Da am fost membru APSAlba inca de la infiintare (ca pescar),fiind din Alba-Iulia am reusit sa am acces la aceste documente si l-am urmarit pe "nea fane"(popescu) pt ca m-am scarbit de tote minciunile si promisiunile lui vazand ce face cu bani nostri ai pescarilor.
Si acum sa va dezvalui ultima gaselnita a lui "nea fane"(nu merita sa-i scriu numele cu litara mare), a infiintat o noua asociatie in Alba pe nume APULUM , asociatie care nu are membri aderenti adica pescari(asociatie fara membri

) iei numai vand permise de pescit de la ANPA cu taxa de 10 lei peste valoarea permisului ANPA pe care o trece in chitatanta ca donatie nu ca taxa ,deci tu ca platitor la APULUM nu esti memru la asociatia respectiva ci numai donator

ATENTIE PT BUZUNARUL LUI "nea fane".Ca sasi poata vinde permisele a facut contract de prestari servicii cu diferite magazine cu specialitate "PESCUIT" din Alba- Iiulia si judet Alba la care le da jumatate din" donatia "de 10 lei (adica 50 lei)
Si pt ca sa ne arate cat este de tare, a mai infiindtat inca 7 asociatii in alte judete din tara pe acelasi calapod "ASOCIATII FARA MEMBRII" care vand permise prin magazine, iar pt acestea a comandat de la ANPA 70.000de permise. Deci nea fane afacut o socoteala simpla 70.000 permise x 5 lei=350.000 lei (3,5miliarde lei vechi) bani care intra in buzunarul lui

fara sa mai dea nici o explicatie la nici un pescar.
APROPO nea fane ia bagat afara din sediu, fiind la el acasa, pe cei de la APSAalba la care le-a pus preaviz, ca doar trebuie sa aiba spatiu pt ASOCIATIOA DE PESCARI (FARA PESCARI) APULUM

si sunt curios cum mai intra la discutii pe forum

de pe APSAlba (DACA MAI INTRA )sau alta denumire