PS Nu ar strica daca ai repeta clasa intai. Stai cam rau cu gramatica.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am citit tot, inclusiv pe nea fane. Parerea mea este ca pescarii trebuie sa dovedeasca cu carnetul de membru ca este al unei asociatii ... ca numai asociatiilor li se recunoaste reciprocitatea.(vezi REGULAMENTUL anexa la ord.20/2010 art.9.apscaras scrie:doar asa se vad adevaratele asociatii de pescari,eliberind permise fara a obliga oamenii sa devina membrii,asociatiile sa-si faca treaba nu sa stea sa traiasca de pe cotizanti,aceasta idee imi apartine,cat despre necazuri,nu veti avea niciunul,permisele sunt valabile pe toate apele publice,cu carnetele de membru nu poti sa pescuiesti
Tipar ranit scrie:............dar sa fiti convinsi ca unde apare o asociatie care vinde numai permise cu o taxa (donatie) de 10 lei fara a adera la acea asociatie (ASOCIATIE FARA MEMBRII) e mana lu nea "fane"![]()
![]()
asa ca mare bagare de seama
![]()
![]()
PERMISARASI " apatriti" va zgarciti la 10 lei
dar sa nu aveti necazuri la un control cand mergeti sa va simtiti bine pe o balta
![]()
...
adiwolf scrie:albanezul asta a fost si ramane in continuare dusmanul meu declarat,
totusi, daca face treaba cu distribuirea de permise prin magazine si chioscuri, sau orice alta modalitate facila pt pescari de a dobandi permisul de pescuit fara inscriere in asociatii,este un lucru benefic - ca face asta pt a lovi in concurenta,......prea putin ma intereseaza, iedea este ca pana la urma a ajuns sa faca ce am tot spus de ceva ani de zile, adica permis de pescuit la liber si deabia atuncea o sa se vada cu adevarat cine si ce are de oferit.
cat priveste afirmatia de mai sus cu eventuale necazuri la un control, este cumva o amenintare voalata, o directionare a pescarilor catre o anumita sursa de permise??!!
apsalba scrie:............... Asociatia mea va distribui permisele in baza taxei achitate de pescar sau asociatie, la care se adauga o cheltuiala de infima de distributie, din care jumatate revine magazinului de pescuit. ........................
Cititi cu atentie ce spune jhonny ... eu as merge chiar mai departe si as spune ca in acest moment apsalba/adica popescu joaca la cacealma. Probabil, cind se vor vedea in pragul dezastrului finaciar de a pierde 70 000 de potentiali "clienti" care sa le plateasca cotizatii, asociatiile, la unison, vor solicita delimitarea zonelor de pescuit (si probabil si pierderea reciprociatii). Au la indemina legislatia, care prevede reciprocitatea pentru membrii asociatiilor de pescari legal constituite ... si nu spune nimic de cei care nu sunt membri ai vreunei asociatii.jhonny scrie: Am citit tot, inclusiv pe nea fane. Parerea mea este ca pescarii trebuie sa dovedeasca cu carnetul de membru ca este al unei asociatii ... ca numai asociatiilor li se recunoaste reciprocitatea.(vezi REGULAMENTUL anexa la ord.20/2010 art.9.
......................