusmanul meu declarat,
totusi, daca face treaba cu distribuirea de permise prin magazine si chioscuri, sau orice alta modalitate facila pt pescari de a dobandi permisul de pescuit fara inscriere in asociatii,este un lucru benefic - ca face asta pt a lovi in concurenta,......prea putin ma intereseaza, iedea este ca pana la urma a ajuns sa faca ce am tot spus de ceva ani de zile, adica permis de pescuit la liber si deabia atuncea o sa se vada cu adevarat cine si ce are de oferit.

cat priveste afirmatia de mai sus cu eventuale necazuri la un control, este cumva o amenintare voalata, o directionare a pescarilor catre o anumita sursa de permise??!!
apsalba scrie:............... Asociatia mea va distribui permisele in baza taxei achitate de pescar sau asociatie, la care se adauga o cheltuiala de infima de distributie, din care jumatate revine magazinului de pescuit. ........................
jhonny scrie: Am citit tot, inclusiv pe nea fane. Parerea mea este ca pescarii trebuie sa dovedeasca cu carnetul de membru ca este al unei asociatii ... ca numai asociatiilor li se recunoaste reciprocitatea.(vezi REGULAMENTUL anexa la ord.20/2010 art.9.
......................
Cititi cu atentie ce spune jhonny ... eu as merge chiar mai departe si as spune ca in acest moment apsalba/adica popescu joaca la cacealma. Probabil, cind se vor vedea in pragul dezastrului finaciar de a pierde 70 000 de potentiali "clienti" care sa le plateasca cotizatii, asociatiile, la unison, vor solicita delimitarea zonelor de pescuit (si probabil si pierderea reciprociatii). Au la indemina legislatia, care prevede reciprocitatea pentru membrii asociatiilor de pescari legal constituite ... si nu spune nimic de cei care nu sunt membri ai vreunei asociatii.
Miroase a cacealma, pentru ca, daca nu-i iese, s-a fript ! Nu are insa alta solutie sa aduca toate asociatiile in situatia de a sustine acelasi lucru ca si el. Partea proasta e ca daca-i iese ... ne-a fript pe noi (si ma refer aici la cei care pun drepturile fundamentale ale individului inaintea oricaror ratiuni de asociere, falanster, colhoz etc.).

Partea interesanta e ca apsalba/adica popescu danseaza pe marginea prapastiei ... pentru ca a bagat deja banii in 70 000 de permise si isi va recupera banii abia dupa ce le va distribui. :lol:

Evolutia situatiei este de urmarit ... dar atentie mare ... cineva va iesi tepuit din asta ... asa ca nu va grabiti ! :shock:

PS. Eu prefer sa astept pina la terminarea prohibitiei (pe Prut 9 iulie 2010 inclusiv) ... :oops: :shock: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Mar 2010, 10:29

:lol: :lol: :lol: :lol:

Uite ca am vazut-o si pe asta. Vreti asociere? Observ ca nici acum nu s-a priceput legislatia. Cititi cu atentie continutul permisului. Scrie pe el ASOCIATIA. Aia care l-a eliberat, nu la care esti membru. Asociatiile isi recunosc reciprocitatea pe baltile concesionate, nu pe domeniul public. Sic!

Scrie răspuns