ZVON!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 02 Mar 2010, 21:39

Da am fost membru APSAlba inca de la infiintare (ca pescar),fiind din Alba-Iulia am reusit sa am acces la aceste documente si l-am urmarit pe "nea fane"(popescu) pt ca m-am scarbit de tote minciunile si promisiunile lui vazand ce face cu bani nostri ai pescarilor. :evil: :evil: :evil:
Si acum sa va dezvalui ultima gaselnita a lui "nea fane"(nu merita sa-i scriu numele cu litara mare), a infiintat o noua asociatie in Alba pe nume APULUM , asociatie care nu are membri aderenti adica pescari(asociatie fara membri :datz: ) iei numai vand permise de pescit de la ANPA cu taxa de 10 lei peste valoarea permisului ANPA pe care o trece in chitatanta ca donatie nu ca taxa ,deci tu ca platitor la APULUM nu esti memru la asociatia respectiva ci numai donator :!: :!: :!: ATENTIE PT BUZUNARUL LUI "nea fane".Ca sasi poata vinde permisele a facut contract de prestari servicii cu diferite magazine cu specialitate "PESCUIT" din Alba- Iiulia si judet Alba la care le da jumatate din" donatia "de 10 lei (adica 50 lei) :!: :!: :!: :idea:
Si pt ca sa ne arate cat este de tare, a mai infiindtat inca 7 asociatii in alte judete din tara pe acelasi calapod "ASOCIATII FARA MEMBRII" care vand permise prin magazine, iar pt acestea a comandat de la ANPA 70.000de permise. Deci nea fane afacut o socoteala simpla 70.000 permise x 5 lei=350.000 lei (3,5miliarde lei vechi) bani care intra in buzunarul lui :!: :!: :!: :help: :help: fara sa mai dea nici o explicatie la nici un pescar.
APROPO nea fane ia bagat afara din sediu, fiind la el acasa, pe cei de la APSAalba la care le-a pus preaviz, ca doar trebuie sa aiba spatiu pt ASOCIATIOA DE PESCARI (FARA PESCARI) APULUM :D si sunt curios cum mai intra la discutii pe forum :?: de pe APSAlba (DACA MAI INTRA )sau alta denumire :?:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 02 Mar 2010, 22:28

nu cumva si-a facut si prin bistrita vre-un "chiosc" de-asta?
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 02 Mar 2010, 23:05

Nea Fane ii groasa rau :twisted: .cum te mai justifici :?: fata de membrii fondatori si amaratii de pescari :?: la adunarea GENERALA din 05 03 2010, daca iai bagat afara din sediu si tai mai si facut si o alta asociatie "concurenta" cu iei APULUM :?: sau ii aburesti ca le vinzi permise ieftine :?: sau alte proiecte grandioase cu fonduri de la ANPA ori delea ne rambursabile :?: sau le dai si lor un ciolan de ros din 5 lei DONATII ,si cine plateste, cele 196 de milioane(lei vechi)la AJVPRAlba DUMETA,sau APSAlba,(executare silita ,sau procedura de insolventa dosar nr 5482/107/2009) NEA FANEEEEE dute si lasaneeee :lol1: si spunene cum iai aburit pe cei de la magazine :?: cu 5 lei pt fiecare permis :?: sau le-ai promis si lor "beneficii" din fondurile elea grase :?: :datz: :datz: :datz: :datz:

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 02 Mar 2010, 23:42

Sincer sa fiu, nu stiu in ce judete si-a facut asociatii, astai ca raia, nu scapi usor de el, dar promit sa ma interesez pt ca asociatile trebuie sa se inscrie in REGISTRUL UNIC DE EVIDENTA A ASOCIATIILOR DE PESCARI SPORTIVI de la ANPA si e foarte usor sa depistezi asociatii care au ca membrii fondatori nume ca POPESCU sau LUNG (chiar si rudele lor) inscrise in registru in ultima perioada :elkgrin: dar sa fiti convinsi ca unde apare o asociatie care vinde numai permise cu o taxa (donatie) de 10 lei fara a adera la acea asociatie (ASOCIATIE FARA MEMBRII) e mana lu nea "fane" :!: :!: :!: asa ca mare bagare de seama :!: :!: :!: PERMISARASI " apatriti" va zgarciti la 10 lei :?: dar sa nu aveti necazuri la un control cand mergeti sa va simtiti bine pe o balta :!: :idea:
Fir intins si nopte buna.

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 02 Mar 2010, 23:48

atatia ani a incercat sa ne "lumineze", sa ne arate "calea cea dreapta" ... etc.
Sa strans latul grav stimabile, dar sunt sigur ca ai pofta de razbunare pe pescari acum, cred ca de-abia astepti sa termini cu distribuirea la chioscuri a permiselor, ca sa te apuci iar de "jucat" in deplasare pe la bucuresti. Ar trebuii sa puna cineva o poza cu acest avar, sa stim si noi cu cine avem de-aface.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 03 Mar 2010, 00:21

a aparut intr-o poza p-aici, intr-o camasa cu dungi albe si negre.pacat ca erau orizontale :lol: :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Mar 2010, 00:40

Tipar ranit scrie:............dar sa fiti convinsi ca unde apare o asociatie care vinde numai permise cu o taxa (donatie) de 10 lei fara a adera la acea asociatie (ASOCIATIE FARA MEMBRII) e mana lu nea "fane" :!: :!: :!: asa ca mare bagare de seama :!: :!: :!: PERMISARASI " apatriti" va zgarciti la 10 lei :?: dar sa nu aveti necazuri la un control cand mergeti sa va simtiti bine pe o balta :!: :idea: ...
albanezul asta a fost si ramane in continuare dusmanul meu declarat,
totusi, daca face treaba cu distribuirea de permise prin magazine si chioscuri, sau orice alta modalitate facila pt pescari de a dobandi permisul de pescuit fara inscriere in asociatii,este un lucru benefic - ca face asta pt a lovi in concurenta,......prea putin ma intereseaza, iedea este ca pana la urma a ajuns sa faca ce am tot spus de ceva ani de zile, adica permis de pescuit la liber si deabia atuncea o sa se vada cu adevarat cine si ce are de oferit.

cat priveste afirmatia de mai sus cu eventuale necazuri la un control, este cumva o amenintare voalata, o directionare a pescarilor catre o anumita sursa de permise??!!
permisele de pescuit sunt unice si sunt emise de un organism unic, in speta ANPA
ca ele sunt distribuite de diverse forme de organizare este altceva, dar asta nu face ca un permis distribuit de o anume organizatie sa fie mai bun sau mai prost decat altul distribuit de o organizatie concurenta.
permisul de pescuit este unul si acelasi pt toata tara, valabil pe toate apele publice din tara asta indiferent din ce colt al tarii ai cumparat acel permis si indiferent cine ti l-a vandut.
asa ca afirmatia dumnevoastra de mai sus, mi se pare cel putin nelalocul ei

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 03 Mar 2010, 01:17

doar asa se vad adevaratele asociatii de pescari,eliberind permise fara a obliga oamenii sa devina membrii,asociatiile sa-si faca treaba nu sa stea sa traiasca de pe cotizanti,aceasta idee imi apartine,cat despre necazuri,nu veti avea niciunul,permisele sunt valabile pe toate apele publice,cu carnetele de membru nu poti sa pescuiesti

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Mar 2010, 08:20

Tot astept sa ma dovedeasca cineva ca am facut ceva necurat si nu se iveste nimic. Astept asta de vreo 2 ani de cand ''prietenii'' mei imi vestesc obstescul sfarsit. Faptul ca aceste fate numite stiuci, tipari, etc s-au constituit intr-o asociatie (unii find fosti angajati dati afara pentru manarii) si-au facut o asociatie mirosind ca este ceva de ros, au ocazia acum sa-si arate bicepsii. Asociatia mea va distribui permisele in baza taxei achitate de pescar sau asociatie, la care se adauga o cheltuiala de infima de distributie, din care jumatate revine magazinului de pescuit. Cei care se vedeau cu teschereaua plina din cotizatii, au ocazia sa-si arate capacitatea. Eu voi continua sa fac balti de pescuit si proiecte.

PS Fraierii care credeau ca au pus la pamant o constructie serios facuta vor avea surprize neplacute. Asta este avantajul meu asupra lor. Nu sunt salariatul asociatiei si nici nu voi fi vreodata. Le recomand, ca un gest de bunavointa sa citeasca art. 10 din HG 1016/2008. Si daca nu pricep, e treaba lor. Obligativitatea asocierii va disparea incepand din acest an. Cine vrea sa se asocieze sa citeasca cu atentie art. 25(1) din Legea 317/2009. Cand vor pricepe si pescarii, totul va fi OK.

PPS adiwolf, iti respect opiniile si nu ma consider dusmanul tau. Daca tu o faci, este treaba ta. Nu ma deranjaza. :lol:

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 03 Mar 2010, 08:57

nea fane, ne spui si noua unde este sediul as APULUM, sa venim sa cumparam FERICIREA (permisul) :?: sau este secreta :!: apropo,cum sa-u simtit musafirii OLTENI in acest wichend :?: se pare ca promisiunile si protocolul au fost babane :twisted: de te sustin cu asa vehementa pe acest forum. :twisted: :twisted: :twisted:

Scrie răspuns